סיבוב ראשון - משחק 7

afon

New member
רשימה אחת

אבל חבל לי על רשימה 2, רשימה מעולה, מעניינת, מושקעת. כל הכבוד למי שכתב אותה!

itaikuskus

New member
אוקי

רשימה 1: פלויד-WYWH כמובן. אלבום אדיר. קאמל-דיי כבר. תבינו. הם לא טובים. רוברט וויאט-לא שמעתי ביטלס-כמובן. ראה רשימה 8. לד זפלין2-אלבום גדול. רוקנרול סקסי עם ביצים. כמובן. ראש-אוי ואבוי לנו. אורפנד לנד-גוועלד, קחו אותם מפה. קרימזון-יש פה מישהו, שלא שם אותם ברשימה שלו?!!? מדל-מעולה...פשוט אדיר. קווין-אלבום גדול. הרחבתי עליו באיזו רשימה. כן. רשימה 2: ואן מוריסון-לא אוהב כלל וכלל. רולינג סטונז-רק סטריט פייטינג מן עושה מהאלבום הזה חתיכת דבר. כן! יארדבידרז-להקה גדולה. להקה של אוסף בעל כורחם. אין מה לעשות. אבל כן, ממש כן. אנימלז-מה יש להגיד?, אריק בורדון, סקס, זיעה, כאסח עד הסוף ורוק אנד רול מהגיהנום, האנימלס במיטב והרוק באחד הרגעים היותר יפים שלו. (כאילו יצא מפי שלי). טראפיק-לא התעמקתי משום מה, תמיד התעלמתי מהם. פינק פלויד- פייפר- בול פגיעה. רמונז- בולזיייייי!!!! בירדז-דוקא את האלבום הזה לא שמעתי. אבל אני ממש אוהב אותם. קינקס-מעולים. קרים-לא הכי טוב שלהם. גם לא השני הכי טוב שלהם. אבל עדיין טוב... רשימה 2 לוקחת בגדול. אולי הרשימה הטובה ביותר שראיתי עד עתה.

Sudha

New member
מספר 2

אני קוראת כאן בשקט כבר תקופה ארוכה אבל הרשימה הזאת ממש הוציאה אותי מהארון
. אני ממש אוהבת את כולה בלי יוצא מהכלל ולא הייתי משנה אותה בכלום. אהבתי את ההסברים, את הגיוון ואת הטעם של בעל הרשימה.

Sudha

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת מוסיקה בכלל ואת פינק פלויד בפרט. אנסה להשתלב ולתרום במידת האפשר.

Lather

New member
רשימה 2

גם אני לא כותב כאן הרבה, אבל פשוט רשימה יוצאת מהכלל!, סוף סוף משהו ששווה לכתוב בשבילו הודעה.

NIR Y

New member
לצערי אני לא מכיר מספיק

כדי להצביע. אבל יש לי שאלה, למה כול כך מתלהבים מהאלבום הזה של הקינקס ? קניתי אותו ובאמת דיסק מצוין עם כמה שירים מדהימים, כמו "שתי אחיות" ו"תה אחר הצהרים", אבל אני לא חושב שיש מה להשוות אותו לסרג'נט פפר או לפייפר.

מורנא007

New member
רשימה 1

רשימה 2 היא מיינסטריימית ולכן לא לטעמי כל כך. להל"ן הניקוד: 1: Wish you were here-pink floyd - 13 Mirage-camel - 14.5 Rock bottom-Robert Wyatt - 13 Beatles-Sgt pepper - 14 Led Zeppelin IV-Led zeppelin - 12 Rush-2112 - 11 Mabool-orphaned land - 0 In the court of the king Krimson-king krimson - 14
שם הלהקה הוא: King Crimson A night at the opera-queen - 9 Meddle-Pink floyd - 12.5 סהכ: 113 2: Van Morrison - Astral Weeks - 0 סטונז - 0 יארדבידז - 0 אנימלז - 0 Traffic - John Barleycorn Must Die - 12.5 Pink Floyd - The Piper At - 12 The Ramones -The Ramones - 0 ועוד פעם 0! אולי אתן מינוסים כמו ציף...
The Byrds - Sweetheart of the - 11 קינגז - 0 קריים - 0 סהכ: 35.5

melancholy man

New member
סבבה מורנא

רק מה לא מיינסטרים ברשימה הראשונה?, חוץ מ orphaned land הכל שם מיינסטרים.

מורנא007

New member
בוס

אלבום שאני לא מכיר זוכה לציון 0. לכן ההצבעה שלי משקפת את הידע הלא מיין סטריימי שלי. את הפאנקיסטים ההם שמעתי לאחרונה בטלוויזיה והם באמת 0 (לטעמי), ביחס ל
-רוק.

וואלה, אתה באמת

לא מכיר את Beggars Banquet? את Astral Weeks? את Cream? את הקינקס? מילא הצעירים, זה עוד מובן. אבל אתה?

מורנא007

New member
אני מכיר שיר או שניים מכל אלבום

אבל אף אלבום באופן מלא. ברור ששמעתי ואפילו ניגנתי פעם את בית השמש העולה. מאחר שחסרה לי הכרות מקיפה, הציון כרגע 0. אם אשמע אלבום מא' ועד ת' סביר שהציון לא יהיה 0.

למעלה