Famous Last Week

../images/Emo106.gif Famous Last Week ../images/Emo106.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
שבוע נפלא שיהיה!!

Don't trust the hooooo ../images/Emo79.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
לא זכור לי ששמעתי..
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
Dead By April - Erased !!
Dead By April - Sorry For Everything Dead By April - What Can I Say Dead By April - Falling Behind Dead By April - Angels of Clarity Dead By April - In My Arms HIM - In Venere Veritas Heartkiller
Jay Sean - Down
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
תוכנית - איך פגשתי את אמא
, נשות הטייסים, צחוק מעבודה, ארץ נהדרת... נו, רגיל. וידאו - הקליפ של !3OH! - Don't Trust Me http://www.youtube.com/watch?v=mdB3Oyd5HtU&feature=fvst חחח הם פשוט דפוקים, אני אוהבת את זה.
וגם סרטון שבת דודה שלי העלתה לי לקיר בפייס, תראו.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מצב רוח ספורטיבי בטירוף. הכי טוב, תאמינו לי, לגוף ולנשמה.
[ותמיד אהבתי ספורט!~!@# לא התחלתי רק עכשיו חחח]
הוחלט סופית שאני עושה עוד שנה שירות בגן.
צילמתי את הילדים בגן.D: גאד, כמה שאני אוהבת אותם.
חם !!!!!!זה עושה לי רע כלכך.
ציטוטי השבוע?
~ילדים מהגן~ ** ~אני עם קפוצ'ון של טרי צ'ירס, זה היה מזמן, אגב~ אמה: "מה יש לך על החולצה?" אני: "אנשים, ויש להם צבע אדום על הפנים" [חח כן, אני גם אגיד לה שזה דם.] אמה: "את פגשת אותם?" אני: "לא;;" ** ~אותה ילדה שכתבתי לכם עליה שבוע שעבר, שרואה האח הגדול. מסתבר שהיא רואה גם ארץ נהדרת~ אני: "לא, את!" ילין: "לא, את!" אני: "לא, את!" ילין: "תתקדמי!" ילין: "מממ-מומי, המלך!!"
אין, אין, היא הורגת אותי. * ~ילין בוכה~ הגננת: "תפסיקי להניע!!"
~הגננת הביאה לילדים בובות וכיסתה כל בובה בשמיכה כאילו זה משה בתיבה ושמה להם מוזיקה עצובה והכל, קיצר אחר כך היא הביאה קופסה מזהב ושמה את 'משה' בתיבה והם החזיקו מצנח והזיזו אותו מצד לצד אז אילנה [מטפלת] אמרה לי: "ראית מה זה, איזה תיבה.. היה מת לאחת כזו!! מי היה מוציא אותו משם?"
זה היה פשוט מצחיק. ~הילדים משחקים בבצק עם אילנה~ אילנה: "אני מכינה מצה!!" אני: "שימי לי אחת בצד" אילנה: "טוב, מצה שמורה חחח" ** ~בת דודה שלי מביאה לי תפוז~ ורד: "קחי, זרקי לפח" אני: "מה זה, תפוז או קלמנטינה?" ורד: "תפוז" אני: ~ממלמלת~ "יש לך מזל.." [כי אני שונאת קלמנטינות
] ורד: "מה אמרת?" אני: "אמרתי מקובל!"
תכנונים לשבוע הבא?
היום הופעה של אורי חזקיה!!
מקווה שיהיה קורע. כלומר, ברור שיהיה קורע, הכוונה שאני מקווה שלא יהיו יותר מדי קטעים שאני מכירה... כי הייתי כבר בקיסריה עם קאריני וזה
ממ, ולעשות עוד ספורט.! , ללכת לספריה כבר לקחת ספרים מעניינים לקרוא!, להוציא דרכון [נו, אבדו לי התמונות פספורט ועכשיו צריך חדש!! ולא בא לי;;]. ולא יודעת מה עוד.
תמונת השבוע?
נדב ואדיר. התמונה הזו פשוט מעלה לי חיוך@!~#

החבר'ה.../images/Emo26.gif ../images/Emo223.gif

כי בא לי.
מימין: ניר, יונתן, נועם, ליאור, אמה ונתנאל.

