scooby4

New member
רק שתדעו...

בסוף הסיפור כתבתי בטעות זאב במקום שועל...

barbigirl

New member
כיפה אדומה

סיפור אחד היפים משהו סוף כיפה אדומה התפתחה דיזל בלאגנים............

blueirus

New member
לעולם אבל לעולם אל תגיד

אל תגיד מן הסתם כי מין הוא לא סתם

marco17

New member
שאלה לעידן

אם כבר כתבתי שכתוב אבל לא שרשרתי אותו? כתבתי על כפה אדומה- הסיפור האמיתי :)

Idan91

New member
אז שרשר לכאן

ובכל מקרה, אתה יכול עוד לשנות את זה לאווירה יותר "סיפורית", רק אם בא לך...

Idan91

New member
אה, סליחה..

זה כן באווירה "סיפורית", אבל הכוונ הייתה שתכתבו משהו בעצמכם.. ואני מניחה שלא כתבת את זה בעצמך, כי כבר מלא אנשים שלחו לי את זה פעם... בכל מקרה, אם אתה רוצה אני אשרשר את ההודעה הזאת לשרשור התחרות.

marco17

New member
מודה באשמה

לא אני כתבתי את הסיפור למרות שאני מוכשר :) ולא אכפת לי מהתחרות האמת... סתם רציתי לפרסם אותו כאן לטובת הכלל... אם אתה חושב שיש לו סיכוי, אתה מוזמן לשרשר אותו... אשתדל להוסיף סיפורים אחרים

Idan91

New member
אני בת...

לא נורא, כולם טועים... אני לא אשרשר אותו מהסיבה שאמרתי מקודם, שהכוונה היא לפרסם דברים שכתבם בעצמכם. אבל בכל מקרה תודה שפרסמת את זה, כי זה בהחלט משעשע, ויהיה נחמד אם תכתוב גם אתה שכתוב לאגדה ותשרשר כאן... :)

marco17

New member
וואלה?

וואי עידן לבת זה ממש יפה! אהבתי... :) כל הכבוד להורים...

טלה בר

New member
שאלה

באתר "בקבוק" מופיע הספר האלקטרוני שלי "הנסיכה לכלוכית" - כפי שמראה השם, יש שם שכתוב של אגדת לכלוכית המקורית. האם משתתפים בתחרות רק תלמידים? ואיך אפשר להעביר את הסיפור מהספר לתחרות?

Idan91

New member
לא משתתפים רק תלמידים..

אבל אי אפשר להעביר סיפור מספר לתחרות, כי הרעיון הוא לכתוב *בעצמך*... בכל מקרה את/ה מומזנ/ת להשתתף..

Idan91

New member
אוי, סליחה, סליחה, סליחה!!!

לא שמתי לב שכתבת את המילה "שלי", ראיתי בהתחלה רק "של".. ובכן... את יכולה פשוט לסמן את הסיפור כפי שהוא מופיע, ללחוץ על העתק (control+c), ובהודעה שתשרשרי לכאן תלחצי על "הדבק" (control+v).

למעלה