שאלונשאלון ^__^

*שוק* עוד מישהו קרא את היומנים של

ג'ורג'יה ניקולסון?! חו ממני?! *שוק* "הוא הכין לי סנדווץ' והתנשקנו ואז רקדנו והתנשקנו והוא שר לי והתנשקנו" "אז זה היה בעצם כמו.. חגיגית התנשקיות!" "כן" אני וג'ז צחקנו כמו מטורללות שלקו גלולות טרלול, זותמרת, המון." ויש את "ג'ז, נראה לי ששכחת איך הולכים לכנסיה, רואים לך את התחתונים!" "אל תדאגי, אני לובשת תחתונים ממש גדולים" ויש את "חובה עלייך.. למלא את התחתונים שלך הכול הפירות שבסל" "ג'ז מילאת את התחתונים בחמישה תפוחי אמדה שני תפוחים וחציל, ועד היה בהם מקום!" ספרים קורעים בקיצור

metuka15

New member
חחחחח

קראתי רק את הראשון..כמה פעמים..זה פשוט קורע "ג'ורג'יה עשתה קקי גדול.." אכן..מראות קשות

PakoLina

New member
פחח אני וחברה שלי עשינו שיר../images/Emo187.gif

על הספרים.. קלטו >.< (אזהרה, אך ורק למי שקרא את הספרים! אני לא רוצה שיחשבו שאני לא שפויה!) אאאאאאננגווווס כל כך שמן, אני אוהבת 'תותו, אאאאאאאאנגוווווווס נכנס לקריז, על מיצי (החתולה השמנה של חברה שלי) מתיז.. תסס תסס תסס תסס תסס תסס תס תסססס *יורקות לכל עבר* אאאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננגווווווווווווווווווווס חתול בר סקוטי, "ילד רע!" אמרת ליבי פה פה לה פה פה! ג'ורג'יה עשתה, קקי גדול הבוקר ג'ורג'יה עשתה, קקי גדול הבוקר ג'ורג'יה עשתה, קקי גדול הבוקר אמרה ליבי לא"המ, א"המ, א"המ, א"המ א"המ! (אם בכל זאת יש כאלה שקוראים את השיר ולא קראו את הספר למרות מה שאמרתי למעלה: א"המ זה קיצור של אליל המין -.-)

De-Panther

New member
האקסית שלי../images/Emo3.gif היא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתה גם דואגת להקריא לי חלק מזה לפעמים אוי זה פשוט דבר נוראי

enjye

New member
שלי! אזהרה אני ילדה מוזרה...

שם:דניאל גיל:13 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו:215664831 צבע אהוב:כתום ותכלת חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים! במיוחד כשהם גורים!!
תחביבים:לשחק (כאילו דרמה) לשיר לרקוד לצייר לשחק במחשב לראות אינויאשה (דה ואני קוראת לזה תחביב) אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אדרוך אליו...? או שלא אעשה לו כלום גם לג'וקים מותר לחיות! מה הוא כבר יעשה לי? לא באמת למה לי לפחד ממנו? הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: מירוקו+סאנגו=נשנוש תחת
אה וגם אהבה. הרע האהוב מהסדרה: קאגורה!!! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?: אממלא זכור לי אולי בנארוקו הספר החביב ביותר עלייך: תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: אוקי אני בטוחה שפעם קרה לכם משהו כזה. פעם הייתי חולה על איזה ילד ממש חולה עליו וחלמתי שהמורה תושיב אותי לידו וזה אף פעם לא קרה. ואחרי שנה זה קרה! קולטים איזה עצבים! >< הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: אממ בננה הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לא יודעת היו לי הרבה נראה לי שכשהייתי קטנה חשבתי שמישהי זאת אמא שלי וחיבקתי אותה וזאת הייתה אישה זרה.. אוי הבושה... פעם נשכת מישהו? כן בטח! ^^ יש לך בעלי חיים? לא היו והלכו-_- פעם ציירת על עצמך? כן ברור (זאת שאלה מטעה?) האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? רק אבל רק למי שמרגיז אותי (אאמ ההורים אאמ האחים) מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? שנה שעברה חיפשתי מידע עלך סאקורה ומצאתי פורום בתפוז עליה ומאז אני מכורה! 0.0 אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? כן אבל אני לא יודעת פעם ידעתי האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אממ סימס 2 עם כל התוספות שיצאו עד עכשיו. מה דעתך על מחשבך? נחמד מאוד מצדו לשמור את כל המצגות שלי אני מאוד נקשרתי אליו ברצינות!קשה לי להיות במחשב זר. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? ברור זה קרה לי עם מצגות הרבה מאוד פעמים (טוב אולי רק חמש) ויותר גרוע! פעם נמחקה לי חצי מצגת בגלל בעיה במחשב!
שיר אהוב:every hart אני לא מפסיקה לשמוע את השירים של אינויאשה לא מעניינים אותי שום שירים אחרים! זמר אהוב: אין כזה זמרת אהובה: אבריל לווין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? תלוי אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט עם חמאה הולנדית והרבה גבינה התאהבת פעם? ברור שלוש פעמים ואני רק בת 13! התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? על כל דרכי האהבות חסרות הטעם והתכלית שלי -_- פעם הרבצת למישהו? רק לאחים שלי ^^ האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא למה? ..או פשוט לירות בה וזהו? להכין את הרובה..?

