כן... אני פשוט לא אוהב לדבר,אבל בכלליות-יש והוא עובד :P צריך קבוצה או שיש לך אחת כבר?
O omerst New member 23/10/07 #54 כן... אני פשוט לא אוהב לדבר,אבל בכלליות-יש והוא עובד צריך קבוצה או שיש לך אחת כבר?
S section51 co il New member 22/10/07 #44 צור איתי קשר../images/Emo140.gif מרוב כול הסביב לארגן לכם דברים לא היה לי זמן לארגן לעצמי קבוצה צור איתי קשר ב MSN
צור איתי קשר../images/Emo140.gif מרוב כול הסביב לארגן לכם דברים לא היה לי זמן לארגן לעצמי קבוצה צור איתי קשר ב MSN
R razaR2 New member 23/10/07 #48 נרשם בשם קמיקזה ראש קבוצה: רז. ניק בתפוז: razaR2 טאג: KamiKazA חברי הקבוצה: razaR2, smooty, elerock, NadaV, ariel aka rel, בעל יכולת אישית.
נרשם בשם קמיקזה ראש קבוצה: רז. ניק בתפוז: razaR2 טאג: KamiKazA חברי הקבוצה: razaR2, smooty, elerock, NadaV, ariel aka rel, בעל יכולת אישית.
A Ariel aka Rel New member 23/10/07 #59 ../images/Emo47.gif ורז, שמעתי שאתה לא מכיר את המפה, זריז להתאמן עליה כי היא קשה יחסית ולוקח זמן להתרגל אליה.. וצריך לארגן לנו שרת בונטרילו שלא יהיה פאדיחות
../images/Emo47.gif ורז, שמעתי שאתה לא מכיר את המפה, זריז להתאמן עליה כי היא קשה יחסית ולוקח זמן להתרגל אליה.. וצריך לארגן לנו שרת בונטרילו שלא יהיה פאדיחות
מ מור תור New member 23/10/07 #52 ../images/Emo41.gifהקבוצה שלי ראש קובצה "שם פרטי": מור ניק בתפוז: מור תור וטאג קבוצה{השם של הקבוצה}: Exctasy
../images/Emo41.gifהקבוצה שלי ראש קובצה "שם פרטי": מור ניק בתפוז: מור תור וטאג קבוצה{השם של הקבוצה}: Exctasy