NoAmItA ChAn

New member
הציטוטיםםםם XDDDDDD

ויא, נכון שהשיר שבכותרת שלך ממכר?! זה שיר כזה דפוק, אבל כזה נדבק XDDDDDDD

Because Of May

New member
שתדעי לך, ../images/Emo109.gif

שאני מאוד מעריכה אותך על זה שאת עושה שנת שירות. מאווווד, הלוואי שהיה בי הכוח גם לעשות את זה... חוץ מזה שהילדים שלך בגן נשמעים ממש חמודים
. חח והציטוטים
.

טנקס מאיו'ש. ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

מה זאת אומרת הלוואי ואת היית יכולה לעשות את זה? את מתגייסת? אני לא התגייסתי מסיבות אישיות, אבל ישר כשאמרו לי שאפשר לעשות שירות לאומי הסכמתי. והאמת.. שממש כיף לי בגן, אבל אני קצת מתחרטת על שלא חיפשתי מקום אחר להתנדב בו, שאני אתרום יותר. אני מאוד עוזרת להם שם, אבל התכוונתי תרומה אחרת.. שחסר משהו. בגן הזה לא חסר כלום.
אבל לא נורא.. העיקר שטוב לי.

Because Of May

New member
אני מתגייסת... ../images/Emo109.gif

אבל אני לא מסוגלת להתגייס שנה אחרי כל החברים שלי, לא יודעת, יהיה לי קשה לחשוב שאני אתגייס בגיל 19... אני פשוט שמחה שאת תורמת למדינה בדרך כלשהי, למרות שאולי את לא בהכרח חושבת שזו תרומה גדולה... :) ובאמת, העיקר שזה עושה לך גם טוב על הנשמה :).

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אני התגייסתי כמה ימים לפני יומולדת 19

כאילו היה לי יומולדת בטירונות ונכון שזה קצת מבאס להתגייס אחרי כולם אבל תחשבי שאת תשתחררי לפני הבנים

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחח אני רואה נכנסת חזק לDBA!

איפה הקרדיט?
איך הייתה ההופעה? ^^

קרדיט לקארין^^ ../images/Emo223.gif

אחלה להקה. אני לא מוצאת את עצמי בהגדרות מוזיקה בימים האחרונים, אז נסתכם בזה שאני שומעת רק אותם. עצוב, שמח, לא משנה, שומעת אותם.
הורדתי את שאר השירים מהאלבום.
וההופעה הייתה ממש סבבה, היה מצחיק, רק חבל שזה היה קצר.. שעה ורבע ככה.

okep

New member
Another week passes ..

שיר השבוע של MCR? בקושי שמעתי : S
שיר השבוע בכללי? John Frusciante - Central John Frusciante - Ah yom Red Hot Chili Peppers - Snow System Of A Down - Chop Suey The Rasmus - In The Shadows Queen - Don't stop me now
אמן/אלבום השבוע? Jazz - Queen . ועוד כמה למעלה ..
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - צופן דה-וינצ'י . סרט - היתומה > < סדרה - אפשר סדרת סרטים ? מת לחיות , ראיתי שוב את אחד וארבע . וידאו - היו מלא ..
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 86 בצרפתית , ו85 בהבעה . לא כזה טוב , אבל זה לא רע :)
התחלתי לשמוע מלא שירים ששמעתי פעם .. נוסטלגיה .
רבתי עם מליון אנשים .
היה שבוע מדכא ..
הפסדתי מבחן במדעים ובשלח .
ציטוטי השבוע? "If you don't go to high school you will definitely go to jail" אתם יכולים לנחש של מי .. אני וחברה שלי לא הפסקנו לומר את זה > < "I know , they fuck" מתוך הסרט היתומה , פשוט הרג אותנו חח :)
תכנונים לשבוע הבא? ללמוד להמון מבחנים .. מבחן בתנכ"ס . ללכת לסנטר עם חברים . להפגש עם חברה ששנים לא ראיתי .
תמונת השבוע? איזה חמודים הם היו .. :)

okep

New member
הם בסדר :)

היום עשיתי חוזר במדעים , הפסדתי שעתים של ספורט DD :

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifStop banging my head, my eyes gone red!

