Famous Last Week

Because Of May

New member
אהה, אצלנו הבחינה אחרת... ../images/Emo109.gif

צריך לרוץ 700 מטר
, ואז לעשות 30 בטן, 10 מרפקים אחורי, להיתלות על מתח במשך 15 שניות, לעבור חומה בגובה מטר, לקפוץ בדלגית 20 פעם, להיתלות על מקבילים 15 שניות, לרוץ 4 פעמים מסלול של 10 מטר, לרוץ מעל מכשולים ואז לרות בסללום... וכל זה ב-7 דק' אם את רוצה 100, ו-11:30 אם את רוצה עובר חחח. אז הורידו לי קצת בבטן וקצת במרפקים ובמקבילית ובדלגית חח, כי אלו שסספרו היו תלמידי מי"א...
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמג. X:

אצלנו הבגרות מה-זה זנותית... הם עשו את הריצת 2000 ואת המדידות של הכפיפות בטן/שמיכה/מתח/ווטאבר אין לי מושג אפילו מה עוד יש שם, באיזשהוא יום זיכרון למישהו רנדומאלי מהבצפר שהיה בשייטת ומת._." ז"א, לא שאין לי כבוד אליו, אבל בכ"ז, הם בכוונה רוצים שנבוא מוקדם לטקס שלו, ורק ~אז~ נעשה את כל הדברים. ז"א שנעשה את כל המדידות וזה בבוקר... ואז את הריצת 2000, שתהיה בפאקינג פארק, ב12 בצהריים. כאילו, מה נראה להם. X: ואחרי זה יהיה לנו עוד תאריך שבו נצטרך לעשות תרגיל אמנותי הומואי ומפגר>< כוסעמק אני ממש שונאת את הבצפר הזה עכשיו. >>;

Because Of May

New member
../images/Emo4.gif. ../images/Emo109.gif

זה באמת לא בסדר... אנחנו עשינו את התרגיל האומנותי בכיתה י', והוא היה לגמרי הומואי ומפגר XD.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח זה נורא הומואי! חייב להיות!

בינתיים אפילו אין לי מושג מה אני עושה~ רציתי לרקוד את סורי סורי [של סופר ג'וניור, נו, הלהקה שאני חופרת עליה כבר חצי שנה~~] או את ג'י [של SNSD, הנקבות שהמלצתי עליהן בשרשור האחרון] אבל הריקודים המלאים מסובכים מדיי
אז החלטתי לקחת פשוט פזמונים של כל מני שירים שאני יודעת את הריקודים שלהם ולשים אותם ביחד ולטעון שזה ריקוד אחד~ חחח אבל זה יוצא נורא דפוקLOL כי זה שירים ממש לא קשוריםXD [לא שזה אומר לך משהו, אבל בינתיים זה ככה- רוקוגו, סורי סורי, רינג דינג דונג, ג'י בגרסא של סוג'ו המובימייקר טיפש ולא קורא את הגרסא המקורית, והטיימ ווארפ ממופע האימים של רוקיXDD עכשיו, כל שיר ממש שונה מהאחרLOL וחסרה לי עוד חצי דקה] קיצר, אני הולכת להכשל~

NoAmItA ChAn

New member
.. קטע אומנותי? מה לעזאזל

אתם אשכרה אמורים להמציא קטע ולרקוד או לעשות משהו אומנותי, ונותנים לכם על זה ציון?! מה לעזאזלללל O________O

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן ../images/Emo69.gif

ועוד אין לי קטעXD אני כנראה ארקוד או את סורי סורי, או את ג'י, או את באלונס [של DBSK], או שאני פשוט אקח פזמון של כל שיר ואשים אותם ביחד וארקוד את זה בצורה נורא נורא עילגת~ ישבתי עכשיו מול המחשב השני וניסיתי ללמוד את ג'י ואת באלונס ושניהם נורא קשיםT_T ז"א את באלונס אני יודעת יחסית טוב כי שנה שעברה היה לי משעמם אז למדתי אותו, אבל אני ממש גרועה והוא נראה ממש נורא כשרוקדים אותו לבד...

