שאלונשאלון ^__^

../images/Emo107.gifשאלונשאלון ^__^

שם: גיל: בן/בת? כתובת המסנג'ר שלך: כתובת האייסיקיו: צבע אהוב: חיה אהובה [אם יש כזאת]: תחביבים: אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: הרע האהוב מהסדרה: פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? הספר החביב ביותר עלייך: משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: פעם נשכת מישהו? יש לך בעלי חיים? פעם ציירת על עצמך? האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? אתה צמחוני? אתה אוהב לנגן? האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? מה דעתך על מחשבך? אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: אתה אוהב מוזיקה קלאסית? אתה גר בבית קומות? מה הדבר האחרון שאכלת? התאהבת פעם? התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? פעם הרבצת למישהו? האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ..או פשוט לירות בה וזהו?

פולי3

New member
תשובונות לורידידים^^ [יש כזה דברXD]

שם: נגע גיל: 12 וחצי בן/בת?נקבה:D כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] כתובת האייסיקיו: 203505993 צבע אהוב:אדום חיה אהובה [אם יש כזאת]: החתולי שלי
תחביבים:מיעו. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? חיחי. לא מדברים על זה~ הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:אינו וקאגורה, כמובן. הרע האהוב מהסדרה:קאגורה
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?לפעמים, כן. בקיקיו^^ הספר החביב ביותר עלייך: פרשת ג'יין אייר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:נאמ. הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:תותיעץ הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: !! פעם נשכת מישהו?בטח ! יש לך בעלי חיים?ראאףף. חתול^^ פעם ציירת על עצמך?בטח ! האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לפעמים P:|סגדש| מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה>> אתה צמחוני?נופ. אתה אוהב לנגן?תלוי^^ האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אולי .. מה דעתך על מחשבך?חביב .. סובל את כל ההורדות
אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אני ארצח בזעם:D שיר אהוב: אוהו.. יש מלא זמר אהוב: אין, יש להקה. הביטלס. זמרת אהובה:אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לא אתה גר בבית קומות? מעט קומות.. מה הדבר האחרון שאכלת?מג'דרה וגזרים מבושלים התאהבת פעם? לא התאהבות ..הדלקות
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?לא.. פעם הרבצת למישהו? ברור
האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא כלכך.. ..או פשוט לירות בה וזהו? את רוצה בכוח ?!

סאנגו

New member
שלי!!!!

שם:בר גיל:14 עוד 11 ימים!!! בן/בת?: בת כתובת המסנג'ר שלך:אין כתובת האייסיקיו:אין צבע אהוב:סגול!!! חיה אהובה [אם יש כזאת]:הכלבה שלי!!! תחביבים:לצייר מנגה, לראות TV, לשחק במחשב אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? טופסת נעל, קופצת על המקום הכי גבוה ומנסה להרוג אותו... או פשוט קוראת לכלבה שלי... הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:אינו קאגו... הרע האהוב מהסדרה:סאשומארו פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? נראקו הספר החביב ביותר עלייך:הארי פוטר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אין לי מושג... הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:תפוז הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:לא הייתה פעם נשכת מישהו? לא יש לך בעלי חיים? כן פעם ציירת על עצמך? לא האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה... אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן?כן, כינור האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? טלוויזיה ומחשב בחדר... מה דעתך על מחשבך? איטי אבל טוב אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? מקווה שזה נשמר בשיחזור.. זה קרה לי פעם... שיר אהוב:כל השירים של אינויאשה!!!!! זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? אבטיח התאהבת פעם? כן התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא פעם הרבצת למישהו? כן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא ..או פשוט לירות בה וזהו?לא

Naraku SeXy

New member
איזה מתוקה !!

גם לי יש כלב .. אבל יש לי תמונה שלו רק כשהוא היה גור עם אמא שלו ועם אחיו ^^

Naraku SeXy

New member
הוא אלסקן מלמוט .. ../images/Emo8.gif

הוא מהמשפחה של אסקים, אבל הוא קצת יותר גדול ...

דופיאשה

New member
אני!