Fay Wood

New member
אני חולה על השאלונים האלה ../images/Emo168.gif

אני אכתוב את שלי ואז יראה את של כולם
שם: אפרת גיל: 14 באוגוסט
בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: אין... צבע אהוב: סגול!!! חיה אהובה [אם יש כזאת]: אממ... נחש
ינשוף.. ודולפין? תחביבים: לשיר, לראות אינויאשה (כמה לא צפוי..), לשמוע שירים, לשיר עוד קצת, ללכת למפגשי פורום, לראות את נעם יובל וקיפי במקום שבו אני נמצאת
אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אצרח, אתפגרת וארוץ משם בצרחות "אהההההה!!! ג'ווקקקקקקק!!! ג'ווווקקקקקק!!!" זה רציני
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה וקגומה, סאנגו ומירוקו, סשומארו סאמה וקאגורה... שכחתי מישהו? אה כן, קירארה ושיפו
הרע האהוב מהסדרה: קאגורההה
וקאנההההההה!!!!
ובהמשך- גם בנקוטסו!!!!
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? אממ.. כן כמה פעמים.. הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר!!!! ^_^ הספר והאגדה... משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: באר מעבר לעולם הפאודלי ששם יהיו אינויאשה וכולם..
הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: |הגדש|פעמיים אותה שאלה?
אז שוב, הארי פוטר!!!!
הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אממ... כשנפלתי במדרגות בבצפר ואיזה ערס אידיוט אחד הצביע עליי וצעק "וואי איך נפלת!!!!" ואני כזה "מה אתה אומר?!!? לא שמתי לב!!!" אידיוט.. פעם נשכת מישהו? אממ... היד שלי נחשבת?
יש לך בעלי חיים? רק שני קופים גבוהים וקטנים שקוראים אותם- האחים שלי >.>" פעם ציירת על עצמך? כןן!!!! קאזאנה!!! ^_^ ואז היא נמחקה... >.> וגם רשמתי "אינויאשה!!! אוסווארי!!!!!!!!" באנגלית ואף אחד לא הבין מה רשום XD האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן, אני מרוקאית מה לעשות
מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? ...נפלאות? אתה צמחוני? לא...
כי אין סיכוי שאמא שלי תפרד מחיות מתות גם אם אני לא אוכל חודש..
אתה אוהב לנגן? מאוד!!! חבל שאני לא יודעת
האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כןן!! את הדיוידי של אוונסנס!!! ^___^ מה דעתך על מחשבך? עושה לי כאב ראש... והוא מכוער ומוגבל
אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? קסססססוווווווווו!!!!!!! אתם יכולים לעשות שמיניות באוויר ואני לא אשכתב את העבודה הזאת!!!
שיר אהוב: bring me to life של אוונסנס
זמר אהוב: זמר? בילי ג'ו מגרין די? ^_^" זמרת אהובה: איימי לי!!!!!!!!!!
מושלמתתת!!! כוסעעעע!!! גררררר
אתה אוהב מוזיקה קלאסית? הגדירונא מוזיקה קלאסית...
אתה גר בבית קומות? אהה בית עם שתי קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדמה על האש!!!
מה?! זה ל"ג בעומר!!!
התאהבת פעם? כן, הצטערתי על כל רגע אחר כך, ואז התאהבתי באלייז'ה ווד
ובכל הבישים באינויאשה, ובציור אחד שציירתי וקראתי לו אולדן
כי אני מושפלת והוא חלק מסיפור
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? אינויאשה וקוגה נחשבים? XDDD יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כן, על מלפפוני שמכריחה אותי לכתוב את התשובות הסתומות האלה!! פעם הרבצת למישהו? לאחים שלי? האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? כןןן... ><**** ..או פשוט לירות בה וזהו? |הגדש|לירות יהיה יותר טוב
גוד נגמר!!!!!

