Don't trust the hooooo ../images/Emo79.gif ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR?
לא זכור לי ששמעתי..
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
Dead By April - Erased !!
Dead By April - Sorry For Everything Dead By April - What Can I Say Dead By April - Falling Behind Dead By April - Angels of Clarity Dead By April - In My Arms HIM - In Venere Veritas Heartkiller
Jay Sean - Down
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
תוכנית - איך פגשתי את אמא
, נשות הטייסים, צחוק מעבודה, ארץ נהדרת... נו, רגיל. וידאו - הקליפ של !3OH! - Don't Trust Me
http://www.youtube.com/watch?v=mdB3Oyd5HtU&feature=fvst חחח הם פשוט דפוקים, אני אוהבת את זה.
וגם סרטון שבת דודה שלי העלתה לי לקיר בפייס, תראו.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מצב רוח ספורטיבי בטירוף. הכי טוב, תאמינו לי, לגוף ולנשמה.
[ותמיד אהבתי ספורט!~!@# לא התחלתי רק עכשיו חחח]
הוחלט סופית שאני עושה עוד שנה שירות בגן.
צילמתי את הילדים בגן.D: גאד, כמה שאני אוהבת אותם.
חם !!!!!!זה עושה לי רע כלכך.
ציטוטי השבוע?
~ילדים מהגן~ ** ~אני עם קפוצ'ון של טרי צ'ירס, זה היה מזמן, אגב~ אמה: "מה יש לך על החולצה?" אני: "אנשים, ויש להם צבע אדום על הפנים" [חח כן, אני גם אגיד לה שזה דם.] אמה: "את פגשת אותם?" אני: "לא;;" ** ~אותה ילדה שכתבתי לכם עליה שבוע שעבר, שרואה האח הגדול. מסתבר שהיא רואה גם ארץ נהדרת~ אני: "לא, את!" ילין: "לא, את!" אני: "לא, את!" ילין: "תתקדמי!" ילין: "מממ-מומי, המלך!!"
אין, אין, היא הורגת אותי. * ~ילין בוכה~ הגננת: "תפסיקי להניע!!"
~הגננת הביאה לילדים בובות וכיסתה כל בובה בשמיכה כאילו זה משה בתיבה ושמה להם מוזיקה עצובה והכל, קיצר אחר כך היא הביאה קופסה מזהב ושמה את 'משה' בתיבה והם החזיקו מצנח והזיזו אותו מצד לצד אז אילנה [מטפלת] אמרה לי: "ראית מה זה, איזה תיבה.. היה מת לאחת כזו!! מי היה מוציא אותו משם?"
זה היה פשוט מצחיק. ~הילדים משחקים בבצק עם אילנה~ אילנה: "אני מכינה מצה!!" אני: "שימי לי אחת בצד" אילנה: "טוב, מצה שמורה חחח" ** ~בת דודה שלי מביאה לי תפוז~ ורד: "קחי, זרקי לפח" אני: "מה זה, תפוז או קלמנטינה?" ורד: "תפוז" אני: ~ממלמלת~ "יש לך מזל.." [כי אני שונאת קלמנטינות
] ורד: "מה אמרת?" אני: "אמרתי מקובל!"
תכנונים לשבוע הבא?
היום הופעה של אורי חזקיה!!
מקווה שיהיה קורע. כלומר, ברור שיהיה קורע, הכוונה שאני מקווה שלא יהיו יותר מדי קטעים שאני מכירה... כי הייתי כבר בקיסריה עם קאריני וזה
ממ, ולעשות עוד ספורט.! , ללכת לספריה כבר לקחת ספרים מעניינים לקרוא!, להוציא דרכון [נו, אבדו לי התמונות פספורט ועכשיו צריך חדש!! ולא בא לי;;]. ולא יודעת מה עוד.
תמונת השבוע?
נדב ואדיר. התמונה הזו פשוט מעלה לי חיוך@!~#