שם:דפנע גיל:12 בן/בת? כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] כתובת האייסיקיו:אין צבע אהוב:מממ... שחור ובורדו חיה אהובה [אם יש כזאת]:מממ הכל?! תחביבים:הרבה דברים אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?אין לי בית סטרילי
[כשאני אהיה סטרילית אני הודיעה
] הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:אינו וקגומה כמובן [ואני וסאשי] הרע האהוב מהסדרה:סשומארו אם אפשר לקרוא לו רע פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כמובן .... שלא הספר החביב ביותר עלייך:מממ הארי פוטר 1-4 כי ה-5 הכוא קקע של ספר!! משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:מיני מקרר בחדר חחח XD הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:יווו יש הרבה נראה לי תותים קיווי ושסק הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:ממממ בטוח יש לי אבל אני לא זוכרת פעם נשכת מישהו?יווו יותר מדי פעמים [אפילו השארתי סימנים] יש לך בעלי חיים? חתולה פעם ציירת על עצמך?ברור האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?לא ממש מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לא 'דעת אתה צמחוני?לא אתה אוהב לנגן?כן האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? מממממ אולי מה דעתך על מחשבך? בסוודר אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? מממממ אני אבקש מאבא שיכתוב פתק ואהיה ממש מבועסת שאני צריכה להתחיל הכל מההתחלה שיר אהוב:שירת הסטיקר וכל מיני כמוare וכאלה זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לפעמים אתה גר בבית קומות? לא למה?! מה הדבר האחרון שאכלת? את הלחם של אחותי שהיא לא אכלה התאהבת פעם? מממ יכול להיות התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?מממ אחותי פעם הרבצת למישהו? הרבה פעמים [אפילו הלכתי מכות אוש אני ילדה לא מתורבתת] האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? כן קצת [קצת הרבה] ..או פשוט לירות בה וזהו?[כן דרך יותר מהירה [חוץ מזה שזה העביר לי את הזמן זה מעצבן]

Stinki Winki

New member
עונה^__^

שם: נעה גיל: 15 בן/בת? בת אם אני לא טועה כתובת המסנג'ר שלך: במסר כתובת האייסיקיו: אין צבע אהוב: טדום חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולללללללל
תחביבים: דוליז, ציור, לשמוע מוזיקה, לראות אינויאשה וטלנובלה בע"מ הממ וחירטוטים בסגנון הנ"ל. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? פרצוף של:
ועוברת כמה שיותר רחוק ממנו וכמה שיותר בשקט, שלא יזוז ממקומו
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סאנגו&מירוקו הרע האהוב מהסדרה: נארקו. גרר.
פעם רצית לירות במישהו מהסידרה? סשומארו... וגם כפריים טיפשים]: הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: חבר;[ הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: הממממ... שסק! הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לוזוכרת אבל בטח יש יותר מאחת
פעם נשכת מישהו? את אח שלי באמצע מכותXDDDD יש לך בעלי חיים? שרקן בבית וחתולה בגינה פעם ציירת על עצמך? לא... אבל ציירו אותי האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן! מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה ושבוע! אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? רק אם יוצא לי משהו יפה... בד"כ לא האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן מה דעתך על מחשבך? אחלה אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? דפיקת הראש מספר פעמים בשולחן, דפיקת המקלדת עד שהיא על סף שבירה, והסתובבות זועפת בבית. שיר אהוב: יש מלא... Nemo של Nightwish... סאן סבסטיאן של סונטה ארקטיקה... ומאינויאשה: I AM של היטומי או משהו זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: אפרת גוש אבל לא ממש מתה עליה... אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? חתיכה מהסנדוויץ' של ידיד שלי
בביצפר התאהבת פעם? כן
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חושב עליו עכשיו? מה לענות לשאלה הזאת פעם הרבצת למישהו? כן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא
..או פשוט לירות בה וזהו? למה לי לעשות את זה?><

