Famous Last Week

Because Of May

New member
מינימום 15 שניות, אצלנו... ../images/Emo109.gif

מעניין כמה הריצה שלנו באמת O:.

Wrath Within

New member
maybe you shouldn't, oh oh, KISS N TELL../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Emergency - Paramore Kiss N Tell - Ke$ha
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט: "הרכות שלפני החשיכה\ Tenderness" - פשוט סרט נוגע, הכי טוב שיצא השנה. וידאו: The Joker Blogs - לכל חובבי האביר האפל והג'וקר של הית' לדג'ר.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
בסוף אתפוצץ.
נעם, היה כיף לשמוע ממך <:
ציטוטי השבוע? נעם: "לפעמים בא לי לבעוט לעצמי במוח." אני: "זה אפשרי, אם את ממש גמישה."
תכנונים לשבוע הבא? הממ...שיגיע ונראה D:
תמונת השבוע? מהסרט. פשוט מבריק.

Wrath Within

New member
תגיד לי אם אתה צריך לינק.../images/Emo11.gif

תקשיב, הוא פשוט מבריק. יש בו גם מתח, גם דרמה וגם קצת קטעים מצחיקים...אחד החזקים שראיתי לאחרונה. ויש בו המון עומק, זה דיי כבד אז אל תגיד שלא הזהרתי :p

STEMINEM

New member
רק כבדדדד ??.... ../images/Emo184.gif

גאד דאםםםםם הפך לי ת'בטן הסרט הזה אחרי סרטים כאלה אני נוטה לשתוק יממה שלמה |:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח הציטוט XD

נכנסתי לוידיאו ולא הבנתי, זה הוא מהאודישנים? או שמחקים אותו?

Wrath Within

New member
זה שחקן מתחיל (מבריק) שמצלם מיני סדרה../images/Emo11.gif

על מה שקרה כביכול אחרי the dark knight והשחקן מדהים. גם כי הוא 99.9% הג'וקר של הית', וגם כי הוא הכותב+עורך+פשוט הכל.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif באנג באנג באנגיטי באנג! ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR? אממ..
שיר השבוע בכללי? Backstreet Boys - Just Want You To Know Backstreet Boys - Crawling Back To You Backstreet Boys - Inconsolable Backstreet Boys - Helpless When She Smiles Bleeding Through - Kill To Believe Dead by April - Sorry For Everything Dead by April – What Can I Say Dead by April – In My Arms Marilyn Manson – This Is the New Shit Stone Sour - Through Glass The 69 Eyes - Wrap Your Troubles In Dreams There For Tomorrow - No More Room To Breathe There For Tomorrow - A Little Faster Velvet Revolver - Fall To Pieces אמן/אלבום השבוע? נראה לי ששוב Dead by April.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- המורדים!!!
איך פגשתי את אימא.
וידיאו - החדש והנסגד של ליידי פאקינג גאגא! http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY והחדש מחודש של בולט פור מיי ולנטיין!
http://www.youtube.com/watch?v=wZLWdyP8U2o וואי אני חושבת שהאלבום הולך להיות מממממממממש טוב!
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 75 בכלכלה.
חם, אבל מגעיל. טוב לא עולים לי עוד, בתכלס שבוע נחמד.
ציטוטי השבוע? זה יותר סיטואציות מצחיקות.. אממ, מיכאל התחיל לפרק את המברגים מהשולחנות וקיפל את הרגליים של הכיסאות באמצע שיעור (כן, שיעור אקולוגיה) המורה: "תגיד לי אתה בסדר?! מה אתה פותח לי נגריה באמצע שיעור אקולוגיה?!" הפעלנו מזגן ומסתבר שהוא היה על חום מיכאל: "וואי איזה חום ביצים, בואו תרגישו כאילו יוצא משם פן" המורה: "רק חסר מסרק.. אוי אני באמת צריכה פן אני יוצאת היום" חחח איזו חמודה אני מתה עליה XD לא זכורים לי עוד.. תכנונים לשבוע הבא? לסיים (להתחיל
) את הפרויקט באנגלית.
תמונת השבוע? נוסטלגי לפנים!
יש לי שמיכה כזאת.

Because Of May

New member
דיסאיזדהניושיט../images/Emo99.gif. הקליפשלטלפון../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

+
. וואי את לא מבינה איזה מיקוד מצויין יש בכלכלה! D:. 75 זה אחלה לגמרי לדעתי :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יחסית זה אחלה, לא ממש התכוננתי כמו

שצריך, אבל זו ירידה כי במבחן הקודם קיבלתי 88 נראלי.. מנחם שרוב הכיתה במצבי ואפילו גרוע

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ונכנסתי למיקודים ואני לא מוצאת ../images/Emo122.gif

אני גם צריכה במנהל (הזה על האירגון), את יכולה להביא לי קישור?

Because Of May

New member
האמת שהמורה שלנו פשוט אמרה לנו... ../images/Emo109.gif

אני זוכרת שירד ייצוא וייבוא בביקוש והיצע, ואו מאזן ממשלתי או דוח מקורות ושימושים חח אני לא בדיוק זוכרת
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כןכן ירד מלאאאאא! היום אמרו לנו ^^

איזה כיף אני ממממש שונאת את כל הדוחות האלה X:

איכ, הקליפ הזה זיעזע אותי. ממש. ../images/Emo223.gif

הן כאלה זולות, אני מתה. מבחינת קול ביונסה מלכה. לגבי ליידי גאגא... לא מבינה מה ממלהבים. עוד מעט ישכחו ממנה ותבוא מישהי אחרת. קרה מלא פעמים הדבר.
אבל, בכל זאת, לגבי הקליפ, פשוט רדוד.. איכ, כמה עירום. אבל. דעתכן.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif דווקא בגלל הקטע שהיא לא דופקת חשבון

אני אוהבת אותה. תבוא אחרת, לא איכפת לי היא עדיין מלכה לדעתי. יש לה קול טוב, ולא רק בהקלטות והיא פרפורמרית פשוט א-ד-י-ר-ה.
לא יודעת למה, אולי בגלל שאני רגילה לכאלה דברים מגאגא, לא ממש התייחסתי לכל הפרובוקטיביות. דווקא שביונסה הוציאה את הקליפ של סינגל ליידיס ווידיאו פון לא הכי אהבתי אותם, אבל ניחא אנשים משתנים.
אוקיי חפרתי XD

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo109.gif

גם בגלל שאני ממש מתחברת לסגנון של ליידי גאגא, גם בגלל שהיא לא דופקת חשבון ועושה מה שבראש שלה, וגם בגלל שהיא פשוט מלכה, כי עושה דברים שלא עשו לפניה. פשוט מיוחדת
.

למעלה