McWeekend!

Charley XD

New member
איך ? למה אני לא קיבלתי צו גיוס ?!

מעצבנים. וואי זה היה אחד הקורעים, אחותי מסתכלת על כל העתודות והפרוספקטים שקיבלתי והיא עושה לי כזה : "לא, פשוט לא" ואבא : "אבל אני רוצה שהיא תיהיי רופא ותטפל בי !" אחותי : "כן, היא תלמד רפואה ואני אעשה קבע ואז אלמד להיות מהנדסת !" אני רוצה הג"ש. אני חייבת אתר.. פחחח איך יהיה לך דפא"ר 0 ? אין מצב XD עם לי אין לך בטוח אין ! !@#$% אוקי את לא יודעת מה קרה עכשיו. נספר לך במסן. 33>

sweet shir

New member
אומייגאד רק עכשיו ראיתי שלא הגבתי לך פה XD

עכשיו את כבר יכולה פשוט לחכות שזה יגיע להוט3 חחחחחחחחחחח או שאני אכריח את ליאן לצרוב לך ואני אביא לך בחנוכה וזהו <:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifCause I love Dougie from McFly

I think he's fucking fit.
שיר השבוע של מקפליי
She Falls Asleep Bubble Wrap Broccoli Memory Lane Ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי
ABBA - Mamma Mia Akon - Sorry Blame It On Me Alanis Morissette – Ironic Coldplay – Yellow Eminem - Sing For The Moment Erreway - Mi Vida Erreway - Perder un Amigo Jonas Brothers - I Wanna Be Like You Jonas Brothers – Paranoid Kansas - Carry On My Wayward Son Lee Biran – Tulik Linkin Park - New Divide
Mika - Happy Ending Ne-Yo – Closer Ne-Yo - Miss independent Pixies – Hey The All American Rejects - I Wanna The Click Five - Good Day The Lonely Island - Im On A Boat (Feat. T-Pain) Town Bike – Dougie U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
להקת/אלבום השבוע
Linkin Park
קליפ השבוע
כל מיני של Andrew Bravaner ביוטוב. והקליפ של New Divide, הוא מעולה! Supernatural - I've Got Genital Herpes http://www.youtube.com/watch?v=m7FTDeF61bU Yellow Fever: "We Hunt Monsters....What the Hell?!" http://www.youtube.com/watch?v=NM2jYsKnUCk
תוכנית השבוע
Bones House CSI:Miami&NY Gossip Girl Supernatural
Brothers & Sisters The Mentalist Melrose Place Desperate Housewives Two and a Half Men The Vampire Diaries Glee SpongeBob SquarePants
ציטוט השבוע

Dean: (looks at a big big sandwich) I’m gonna need a bigger mouth (Sam walks in the door) Dean: Hey there Sam, what's happening? Sam: Oh nothing, just the end of the world. (Looks at the sandwich) You’re gonna need a bigger mouth! Hey uh, have you done your research yet? Dean: Oh yeah, all kinds of research, all night. Sam: Yeah? (a half-naked woman comes out of bathroom) Woman: Oh Deeeaan, we have some more research to do. Sam: (makes a face to Dean) Deaaan. Dean: (high) Son of a b*tch. Dean: I'm wearing sunglasses at night. You know who does that? No-talent douche bags. Sam: Hey, Chuck, look…if you really wanna publish more books…I guess it’s ok with us… Chuck: Wow. Really? Sam: No, not really. We have guns and we’ll find you​
המלצת השבוע:
תיקראו את The Meaning of Matthew. זה מדהים.
תמונת השבוע

sweet shir

New member
אול מיי פרינדז ת'ינקס דני איז ד'ה וואן באט

ד'ייר ג'סט פול אוף שיטטטט שיר גאוניXDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח No-talent douche bags. חופשיייי

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואי, ראיתי עכשיו 2012 וזה סרט טוב, אהבתי. D: ובסוף היה את השיר של אדמוש יאאאאאאא

sweet shir

New member
חחח דווקא הבנתי שזה חרא סרטXD

ואני ואמבר החלטנו היום שאנחנו לא הולכות אליו חח מה 3 שעות? השתגעו?? DD:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifיותר נכון 2 שעות ו40 דקות../images/Emo6.gif

אבל שום דבר מהסרט לא משעמם והכל מעניין ואני אהבתי D: זה לא כמו "אנשים מצחיקים", זה היה ארוך ומעצבן. ><

יאי

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
qween- love of my life שי נובלמן-girlfriend
muse- the resistance
הלהקה המגניבה של השבוע:
קווין
קליפ שעשה לכן את זה:
The Shrine of Jared Padalecki’s Ass
http://www.youtube.com/watch?v=AYfkAbggS7M
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי
, בית הבובות, 90210 (למרות העונה החדשה מבאסת), בניחוש חוקר, המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום
משהו ששימח:
חשבתי שהלך לי ממש גרוע בתנ"ך ובסוף קיבלתי 100 ביומולדת שלי אני הולכת לראות צנתור מוח ויהיה מגניבD:
משהו שהעציב:
אני נכשלת במתמטיקה ושנה הבאה היא עושה לנו 06 והגיאומטריה שלי ברמה של כיתה ז' ואני בלחץ. היום מישהו שם צפרדע מתה על הפח מחזור בבצפר ואפשר היה לראות את המוח שלה יוצא מהפה וזה היה אחד המגעילים.
ציטוטיה:
"אני רוצה אותך בקבר" "אני רוצה אותך במיטה, יא הומו." מהסרט של חינוך מיני: "שדיים הם דבר נחמד ושימושי" ועוד בדיחות זנות למיניהן שאני לא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אני רוכבת על ענן בסוס ורוד
המלצת השבוע:
תשקיעו בגיאומטריה לפני שמאוחר מידי.
התמונה הכי חמה:
נוש3>

sweet shir

New member
חחחחחחח ממש מתנה מקסימה ליום הולדת.../images/Emo6.gif

גיאומטריה זה הכל עניין של תרגול. תעשי מליון תרגילים ותראי שתצליחי חח כל כיתה י' גיאו' הלך לי ממש גרוע, אז עשיתי את כל התרגילים בספר של בני גורן בערך חח (no kidding) ובי"א זה כבר היה החומר שיכולתי לסמוך עלי שאני לא מתכוננת ומוציאה 100%..

חח מה יהיה שווה!

אתמול חרשתי עם חברה על כל ספר גיאומטריה ואני מתחילה לפתח תקווה

למעלה