McWeekend!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif אין לי כוח למקוויקנד ../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת, היה לי שבוע מדהים. יובלוק אני אוהבת אותך הכי בעולם
הייתי עכשיו בחוץ עם חברים ואז אביגיל אלונה ואני הלכנו להתנחל אצל ילנה ולטחון סרטי אימה
קיצר ראינו סרט שבסוף רק אני וילנה ראינו ואלונה ואביגיל חקרו את תולדות הארון של ילנה. והייתה שם סקנה כזאת שהסתכלה על עכביש ע-נ-ק שבא לאכול אותה אז היא לקחה דאורדורנט, מצית ועשתה אז ענקית ושרפה אותו, זה היה אחד הטובים XD בקיצור, היה שבוע נחמד ביותר אבל ביום שני יש מבחן במתמטיקה ואני כל כך כל כך מתה T^T בצפר הורג אותי לגמרי - כיתה ט' כיתה ממש קשה. לפחות אצלנו במצוינות. כל ום שלושה בחנים/מבחנים וזה פשט קשה ואין זמן לנשום
סורי שחפרתי
בהצלחה לי במבחןן .
"לך לפח!" "אבל אני לא זבל!" "פרט שולי"

../images/Emo73.gifבהצלחה במבחן D:

ואת כ"כ צודקת! כיתה ט' זה ממש קשה! באמת אין זמן לפאקינג כלום! ><

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אם אתן חושבות ככה,

חכו שתגיעו לכיתה י"א
בהחלט השנה הכי קשה ><

../images/Emo73.gifחח אני בטוחה שזה יהיה יותר קשה >_<

ואני לא ממש שמחה לחשוב על זה <_< זה איכשהוא לא מעודד אותי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif אתן חא מעודדות במיוחד XD

אני לא מאמינה אבל אני, ערה שעה לפני המבבן המזדיין שמתחיל בשעת פאקינג אפס ובמקום לרחם על עצמי, אני יושבת פהה. DX

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת שט' זו כיתה פנאן!

בינגוד לי"א
וחוץ מזה,י' זו לא כיתה קשה ממש,ואני עשיתי בה 6 בגרויות

sweet shir

New member
לי י' דווקא הייתה די קשה..

אבל בגלל שזה היה עוד שהייתי ב5 יחידות מתמטיקה, והרגתי את עצמי שם. 60% מהשנה הלך על התכוננות למבחנים/בחנים. >> אבל גם להתכונן למתכונת&בגרות בהיסטוריה היה ממש חוויה מורטת עצבים חחח אה ושחושבים על זה זה גם היה בשנה של השביתה חח אז דחפו לנו מליוווון מבחנים בתקופה של חודש בערך~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif אני ב5 יחידות מתמטיקה ../images/Emo69.gif

אגב המבחן היום הלך לי מצוין
אני כל כך גאה בעצמיי XD

sweet shir

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo54.gif מקוויקנד בדיליי קל.D:

כולל גם את שבוע שעבר כי לא היה לי כוח לעשותXD מצעד הלהיטים של מקפליי: The Heart Never Lies Build Me Up A Buttercup כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Leave It All to Me - Miranda Cosgrove feat. Drake Bell Everything Is Not What It Seems - Selena Gomez חרישה של הלייייייף על שניהם חחחח Love Drunk - Boys Like Girls Everything's Allright - Motion City Soundtrack הלהקה המגניבה של השבוע: מושן סיטי סאונדטראק. קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ מכושפות, בטי, האוס, הכי גאים שיש, חברים ומונית הכסף. משהו שהכעיס אתכם השבוע: - משהו ששימח: יום הולדת~ מלא מסעדות, אייפוווד
(סגול חח), כסף ושופינג.D: אה וגם מלא עוגות שהכינו ליXD וחברה שלי הכינה לי עוגה שכתוב עליה במלא לבבות קטנים אדוארד ובלהDD: & קיבלתי זימונים לחבצלות ושחקים.-> אין לי דפ"ר 0! DD: & קיבלתי 90 במבחן בכימיה שהייתי משוכנעת במליון אחוז שאני נכשלת בו.:) & קיבלתי צו גיוס לפברואר. לא יגייסו אותי במאי!D: משהו שהעציב: היה לי את החלום הכי נוראי ביקום
חלמתי שחברה שלי מתה בתאונת דרכים. וזה היה ממש מציאותי!! זה היה חלום כלכך עצוב. ואז פתאום התחלתי לראות אותה בתור רוח/סתם דמיינתי מרוב געגועים, והיא הייתה גשמית ויכולתי לחבק אותה וזה. חשבתי שהשתגעתי חחח ציטוטיה: ~באמצע שיעור מתמטיקה. חברה שלי חולמת~ המורה ~צועק~: "אז מה עושים?!" חברה שלי: "אההההה!" (נבהלה כאילוXD) המורה לאזרחות: "יש מישהו שהתחיל ללמוד לפסיכומטרי בכיתה הזאתי?" תלמיד: "אני!" המורה: "תוותר." גולת הכותרת של השבוע, אבל אני חושבת שזה לא מצחיק אם אתה לא שם.
~שיעור היסטוריה~ המורה: "ארה"ב מכניסים אותנו לכוּס... אהה, לכיס." ~כל הכיתה נקרעת~ המורה *מסמיק בטירוף*: "פליטת פה פרוידאנית." ~ממשיכים להקרע~ "בסדר, זאת תהיה פליטת הפה של השנה." תלמיד: "זאת שנה ארוכה, לך תדע." אחת מקללות הכדורגל שרצות בשיעורי מתמטיקה חח~ "יפוצצו אותך היום בדרבי, יעשו ממך גוש סגול!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Heels Over Head - Boys Like Girls האלבום הראשון שלהם כ"כ יותר טוב. אופ
Fighting - Yellowcard המלצת השבוע: תשחקו בפיש וויל! זה כיף XD התמונה הכי חמה: חתיךך.

rox love BSM

New member
כל הכבוד על הזימונים!

והציטוטים קורעים אס אול וואיז חחחח וכבר קיבלת צו גיוס?! אני קיבלתי אחד רק באפריל! והצו הראשון שלי גם היה בנובמבר חחח

sweet shir

New member
חחחחחחחח זהו, זה ממש מוזר! קיבלתי יומיים לפני

חברה שלי שהלכה ביולי בכלל לצו ראשון..

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif "זאת שנה ארוכה, לך תדע" ../images/Emo6.gif

תתחדשי על האייפוד הסגול *_______*

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifHeels Over Head../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מאוהבת בשיר הזה

למעלה