מומלצי השבוע

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש בזה קצת מן האמת..

•No¥a•

New member
^_^

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אין מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אין לי שמוג אין קוראים לו.. אבל אחותי הדביקה אותי בו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דה וירג'ן סואיסייד, למרות שראיתי את הסרט הזה 325376658 פעמים, כל פעם כיפ מחדש
משהו שהרס לכם את השבוע- שומדבר.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שומכלום. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לאור
מסר לאומה- אל תנסו לחרטט מתכונים

פעם ראשונה שאני עונה!!! מתרגשת!!!

שיר השבוע של בית הבובות - שמש שיר השבוע לא של בית הבובות - טוסט חללית (בוטן מתוק בקרקס) תמונה שאהבתי (קובץ מצורף שהוספתי גם לטלפון הפרטי שלי) משהו שעשה לי את השבוע - הספגטי המוקרם של אימא שלי !! מומלץ בחום אין מתכון מצורף! רק אני רוצה להינות ממנו
. משהו שהרס לי את השבוע - הסיגריות שלי נגמרו מהר מהמתוכנןמשהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום חמישי בן של דודה שלי מתחתן!! אני מחכה לזה בקוצר רוח! מסר שלמדתי על בשרי אפילו שניים- שינוי קטן בחיים עושה הבדל עצום! ואנשים תחייכו והחיים יחייכו אליכם בחזרה.

אני אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- עומד מול ראי. נדבקתי. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- black bird של הביטלס (זה שהם שרו בהופעה בזאפה) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- --- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המממ רק בית הבובות. משהו שהרס לכם את השבוע- שום כלום. היה לי אחלה שבוע! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המממ. לראות את פוץ שלי. ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- טוב אז ככה:
לפוקהונטסית (לא זוכרת שם פרטי :(..) שראיתי אותה בהופעה והיא חמודה!
למוריה החמודה
לטל היפיוף שהברכת יומולדת שלו עשתה לי תיומולדת עצמה
לאלעד- כי הוא יודע הכל חחח
לשיר ולירון המנהלות הדגולות
ללהקה שנתנה הופעה מדהימה בזאפה
ואני יודעת שזה לא קשור לפורום כל כך, אבל אני חייבת לתת פרח ענקי ענקי לחבר המתוק שלי שעשה לי יומולדת הכי מדהימה בעולם.. מסר לאומה- יומולדת זה מוי כיף!!!

mory89

New member
סיונו'ש כפרעליךך!! בחזרה!!../images/Emo39.gif

את מקסימה!!

עונה.=]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-fink floyd-wish you were here תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-רכיבה על סוסים. הרבה זמן כבר אני רוכבת אבל השבוע היה באמת אחלה בזכות זה! משהו שהרס לכם את השבוע- שיעורי מתמטיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-חבר שלי חוזר מאוסטרליה=] ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-כולם מסר לאומה- אני לא סובלת מאי שפיות- אני נהנת ממנה!

SaRgE

New member
נופר רוצה גם../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לאדע מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות?טרמינל לומינלט של מאיר אריאל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>לא זכורה לי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-עדיין לא קרה משהו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-:S משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-ללכת לעבוד ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..החלק האהוב עליי בפנה
לדרוצ'קה!
ישלך חבילה בדואר!
למוריה הנסיכה המדהימה!
עדן!! כזו חמודה!
דריסאן!! ארר|מזילריר|
שירוש'! שכזו מקסימה!
אופירוש'! לאב יה!!
בתאלוש'! |מאוהבעדמאוד|
לירון.. שאני צריך להתקשר איתה
דנדוש' שלא מתקשרת..
הודיה שלא באה לבקר..
לאלעד ששומר שיהיה כיף להכנס לפורום