Bakura

New member
^_^ ואטשייייייייייייי ~.~

שם: באקורה גיל: 13 וחצי בן/בת? בת. כתובת המסנג'ר שלך: תמסר לכל המעוניין במסרים ^^ כי היא ארוכה ^^;;; כתובת האייסיקיו:הוא כמעט מת. צבע אהוב: סגול. וכחול. ושחור. ^.^ חיה אהובה [אם יש כזאת]: כולם, חוץ מדגים ופרפרי-עש. תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא, אינטרנט, לשמוע שירים, לראות אנימה ולקרוא מנגה, לחשוב, לדבר עם זוהר ^.^ !!! ועם חברות אחרות שלי מפורום זה ^.^ אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אתן לו להיות שם, אבל אם יתקרב אליי אזהיר אותו שיתרחק ואנפנף עם עיתון באיום. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סשומרו אינויאשה ^.^ !!!!!!!!! הרע האהוב מהסדרה: סשומרו לא רע. אבל הוא. ונאראקו. פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? רק אחת. קגובעעעעעעעעעעע. הספר החביב ביותר עלייך: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (מגבת! :X יוצא סרט, מי הולך לראות איתי?) משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כמה מגוכחך שזה ישמע, מכונית עם שלט רחוק. חסכי ילדות יש לי, הא >_>? הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: תפוח ובננה, שני היחידים שנאי אוכלת. 00; הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לקרוא למורה אמא, ופעם אמרתי "הא~~~לו~~אווו?!" למורה שלי למתמטיקה ויקטוריה כי הייתי חצי מתה ולא שמתי לב לווליומים של הדיבור שלי ^^; פעם נשכת מישהו?... הפסקתי לספור. יש לך בעלי חיים? כמובן ^.^ דג, כלבה, וכינים :X חחח ^^ סתם. וחתולי רחוב חביבים. פעם ציירת על עצמך? יש לי ציורים ממש עכשיו על הזרוע. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני... שלוש שנים, בערך? אתה צמחוני? כמובן. בשר זה רצח. אתה אוהב לנגן? כן, אבל אין לי כוח ללמוד. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? ... כלב. מה דעתך על מחשבך? הוא שיקסי! ברוך השני, אתה שולט! ^_^ למרות שאתה נתקע מפעם לפעם, אני אוהבת אותךךךךךךךך!~! אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? ** לא נורא. ברוך מגבה לי את זה אוטומטית. וגם אני תמיד שומרת. בדיוק בגלל כאלה דברים. שיר אהוב: כל שיר פתיחה יפני ממוצע עושה לי את זה. ויש יותר מדי. אל תשאלו. זמר אהוב: אוהבת שירים, לא זמרים. אבל דפ"ש מוד וסמית'ס. :p זמרת אהובה: אוהבת שירים, לא זמרות. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? תלוי איזה, לא אקשיב בזמני החופשי אבל שבכל יום שישישבת מתנגנות לנו פה ים השיבולים שמסביב, שמוליק השועל ובטהובן/שופן/מוצרט אקראי, אין לי ממש ברירה. אתה גר בבית קומות? כה, קומה שישית עם נוף לכל מקום! מה הדבר האחרון שאכלת? ... ברוקולי עם גבינה צהובה עליו. ולפני זה מקופלת ממשוקולד לבן. התאהבת פעם? כה. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? ... מממ... סשומרו נחשב? *-* יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כה. ... אני אמורה להגיד מה זה? כי אני חושבת שתנחשו. ((רמז.... י-א-ו-י!!!)) פעם הרבצת למישהו? בוודאי. >_>; האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא ^.^ למרות שהיא מחקה לי את כל הגינטה קוגה, אני שלווה בצורה בלתי רגילה בקשר לנושא. ..או פשוט לירות בה וזהו? לירות בה וזהו? בלי כייף?! ;; ~הסוף~

DarkBrownLynx

New member
תשובות!!