Freaky Angel

New member
אממ אני ? |מיאו|

שם: ריין. גיל: 17. בת. כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו:168416134 צבע אהוב:כחול ים ואדום דם. חיה אהובה: חתול
תחביבים:לראות טלויזיה ואנימה, לבלות עם חברים, לכתוב שירים, לישון, לצאת עם החבר ולא לעשות כלום P= אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אברח כל עוד נפשי בי.. אני שונאת ג'וקים ~_~ (בטח אברח להביא תרסיס ענק) הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: קגומה ואינויאשה =] הרע האהוב מהסדרה: סושמארו (אם כי אני לא יודעת אם הוא בדיוק מוגדר כרע) פעם רצית לירות במישהו מהסידרה? בנאראקו ובקיקיו P= הספר החביב ביותר עלייך: נדמה לי שקוראים לו "ככה בילי אוהבת" P= כבר שכחתי קראתי אותו ממזמן. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: בישי אנימתי משלי XD הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: בננה ^.^ הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אממ.. O.O; אני אוותר תודה P= פעם נשכת מישהו? כה XD יש לך בעלי חיים? 2 כלבים וחתול ^^
פעם ציירת על עצמך? הרבה פעמים P= בסגנון אנימה כמובן.
האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כשמעצבנים אותי באמת P= מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? אממ לפני שלוש שנים בערך. אתה צמחוני? לא XD ממש לא XD אתה אוהב לנגן? לו ידעתי איך ^^" האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אהה, חבר שלי =] וגם מערכת האמ פי שלוש שלי ונגן האמ פי 3 שלי =] :] מה דעתך על מחשבך? הלוואי שהיה לי יותר מקום חופשי T_T אבל הוא נחמד וחביב XP אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? *התאבדות* P= שיר אהוב: Evanescence - Bring Me To Life . זמר אהוב: אמממ הזמר של סאבג' גארדן אני משערת P= זמרת אהובה: אמילי, הסולנית של אוונסנס. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לעיתים. אתה גר בבית קומות? כה P= מה הדבר האחרון שאכלת? בננה XD אפילו 2! XD התאהבת פעם? כה
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? אממ קראש נחשב? P= אם כן אז כן P= יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? אהה, חבר שלי ואינויאשה XD אל תשאלו XD פעם הרבצת למישהו? כה P= אבל זה הגיע לו! האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ^^" ..או פשוט לירות בה וזהו?^^" ניא =]

אניאניאני!!!!

שם: ניצן, ניצנע בשבילכם בת!!! כתובת מסנג'ר: [email protected] צבע אהוב: תכלת ירקרק של שמיים ביום יפה חיה אהובה: בעיקרון אין אחת, אבל בשבילכם הכלבה החמודה שלי לילי (תמונה) תחביבים: בחחי שיש לי יותר מדי, קארטה, גיטרה, שחיה, שירה, ריקוד, מחב וטלויזה וספרים משחקי מחשב ועוד מליון דברים אחרים אני הולכת לתומי בבית הסטרילי שלי ולפתע רואה... ג'וק מה אני אעשה? מן הסתם אביא כוס ונייר, אלכוד אותו ושחרר אותו בחוץ...(שונאת להרוג כשאני לא חייבת) זוג אהוב: אינויאשה/קגומה לייק דה! האם אי פעם רצית לירות במישהו מהסדרה? יותר מפעם אחת... ב"קיקיו" *חמסה חמסה טפוטפוטפו* אני אשא"קית גאה!!! ספר חביב ביותר: יש לי יותר מדי~!!! *תולעת ספרים שכמוני* תמיד רציתי שיהיה לי ומעולם לא היה לי: אין כזה! פרי אהוב: אפרסקים רולז!!!! פדיחה גדולה: פעם הברזתי מישעור אחרון כי הייתי בטוחה *מרחפת שכמוני* שאין שיעור פעם נשכתי מישהו? אחפחד! למרות שיש לי כמה משיכות בשיער, כאפות וזפטות ברשימה האם אי פעם ציירתץ על עצמך? ברור! אני ציירתי על עצמי היום בשיעור גאוגרפיה... צמיד וטבעת מגניבים ביותר בעל חיים? ראה תמונה של הכלבה החמודה שלי, לילי נטייה לצרוח בזעם: אכן, לפעמים אני צורחת מתי גיליתי נפלאוןת הפורומים? לפני שנתיים, בפורום סימס & סימסיטי אני צמחונית? האי, אני נגד שחיטת חיות! האם אני אוהבת לנגן? ברור! אין יותר כייף מזה (חוץ מלהתכתב בפורום, לראות טלויזיה ולקרוא) האם רציתי משהו מאודמאוד ויש לי אותו עכשיו? האי, וזה נקרא בצפר חדש מה דעתי על מחשבי? מחשבזבל טיפוסי, ניתקע לעיתים, נופל לעיתים, סוחב כל עוד אני מקפידה לאיים עליו, ובסך הכול, מחשב טיפוסי אני עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. אתה מסתכל על יציר כפיך ופתאום... פאק! המחשב נופל ואני לא זכרתי לשמור את העבודה. איך אני אגיב? אני אדלג על הקללות, על הנסיון להחיות את המחשב, ועל הרגיעה בזה שאני הייתי חכמה מספיק כדי לתכנת את המחשב לשמירה אוטומטית כל חמש דקות. שיר אהוב:you can fly away זמר אהוב: אין זמרת אהובה: פינק, בערך אתה אוהב מוסיקה קלאסית? כן, אבל תלוי של מי ואיזה אתה גר בבית קומות? לא! אני מושבניקית שחיה בבית קרקע עם גינה מה הדבר האחרון שאכלת? טילון עוגיות התאהבת פעם? יואה מסאקורה בכיתה ד נחשב? *נבוכה* התאהבת פעם במישו הרבה יותר מבוגר ממך? *מתה מבושה* יואה הוא אומנם מצוייר... אבל הוא בן 500....*מתה מבושה* יש משו מסויים שאתה חושב עליו עכשיו? דשא! (אל תשאלו למה, גמני לא יודעת) פעם הרבצת למישו? בטח! אני מומחית מכות בחגורה כחולה עם שלושה פסים לבנים!!!! אני לא סתם הכי טובה ברנדורי (קרב חופשי) בקבוצה שלי!!! האם אני שוקלת להרביץ למלפפוני? לא! מלפפוני חברה שלי! אני אירה במלפווני? חס וחסה!!!!