Because Of May

New member
אין, תמיד טענתי שספורט בבצפר זה חרא. ../images/Emo109.gif

לעוווומת זאת, ספורט בפארק (או בכל אופן עצמאי): זה מצויין D:.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמעי הרגת אותי עם השירים
כבר היית כותבת בקצרה את האומנים וזהו XDDD בהצלחה בכל הבחינות השבוע

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזה מה שאני עושה תמיד,

אבל הפעם באמת היו שירים קצת יותר ספציפים אז התחשק לי לפרט
הא.

NoAmItA ChAn

New member
Is there anybody IN there?

שיר השבוע של MCR? המממ.. לא יודעת O: שיר השבוע בכללי? Mad World - Adam Lambert Corrupted - McFly Lithium - Nirvana Miracle - Paramore Mother - Pink Floyd Nobody Home - Pink Floyd Comfortably Mumb - Pink Floyd I Want It All - Queen אמן/אלבום השבוע? הימ, פינק פלויד 3> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - X ספר - המוזיקה של המספרים הראשוניים, טינטין 3> תוכנית - גוסיפ גירל! דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 89 במבחן בערבית.
קיבלתי במבחן בביולוגיה שמחולק לשלושה חלקים 88, 94 ו-100!!!1 והיא כתבה לי "גאווה ישראלית"! DDDDD:
אמא שלי חזרה מסיני, טסה לאיטליה וחזרה מאיטליה XP והביאה לי שוקולד איכותי <:
הגשתי את הביוטופ עם חברות שלי.
פתחתי חשבון בנק D:
המבחן במתמטיקה בשישי הלך סביר, רק שהייתה לי טעות אחת T_T
החום הזה מזעזע.
היום דיברתי עם אליס!!
היה סופ"ש נחמד עם המשפחה שלי :)
החתולה שמתחת לבניין לידי, יוליה, המליטה!!! אז צילמתי את הגורים שלה והעליתי לפייסבוקי D; הם כאלה מתוקיםםםם!
מסיבת רחוב עם אבא שלי - היה כיף <:
לא מתקדם התיאוריה.
בקושי ניגנתי השבוע X__X ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? מחר בגרות בספורט, בשני שיעור גיטרה, בשלישי קונצרט #%<@!#<?%, בחמישי תערוכה של חברה שלי :) תמונת השבוע? X

Because Of May

New member
כל הכבוד על הציונים! ../images/Emo24.gif. ../images/Emo109.gif

פינק פלויד, פאקינג אגדה
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מקווה שהלך טוב בבגרות ../images/Emo13.gif

תיאוריה זה חופר רצח חח כל הכבוד על הציונים!
כמה יח מת'?

NoAmItA ChAn

New member
4 יחידות :)

והלך דיי סביר O: נכשלתי במתח, אבל הגעתי מקום שביעי מהבנות בשכבה ב-1500!! רצתי עם מוזיקה ולא עצרתי אפילו פעם אחת! שמעתי את Supermassive Black Hole ואת Get Off של סינמה ביזאר :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בנות עושות 2000 לא? ../images/Emo122.gif

וכמה זה נכשל במתח? חח לא נורא, העיקר שעבר

NoAmItA ChAn

New member
מה פתאום O: הבנים עושים 2000,

הבנות עושות 1500 DDD: ומתח זה להחזיק מינימום 12 שניות T_T ואכן D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמה? מה זה השטויות האלה?

2000 זה לבנות. בנים עושים ~גם~ 2000 ו~גם~ 5000... לפחות אצלנו זה ככה. >< טוב, כמה אתם צריכים לעשות 1500? כאילו, בכמה זמן?

NoAmItA ChAn

New member
מקסימום 12-13 דקות, אני חושבת

אבל זה מלא זמן, באמת. אני לא מאמינה שאצלכם גם הבנות עושות 2000!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמה?! וטף...

אצלנו אנחנו צריכות לעשות 2000 בפחות מ14 דקות... X: עשיתי 16:45... זה נכשלX_X אבל עברתי בכפיפות בטן[הייתי צריכה לעשות 40 ועשיתי 63~] ובשכיבות שמיכה[הייתי צריכה לעשות 15 ועשיתי 20] אז אני חושבת שהיא לא תכשיל אותי בכל הבגרות... מילא. X_X

למעלה