שם:ויאולטה גיל:13 בן/בת?בת כתובת המסנג'ר שלך:violchu/@hotmail.com כתובת האייסיקיו:201011674 צבע אהוב:כחול וירוק חיה אהובה [אם יש כזאת]:חתול תחביבים:לשחק במחשב, לקרוא, לראות ולצייר אנימה, לנסוע על סקייטברד, בקיצתור כל מיני.. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?ללכת לחדר אחר הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:רין וסאשו הרע האהוב מהסדרה:סאשו כמבן פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בקיקיו כשהיא איימה על אינו עם סכין (אב זה עבר לי) ובכל אחד בחבורה של אינו חוץ מאינו, וביקר בקגומה!! הספר החביב ביותר עלייך:שר הטבעות משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:יותר מדי דברים הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:דובדבן הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:היו יותר מדי.. ולא נעים.. פעם נשכת מישהו?חח את אמא באיזה גיל 5 יש לך בעלי חיים?חתולה פעם ציירת על עצמך?אני תמיד עושה את זה XD האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? חחחח יש לי כישרון בזה.. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? ?? אתה צמחוני?רציתי להיות, אבל אין סיכוי שההורים יסכימו לזה, ואני עדיין קטנה מדי אתה אוהב לנגן?לאאאאאאאאא!!! האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?מצלמה מה דעתך על מחשבך?מטומטםםם אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?לצרוח בזעם.. שיר אהוב:lifstyles of the rich and famous זמר אהוב:הלהקה גוד צ'רלוט זמרת אהובה:אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לא, שונאת מוזיקה קלאסית וכל מוזיקב איטית אחרת, זה עולה על העצבים אתה גר בבית קומות?לא.. מה הדבר האחרון שאכלת?צ'יפס התאהבת פעם?כן התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?ייבים לשאול שאלות על זה?? פעם הרבצת למישהו?יותר מדי.. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?לא אני מתה על שאלונים ..או פשוט לירות בה וזהו?לא, אמרתי שאני אוהבת שאלונים!! למה זה נגמר? :(

Bakura

New member
אחחות אוכלי ה|חסה| כל הצמחונים-

שרשרו לכאן ^0^ כדי שאני אדע ^~^ שאני לא לבד עם ה|ברוקולי| |תפוחאדמה|

Yoley

New member
טוב הפעם אני אענה

שם: יולי גיל: 16.5 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] (אבל אני לא מתחברת הרבה) צבע אהוב: כחול\שחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: הממ... חתול? (יש הרבה כאלה מתחת לבית שלי) תחביבים: לראות אנימה, לגלוש במחשב, לאכול דברים טעימים. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אצרח ואקרא לאבא שלי. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: מירוקו\אני. הרע האהוב מהסדרה: סשומארו לא רע, אז שיהיה... נאראקו בלי חולצה. פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? לא זוכרת.. הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: לא זוכרת כרגע. הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: משמש הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לא זוכרת כזאת
פעם נשכת מישהו? -חוץ מאת עצמי?? בגיל 4-5 נשכתי את ידיד שלי בכתף. בגיל הזה נשיכות היוו כלי נשק פופולארי... יש לך בעלי חיים? לא, אבל יש לי אחות שמזכירה מאוד את מיוגה (קרציה). פעם ציירת על עצמך? רק על הידיים, ורק בשיעורים ממש משעממים. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? מידי פעם, אם מעצבנים אותי יותר מידי. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנתיים וחצי. אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? כן (בפסנתר) האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? תמיד רציתי שיהיו לי דיסקים עם שירים מאנימות, אבל בהתחלה לא היו לי שירים, אחר-כך לא היה לי צורב, ואחרי זה היה לי צורב שלא הצליח לצרוב שירים. רק לפני כמה חודשים החליפו לי את הצורב ועכשיו הוא עובד כמו שצריך (הגיע הזמן!). מה דעתך על מחשבך? הוא נוטה לקבל כל-מיני טפילים מעצבנים, במיוחד כשאחותי משתמשת בו. אבל לפני שהוא התחיל להיתקע לעתים קרובות, הוא היה אחלה בחלה. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? -לבעוט במחשב? סתם, זה לא יעזור אז אני אתחיל את הכל מחדש, או אם זה לא הכי חשוב אני אוותר. אבל תמיד אני שומרת את מה שאני עושה. שיר אהוב: רק אחד? טוב, אז All the Way מקינו נו טאבי. (וגם Tooi kono machi de מהסרט של סאקורה.) זמר אהוב: המממ... Wada kouji שר יפה. חוץ ממנו אני לא זוכרת. זמרת אהובה: Ai Maeda (אני היחידה שנתנה זמרים יפנים?) אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? סלט, נראה לי. התאהבת פעם? חצי נכון. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? פעם הרבצת למישהו? כן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ככככככןןןןןןן ..או פשוט לירות בה וזהו? מוות איטי בייסורים...