שיר השבוע של MCR? אהה... אני זוכרת ששמעתי אותם פשוט לא זוכרת איזה שירXD
שיר השבוע בכללי? Sorry Sorry- Super Junior Rokkugo- Super Junior T Miracle- Super Junior Don't Don- Super Junior One love- Super Junior Me- Super Junior M Pajama Party- Super Junior H The Night Chicago Died- Super Junior KRY Twins [knock out]- Super Junior U- Super Junior Seoul song- Super Junior & Girl's Generation Ring Ding Dong- Shinee A.Mi.Go- Shinee Juliette- Shinee Replay- Shinee Y si fuera ella [Jonghyun solo]- Shinee Shinee world- Shinee Shinee girl- Shinee In my room- Shinee Jojo- Shinee Hahaha- Girls' Generation Chocolate love- Girls' Generation Oh!- Girls' Generation Gee- Girls' Generation Genie- Girls' Generation Kissing you- Girls' Generation Baby Baby- Girls' Generation B2ST is the beast- B2ST Bad girl- B2ST Shock- B2ST Mistery- B2ST Special- B2ST Mirotic- DBSK Purple line- DBSK O.Sei.Han.Go- DBSK Jingell Bell- Miyavi Ashita tenki ni naare- Miyavi Senor senora senorita- Miyavi Tome to jurii- Miyavi Vanilla- Gackt Papa lapped a pap lopped- Gackt My obsession- Cinema Bizarre Je ne regrette rien- Cinema Bizarre Hypnotized by Jane- Cinema Bizarre
אמן/אלבום השבוע? כל אלה מלמעלה
וכן, אפילו שמעתי קצת סינמה ביזאר
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- טראנסאמריקה, ומולאן
ואני די בטוחה שהיה עוד משהו אבל לא זוכרת~ ספר- אליס~ תוכנית- הלו בייבי של SNSD ותוכניות קוריאניות רנדומאליות~ EHB של סוג'ו
ובובספוגD: והרבה ניקולודיאון/דיסני~ וידאו- כל אלה שהמלצתי עליהם נוXD וכל הקליפים של סוג'ו3> בעיקררר סוריסורי ודונ'ט דונ כי אתמול היה לי חצי שעה מאז ששמעתי את השירים האלו בפעם הראשונה
דבר טוב/רע שקרה השבוע? אעה לא זוכרת כלוםXD בטוח היה ליXD
ציטוטי השבוע? אעה הרבהXD
תכנונים לשבוע הבא? T_T ביום שני יש לי תחקיר ביטחוני למודיעין, בשלישי בגרות בספורט שאני 100% נכשלת בה, ברביעי מגן בחיבור ובחמישי מבחן בפסיכולוגיה. X:
תמונת השבוע? יש כמה~ הראשונה, והכי חשובה [משומה זכור לי שזה עוד היה בשבוע שעבר, אבל מילאXDD]- היצ'ול מנשק את הנרי בהופעה שלהם בשנגחאי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL וסתם כי זה ממש הצחיק אותי~

היה לי משעמם, אז לקחתי תמונה של ג'סיקה [מSNSD] ותמונה של היצ'ול[מסופר ג'וניור] בדראג והשוויתי ביניהם~ הקטע הוא שהפרסונה של היצ'ול בדראג, Heesica, מבוססת בעיקרון על ג'סיקה~ בגלל זה השוויתי ביניהםXD תראו, הוא ממש דומה להXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifואחרונה^^"

מינהו, משייני.
אני פשוט ~מאוהבת~ בשפתיים שלו. באמת. ;;

Because Of May

New member
עטר, ../images/Emo109.gif

את חייבת לשמוע יותר שייני/מיאבי/סינמה ביזאר/ סופר ג'וניור וכו', את לא שומעת אותם מספיק. תשתפרי
.
. ואל תדאגי, יהיה טוב בבגרות, גם מרמים בשבילך ככה שאת לא באמת צריכה לעשות את כל הכפיפות בטן או מרפקים, יהיה טוב!
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח נכון אני באמת לא שמועת אותם מספיק!

זה לא בסדר.
האמת, שמעתי הרבה יותר שירים ממה שרשמתי... ז"א, שמעתי את כל הדיסקוגרפיות של שייני וSNSD [וביסט אבל יש להם רק 11 שירים בסך הכלP:] ועוד המון שירים של סופר ג'וניור... זה היה מתוקצר, באמת
ומז"א מרמים בשבילי? O: ז"א, היום המורה שלי אמרה שהיא תתחשב בזה שהייתי רצינית כל השנה וזה... ושהיא לא תכשיל אותיX_X כי מרוב לחץ מהשבוע שיהיה לי פשוט התחלתי לבכות ברנדומאליות מוחלטתX_X אבל אין לי מושג איך היא יכולה לא להכשיל אותי אם אני עושה 2000, שבשביל לעבור אני צריכה לעשות ב14 דקות, ב20... וזה עוד הכי טוב שלי, בד"כ אני עושה ב22-23 שכזה...

למעלה