הרשמה לטורניר בשרשור הזה

razaR2

New member
מניאק

תן לי לנחש.. מיכאל זה איזה חבר סוס שלך מהמקורי? איזה קבוצה בניתם.. בהצלחה.

GeneratioNa

New member
רז גם אני רציתי להביא את כל החברים הסוסים

מהמקורי.. כמו שאליקו עשה אבל זה לא כיף =\ המטרה היא להנות ובגלל זה נרשמנו קבוצת Nato

razaR2

New member
נו ברור

בהתחלה רציתי לעשות קבוצה איתך, עם אוהד, יוסי ועוד מישהו, משהו בסגנון אבל גם זה היה הורס

"סוסים"

שכח מזה,הם לא סוסים\= רק לירן וכשיהיה משחק נגד קבוצה כמו של אוהד\כמו של גדי אני אכניס את שימי חוץ מזה לא מכניס אותו

GeneratioNa

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל, ה FCM שעשינו נגדכם זה עוד שהיינו כולם בפרוץ דבר ראשון, נצחנו אותכם בוא.. רק באחד על אחד נגד ההוא שהבאת, רק אני הפסדתי והם עברו דבר שני, עכשיו כולם משחקים במקורי וחורשים גאטרים כל היום דבר שלישי, אלי דיי לחוש כבר נמאסת עליי.. מי אתה חושב שאתה?

חחחחחחחחחחחחחחחח?

קודם כל,מי דיבר על ה FCM איתכם מייי? דבר שני, אז? יש כאן קבוצות כמו של אוהד ובטוח גם של גדי שיהיהיו ברמה אז אני צריך לבנות קבוצה עם שחקנים של שבועיים?|: אני נהנה גם עם טובים יותר,ואמרתי לך לא הוזמנתי לא באתי:) דבר שלישי,אני לא חש ולא עושה פוזות על אף אחד:) אתה זה שמחפש איפה לריב איתי... בכיף...

GeneratioNa

New member
אתה לא עושה עליי פוזות?

"סוסים, שכך מזה" תראה תשרשור הזה, הרבה יוזמים הרבה מבקשים = הרבה משיגים סבבה תהנה עם טובים יותר מישהו יגיד לך לא? תצריך לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, תרוצה להביא את חברים שלך תביא.. לפי דעתי זה מגעיל

אם אני לא טועה המטרה של הקהילה פה זה להתפתח

ולגדול לא?< אמרתי שהם ל = א סוסים\= הם ברמה טובה ,אבל לא סוסים

Apoca Lypse

New member
הוא לא הכי פעיל בשרת למה יש לו אדמין במקורי ו

הוא כל היום בגאת'רים

corvitol

New member
אתה בטח צוחק -.-

3 פרו בקבוצה,איך לעזאזל אני אנצח בטורניר הזה? לא כיף כל דקה למות בוכה6

orRRA

New member
היתה לך אפשרות לנטוש תקבוצה שלך ולהצטרף../images/Emo69.gif

corvitol

New member
אבל

למה שאני אנטוש אותה? כדי לנצח? תודה אבל לא אני מעדיף להיות כזה שחבר,ולא כזה שמנצח.

למעלה