17סיסי

New member
גם אני רוצה!!

שם: סיון גיל: 18 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: 222224656 צבע אהוב: ירוק חיה אהובה [אם יש כזאת]: כלב תחביבים: לראות אנימות ולקרוא אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אני יבקש מבת דודה שלי להרוג אותו ואז יברח לקומה למעלה.. לשם הוא לא יגיע! הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה וקאגומה הרע האהוב מהסדרה: קוגה קון פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בקיקיו אולי מיליון פעם הספר החביב ביותר עלייך: יש יותר מידי.. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כוחות קסם הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: רימון הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: פעם נשכת מישהו? לא ממש :) יש לך בעלי חיים? כן, הכלבה שלי סיסי. פעם ציירת על עצמך? לא!!! האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? רק כשממש אבל ממש מעצבנים אותי! מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנתיים וחצי אתה צמחוני? לא, אבל הייתי אתה אוהב לנגן? אני לא יודעת לנגן אבל אני רוצה ללמוד האם רצית פעם משהו מאוד מאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן, מצלמת וידאו ומנגה של אינויאשה. מה דעתך על מחשבך? הוא מעצבן אותי לפעמים אבל בלעדיו לא הייתי פה. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אני רוצחת קודם את הבעלים של המחשב (אחי) ואז אני שוברת את המחשב וזורקת אותו לפח. שיר אהוב: כל שירי אינויאשה זמר אהוב: כבר אין זמרת אהובה: אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא ממש אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה, היום היה לבת דודה שלי יום הולדת והכנו לה עוגה.. התאהבת פעם? לצערי כן. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא פעם הרבצת למישהו? כן בכיתה ה' וקרעו אותי מכות.. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? אולי רק בעוד 200 שאלות כאלה.. ..או פשוט לירות בה וזהו? לירות לירות!!

Hotaru

New member
. . .

שם: הוטארו-הילה גיל:16 בן/בת?-.-; שאלה קשה. כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] כתובת האייסיקיו:אני בקושי נכנסת לשם ואני לא זוכרת. צבע אהוב:סגול חיה אהובה [אם יש כזאת]:חתול. תחביבים: לראות אנימות,לנגן,לשיר,לצייר....להיות עם הנסיכה שלי. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אהרוג אותו או שאבריח אותו -.-; הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: קאגומה ואינויאשה וגם מירוקו וסאנגו הרע האהוב מהסדרה: סאשי פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?קיקיו הספר החביב ביותר עלייך: ילדת הגבעות משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אממ...מה?ס.ס הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: מילון הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:לא זוכרת.ס.ס; פעם נשכת מישהו?כן -.- יש לך בעלי חיים?לא,אימא שונאת בעלי חיים בבית. פעם ציירת על עצמך?כן האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן,אבל לא רואים עליי. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?לפני 5 שנים?ס.ס; לא זוכרת אתה צמחוני?לא,אבל בשר עושה לי רע. בעיקר המבורגר. אתה אוהב לנגן?כן ^^ האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?כן,נסיכה. מה דעתך על מחשבך?מחשבי הוא מחשב חדש והוא ילד טוב יותר מהקודם -.- אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?זה כבר קרה לי -.- ואני ממש נכנסתי לדיכאון וצעקתי ואז אחרי זה עשיתי את העבודה שוב וזה יצא טוב יותר P: שיר אהוב:יש הרבה. זמר אהוב: אין זמרת אהובה:גם אין.-.- אבל אני אוהבת את הלהקה NIGHTWISH ואת הסולנית שלהם -טראייה. אתה אוהב מוזיקה קלאסית?כן. אתה גר בבית קומות?כן. מה הדבר האחרון שאכלת?ביצה?ס.ס; התאהבת פעם?כן. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?לא.-.-; יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?הנסיכה שלי. פעם הרבצת למישהו? כן-.-; הרבה פעמים. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא,אני לא מרביצה לבנות XD ..או פשוט לירות בה וזהו?אני ג'נטלמן,נו. -.-;

psychocandy

New member
~הופ~

אה, אל תתיחסו עליי, אני סתם סוכרייה משוגעת... ... שאוהבת יאוי... ובישונן עם שיער לבן.. >_>; אז מי אני? הזוכה תזכה בפיק :X

