מומלצי השבוע

talba3

New member
כפרה עלייך מורקי

אומרים שאת הטוב בדר"כ משאירים לסוף אז אני אתנחם בזה שהייתי האחרון חביב חחח מת עליך מורקי

hadarisan

New member
אני חוזרת בהדרגה

לא נעלמתי אני באמת מצטערת גם אני מתגעגעת קשות!!!

hadarisan

New member
עונה מיאווו!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אין כמו האהבה שלך- דניאל סלומון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר הסרט הרביעי ללא ספר מצויין!!! משהו שהרס לכם את השבוע- שהוא התחיל...חחחח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום הולדת לחבר!!! ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- טוב אז הפרחים שלי הם: לאלעדי שביקש שאני אזחור!,להדר שאני כל כך אוהבת!!!,למוריה וטל שתמיד מביאים אותה בהודעות מציקות ומעודדות ולשיר שאני מתגעגעת אליה!!! מסר לאומה- את קצב הנשימה ניתן למדוד ע"י פליטת co2 או ע"י קליטת 02!

eladi88

New member
תודה על הפרח...

ובקשר להארי פוטר... ראיתי ת'סרט....אבל אהבתי יותר את השלישי...

eladi88

New member
חחחחחחח לא הגיוני מה שאמרת

את אומרת שהשלישי יותר יפה... אבל הרביעי לוקח?! !!explain woman explain

זוהרים

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- "עומד מול ראי" מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- שמעתי אך ורק ב"ה הבובות השבוע
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הההופעה בזאפה
משהו שהרס לכם את השבוע- היום שהיה היום. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגמר כבר. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-
מוריה :) מסר לאומה- בצפר זה קקי :|

mory89

New member
תודה כפרולי../images/Emo13.gif

באמת עשית לי אתמול יומסבבה..=]

hila3000

New member
עונה בכיף שלי ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- סיגפו, כי אחד מהצוות שלי חורש עליו בטירוף!
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אממ בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- הבטחתי שאעלה ציור שאחד מהצוות שלי צייר.. כי הוא מצייר מדהים..אז קבלו -> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "מדגסקר". ראיתי אותו ביום שישי והוא מצחיק
משהו שהרס לכם את השבוע- לשם שינוי, לא היה כזה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כמובן, מחכה ליום חמישי, שאחזור שוב הביתה
ואתם מוזמנים גם לתת
אז ככה!
לאלעד כפרעליו
למוריה כפרעליה
לרן כפרעליו
לכל מי ששלח/ישלח לי יצירות לפינת התרבות השבועית
מסר לאומה- לפעמים מילה אחת יכולה לעשות לך טוב.

mory89

New member
הציור ממש ממש יפה!!

ומדגסקר הוא אחד המצחיקים ללא ספק
מחכה לך..=] ותודה על ה
=)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ^^

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אסף אמדורסקי- יקירתי אסף אמדורסקי- השמיים הכחולים אסף אמדורסקי- יום אחד אסף אמדורסקי- חרש ביבבה אסף אמדורסקי- שיטפון נקי קוסקים- רקדתי במיטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- זה בטח יהיה מטומטם אם אני אשים תמונה של אסף אמדורסקי אבל אני אעשה את זה בכל זאת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שהוא נגמר :X סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- השבוע יוצא הסרט הרביעי של הארי פוטר!!! אל תפספסו ^^ משהו שהרס לכם את השבוע- השבוע עצמו :X משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע סופשבוע ואני אלך לצפות בהארי פוטר ^^ מסר לאומה- "אין פה שום דבר שלא ראית אתמול"

סססס... גנב ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- הציורים של יובל
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- Metallica-Nothing Else Matters איריס פרחי-בחלומות 3DD
-story of a girl
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שומדבר מיוחד.
משהו שהרס לכם את השבוע- אין..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אמ.. שיחזירו לי תשובות מהראיון עבודה.. מוצ"ש בברקה, זהו בעיקרון
ואתם מוזמנים גם לתת
טוב, יש לי הרבה פרחים היום:) ללירון,שאתמול דיברתי איתה בטלפון, ומוסרת לכולכם ד"ש חם! להדריסאן שאני ממש שמחה שהיא מתקמבקת לנו פה:) לאלעד ומוריק המותקים כלכך <נו משפחה זה בא ביחד> לנופר המדהים! לדרוצ' ודודה שלה שסעמק איתה <לא הדר, הדודה>
חחחחחחח לשניר שהשתחרר מהצבא:) ולעדן המקסימה!
מסר לאומה- אני מכורה לאצלך בעולם.

mory89

New member
אבל אני רוצה להיות מיוחדתת!!!../images/Emo8.gif

וNothing Else Matters הוא שיר עולמיייייייי!! מטאליקה גם בלי קשר לזה פשוט מעולים!!

eladi88

New member
איזו חוצפה שיר....

שתדעי לך...כל פרסי רוצה פרח משלו....שתדעי להבא!

למעלה