Omega Dark

New member
איזה חמוד!

היה לי פעם כלב כזה, אבל השכן ה***** דרס לי אותו....

תשובות שלי!!!

שם: הדארו גיל: 15 וחודשיים בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: אין לי כתובת האייסיקיו: אין לי צבע אהוב: שחור-אדום-כחול חיה אהובה [אם יש כזאת]: סוס תחביבים: טלויזיה, מחשב גיטרה וציור אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? יצעק הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סאנגו ומירוקו הרע האהוב מהסדרה: סאשי... שהוא עם נאראקו באהמ אהמ... פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כן!! בקיקיו! שתעזוב את אינו וקאגו בשקט! הספר החביב ביותר עלייך: "המשחק של אנדר" כל הסאגה... משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: הרבה דברים... הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: בננה הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: יש הרבה פעם נשכת מישהו? כן... יש לך בעלי חיים? היתה... ומתה... פעם ציירת על עצמך? לא... האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לפעמים... מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? בכיתה ז' אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? כן האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? גיטרה מה דעתך על מחשבך? דפוק מפגר מטומטם אידיוט אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? לאאאאאאאאאא!!!!!! זה לא קורה ליייי!!!!!!!!!!! *בוכה* שיר אהוב: הרבה... זמר אהוב: צ'סטר בנינגטון זמרת אהובה: שרון (סולנית של within temptation) אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה התאהבת פעם? כמו שאני עכשיו :) התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא... יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כן... פעם הרבצת למישהו? ככה ככה... כי היא כיסחה לי ת'צורה כאב לי הראש כל היום... האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא... ..או פשוט לירות בה וזהו? חחחחח לא...