J e i n

New member
'ני

שם:ג'ני גיל:4 וחצי... סתם, 13 וחצי בן/בת?הממ לא לגמרי ברור... סתם, אני מחורפנת
. כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] (זה 3 כאלה:_) כתובת האייסיקיו:268263122 צבע אהוב: כל מיני.... חיה אהובה [אם יש כזאת]:זאבים זה מגניב
תחביבים:לצייר, לשיר, לכתוב, לקרא, לנג'ס... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? תלוי מה הגודל שלו.... אם הוא קטן אמחוץ אותו, אם לא, אני אקרא להורים שלי או למי שיהיה בבית. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:קאגורה/סאשי (אני חיה בתקווה שזה אכן יהיה זוג) הרע האהוב מהסדרה:סאשייייייי פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? למה פעם? הרבה פעמים... נאראקו הספר החביב ביותר עלייך: יומני ערפדים
/ל.ג'. סמית משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:חרב.... נראה לי הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:לא יודעת... אני בכלל לא מעריצה גדולה של פירות... הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: הרבה... אבל אתם לא באמת חושבים שאני אספר לכם, נכון?
פעם נשכת מישהו? רק ת'צמי (ת'לשון שלי... אאוץ'
) יש לך בעלי חיים?לא, לא מרשים לי *בוכה* פעם ציירת על עצמך? כן האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? בהתחלה חברה שלי סיפרה לי עליהם וניג'סה לי שאנ אצטרף לפורום דוליז.... לא הצטרפתי אבל ככה בכל אופן גילית על נכוחותם באינטרנט. אתה צמחוני? לא... אבל כשאני אהיה גדולה אני אהיה צימחונית
עכשיו אם אני אנסה להיות, ההורים שלי ישלחו אותי לפסיכיאטר... אתה אוהב לנגן? כן (פסנתר... פעם ניגנתי, אני צריכה לחזור לזה) האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן, חברות מה דעתך על מחשבך? יקירי... אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אהההההההההההההההה שיר אהוב: אין אחד שהוא הכי אהוב... כל מיני זמר אהוב: מִילָדזֶה.... זה זמר אחד רוסי ששר מדהים... זמרת אהובה: איימי לי
אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לעיתים רחוקות מאוד.... אתה גר בבית קומות? 2 קומות... שכור מה הדבר האחרון שאכלת? אבטיח התאהבת פעם? לא התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? בעצם כן, באינויאשה
יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? אני מרגישה זוועה... פעם הרבצת למישהו? שוב, למה פעם? הרבה פעמים... האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא? למה? מלפפון רולז! ^_^ ..או פשוט לירות בה וזהו? רק אם היא תבקש ^^

6565

New member
יואו איך אני חולה על חידונים כאלה!!

שם: אלמוג גיל: 12 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: אין לי.. כתובת האייסיקיו: נמחק לי
... צבע אהוב: שחור וכחול חיה אהובה [אם יש כזאת]: כלבלב כמו אינו!! תחביבים: לראות אינויאשה (דה!!) לראות אנימות (והרבה) ולצייר ועוד כל מני דברים אני לא אפרט... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אתעלם מן הסתם... הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אממ... אממ... מירוקו וסאנגו הם פשוט כל כך מצחיקים ביחד! בעצם רק מירוקו מצחיק.. טוב לא משנה הרע האהוב מהסדרה: סשומארו!! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בקיקיו ובפעם בקגומה היא די מעצבנת אותי.. הספר החביב ביותר עלייך: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כנפיים הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: פסיפלורה הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לא זוכרת היו הרבה אבל הרוב עברו בשלום.. פעם נשכת מישהו? כן את אחים שלי יש לך בעלי חיים? כן, שני כלבים פעם ציירת על עצמך? המון פעמים אבל אמא שלי צרחה עליי.. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא ממש מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? מזמן אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? לא במיוחד לא בשיעור מוזיקה האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? טלויזיה לחדר מה דעתך על מחשבך? גדול ענק מעולה אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? שיט פאק חרא איזה עולם דפוק אני שונאת אותו ואת כל היצורים החיים עליו! ואז אומרת לאבא שיתקן שיר אהוב: don't speak זמר אהוב: אין זמרת אהובה: גוון סטפני אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא זה עושה לי כאב ראש אתה גר בבית קומות? שתי קומות נחשב?.. מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה התאהבת פעם? לא התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? אינו! פעם הרבצת למישהו? הרבה פעמים האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? מה פתאום אני חולה על שאלונים ..או פשוט לירות בה וזהו? לא!!

