שרשור הגמר הגדול

מסכימה איתך פרח. הצטרפתי כעת לצפייה

בתכנית, נראה לי שלא הפסדתי הרבה..... אם גב וקרן זוכים, זה פשוט ביזיון. ביזיון. רק לא הם.

sunflower11

New member
לא רק שלא הפסדת שלא ראית, הרווחת:)

חוסר צדק משווע שקרן המגעילה זכתה בחצי מליון שקל.

השורד

New member
זה מה שהם אמרו אחרי העונה הראשונה של השרדות

והרייטינג, מה אני אגיד לכם, מזנק מעונה לעונה

izmeral1

New member
והינה זה בא לזוג המלכותי../images/Emo47.gif דניאחאיתן../images/Emo47.gif

איזה יופי ראיתם הם מכוברים מאחלת להם שנה טובה וזוגיות פורכת. וכמה ידלים על הדרך. ועבודה בחוץ תמתין להם אחרי והכטר מגיע להפס גם הפרס כמובן וחלק נכבד לאורטל או הכול מאמת מהלב. מגיע לה היא נתנה לנו להבין שהיא כן מתוקה אמיתית. ולא פוגענית. הפוך קצת נפגעה. אבל אחרי הערב הזה יבוא לה הרבה מזל ממני מכולם? אני רוצה להגיד היא הנצחון.וגם ולא היא הזוכה כלבד. היו שיגדו למה.גם הקשר עם אורן הרס לה? את ההמודדות לבד. רבל הוא כן מאוהב בא והיא בו. ועל זה מגיע לה נכול האומה לא רק הקהל או דעת הקהל. לזכות וכמובן לההיות מאורת. היא כמו אחות לנו לכול מי שמבין באת ממעקי ליבה של אורטלוש מהיום היא כך.. ולה אקדיש שיר של עידן רייכל המתוק שלנו. כן חוזרת בי על אורן כי הוא בחור מאוד צנוע. ויש בו את החצי השני שמשלים את אורטל. בחזרה לזוג המלכותי כי הוא כן זוג ולא סיפורי פוגי שקיבנו וראינו. מהזוגות ההזויים שנתורו בויה אלק זוג" אז דניאל אברך אתכם לגמר ולפרס והיה ומגיע לזוג אתם הזוג הראוי.ולא מה שההפקה דחפה לנו הצופים שנותים את כוח . לכול הסובב.את התוכנית.. אסיים באהבה לזוג איתן ודניאל
וכמובן לאורטל
י.
אנה זכרו היוד אות יוד זה הברכה להרבה בחיים. נשיקות להם ולכול חברי הפורם שלי?

קשקשה9

New member
../images/Emo124.gif קיק ,טלי ,תעלו לפה עם מצב הרוח../images/Emo6.gif

בואו נרים את הפורום

izmeral1

New member
ועוד בוז לערוץ 10 00000000000000000000000000

כאן הבלגן איך מכרו את הכול בגרוש. מי עוד יאמין להפקה הכי דפוקה. ועוד בו לצוות של איתן שתמל בליהי וכמובן בקרן הבזויה .טרפה את כול הקלפים. רוע לב .שוק. איפה האנשים של אוטל איפה איתן. ההפקה צחקה על דעת הקהל. נכנס חצי גבר .ועשה מה שעשה ובום נזרק כול העונה. למה היו בכלל היו מפסיקים את הכול .למעען הזוג" הבזוי. מתאים להם לזכיה כי שני רמאים ברמות שלא תרמו לא יופי לא אופי לתוכנית. יש פה הונאה ענקית. תזכרו זאת.

המכורה11

New member
בוז מכור החרמת ערוץ 10 שמעודדים את בנות ישראל

לזנות תהיי זונה ותפתחי רגליים כמו קרן ותזכי איכסססססססססססס

KEEK

Member
אם אני אחראי על המצב רוח אז המצב פה ממש

על הפנים.
קשקשה, הערוץ נסגר. את יכולה להגיד את המשפט שאת רוצה להגיד כבר 3 חודשים

שאפולי

New member
מה גם ב-יס אתן סובלות??