../images/Emo107.gifעונהלעצמי ^_^

שם: ענבר גיל: 12 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] [אבל כשאתם כותבים אלי, תאמרו מה הניק שלכם בפורום, בסדר? ^^;] כתובת האייסיקיו: אין לי. )= צבע אהוב: אדום, או ירוק. חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתול כלב סוס.. בקיצר, כולן
תחביבים: לצייר, לגלוש במחשב, לטפל בחיות שלי, לנבוח, ליילל, לדבר אל כול חתול/סוס/כלב שנקרה בדרכי, לצווח ביאוש על המחשב שנפל. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אפילו שהבית שלי לחלוטין לא סטרילי, להפך, זה בדיוק מה שקרה לי היום
. בהיתי בו, ואז אמרתי בהלם "איכס. זה ג'וק!". הו, הגאונות -_- הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סשומארו/קיקיו.
הרע האהוב מהסדרה: קגורה
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? לא.. הספר החביב ביותר עלייך: זאת שאלה קשה מדיי. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: סוס. )= הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: פעם, זה היה תות עץ. עכשיו, אני גרה בקיבוץ שבכל פינה שלו יש עצי תות, שחלק מהם גדלו למימדים מפלצתיים ממש, ואני קצת מתחילה לתעב אותם. אז עכשיו הפרי האהוב זה תפוח. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: יש לי מלנתלפים כאלה.. אחת מהם, שקרתה לפני שנתיים בערך, אני זוכרת במיוחד בבהירות: אחותי הקטנה: *צורחת על אמא שלי, לא בדיוק הבנתי למה* אני: אמא, אפשר עוד בייגלך? אמא: *מתעצבנת עלי* *מתחילה לנזוף בי* אחרי כמה דקות: מתברר שאמא חשבה שאמרתי לה 'מגיע לך'. XDDDDD פעם נשכת מישהו? אכן. את אחותי. אבל היא נשכה אוי הרבה יותר פעמים
יש לך בעלי חיים? שתי כלבות, חתול וחתולה, דגים, תוכי קוקוטייל. פעם ציירת על עצמך? כן. ~_~ הרבה פעמים. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לעיתים נדירות, כן. אבל בלי לשים לב לזה XD מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כשהייתי בת עשר. אתה צמחוני? לא. אתה אוהב לנגן? לא. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כלבים וחתולים.
מה דעתך על מחשבך? שהוא 'מחשב-על[-הפנים]' אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? לבהות בו בחוסר אמון לשנייה. ואז צווחת עליו 'לאאאאא!! יא מחשב מפגר!' שיר אהוב: 'זהו הוא הזמן' של בנזין.
זמר אהוב: לאיודעת זמרת אהובה: חווה אלברשטיין. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן. אתה גר בבית קומות? ממש לא. בעע
מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי עם רוטב. התאהבת פעם? לא. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? כנ"ל. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? 'איזה אחות קטנה מעצבנת יש לי'. פעם הרבצת למישהו? כן. אחרי שהנ"ל זרק על אחותי אבן, אני רדפתי אחריו, ואז בעטתי בו בגב. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? אני לא ממש רוצה להרביץ לעצמי.. ..או פשוט לירות בה וזהו? דאמט, אני לא הולכת לעשות את זה לעצמי, תודה. >_<

מנמוסין

New member
הנה תשובותי

שם: מנמוסין גיל: 16 וקצת בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: אין לי מושג כתובת האייסיקיו: זה לא משנה ממילא אני לא שם אף פעם צבע אהוב: סגול, כתום, כחול ותכלת חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתול או כלב תחביבים: טלוויזיה, ספרים ומחשב (לא בהכרח בסדר הזה) אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אם יש מישהו לידי, אתחיל לצרוח עד שהג'וק יהרג, אם אין איש ואני בודדה *סניף* *סניף* אזרוק עליו נעל הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה וקגומה (לאחר התלבטות קשה בינה לבין סאשי) הרע האהוב מהסדרה: סאשיאומרו פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? קיקיו. קסו תמותי כבר! הספר החביב ביותר עלייך: שיר של אש ושל קרח משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: מכונית (תמיד הכוונה מאז גיל 15 נכון?) הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: אולי משמש הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אני מדחיקה פעם נשכת מישהו? מה פתאום *מבט תמים* יש לך בעלי חיים? לא.. אמא.. גרר! פעם ציירת על עצמך? כן האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כיתה ט', גיליתי פרומים קודם אבל לא את הנפלאות אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? תלוי מה האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן מה דעתך על מחשבך? אני שונאת אותו אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? זה לא יכול לקרות, אני את הלקח שלי למדתי. שיר אהוב:אין זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? בטהובן זה די נחמד אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? טיק טק התאהבת פעם? לא התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? החבר לשעבר שלי פעם הרבצת למישהו? כן בגן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ..אם לא הייתי מכירה אותך אולי או פשוט לירות בה וזהו? אם הכוונה לחץ וקשת ודאי שזה עדיף

למעלה