loligoth

New member
../images/Emo54.gifחתולים בגן ^_^

שם: הדס. גיל: 14 וחצי. בן/בת? o_O כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו:281882486 צבע אהוב: שחור וסגול. חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים וכלבים. תחביבים: לצייר, לכתוב, מחשב, מוזיקה... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? "אאאההההההה@#$%@$@!%#&" הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סאשי ורין [אז מה אם הם לא בדיוק זוג? :/] הרע האהוב מהסדרה: סאשי ונאראקו. פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בקיקיו כי היא הייתה מרגיזה בהתחלה אבל עכשיו אני דיי מחבבת אותה... הספר החביב ביותר עלייך: "זה" מאת סטיבן קינג, "נעלם" לא יודעת מי הסופר
והארי פוסט מאת ג.ק. רולינג. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: גיטרה =[ הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: תפוח. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לא זוכרת. פעם נשכת מישהו? כן, תמיד ^_^. יש לך בעלי חיים? לא. פעם ציירת על עצמך? הרבה פעמים o_O האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? אממ... שנה שעברה. אתה צמחוני? כן :] אתה אוהב לנגן? לא יודעת לנגן... רוצה על תופים/גיטרה. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? לא. מה דעתך על מחשבך? עילג ואיטי :/ אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? הו אתם באמת לא רוצים לדעת... שיר אהוב: יש הרבה... אבל הכי הרבה כרגע "the phantom of the opera" של נייטוויש. זמר אהוב: מנסון. זמרת אהובה: טאריה, איימי לי... אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן. אתה גר בבית קומות? כן :/ זה לא נחמד לגור בקומה רביעית בלי מעלית.. חח מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריה על מקל. התאהבת פעם? כן... גם עכשיו אני מאוהבת... התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? כן... 11 שנים... יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כן. פעם הרבצת למישהו? כן. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? חח לא... ..או פשוט לירות בה וזהו? טוב נו אם את מתעקשת.. :]

yaeluv

New member
שלי!! ^^"

שם:יעל (קולדוול -אל תנסו לבטא..לא שווה את המעמץ) גיל:14 בן/בת?
כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: -- צבע אהוב: תכלת-סגול חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתול כלב סוס דולפין חיות חמודות וכו'... תחביבים: קריאה טלויזיה אופניים להפגש עם חברים מחשב אינויאשה (דהה) לעשות בכאילו (אני מעין שחקנית...נגיד ש..) ועוד הרבה...קיצר אני הוהבת לבלות אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אמחוץ אותו עם נעל הבית שלי מכיתה ה' ואז אצרח שאמא תבוא לקחת אותו ולזרוק אותו לפח/אסלה/החוצה הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:כל הזוגות (במיוחד שלי ושל אינויאשה - אבל זה לא מהסדרה..
) הרע האהוב מהסדרה:נראקו פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?לא...בעצם...היתה איזו דמות..לא זוכת מהיא.. כי היא כבר לא בסדרה..(פיו!
) הספר החביב ביותר עלייך: אין העדיפויות משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: אמממ אפ פ'ם לא חשבתי על זה... הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:סליחה? אתם באמת רוצים לדעת? הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אין מספיק מקום לכתוב..סתם..אמ..לא זוכרת.. פעם נשכת מישהו? כן! בכיתה ה' והסתבר שהוא אהב אותי אז הוא שיבח את היד שנשחתי וזה ממש הפחיד אותי.. יש לך בעלי חיים?פעם הייתה לי חחוה (של כלבים חתולים תוכים ודגים) עכשיו יש לי חתולה כלבה ותוכי (מנשה..XD..שם מצחיק!) -התוכי שלי המציא את הכיאוגרפיה של ג'ניפר לופז בקליפ PLAY...המבין יבין- פעם ציירת על עצמך? בוא נשנה את השאלה - אי פעם לא ציירת על עצמך?- האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? תעמינו או לא....לא... מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כשיערה החליטה להתמכר ולגרור אותי לרמה שלה.. אתה צמחוני?HELL NO!!! אתה אוהב לנגן?מדי פעם בטור משו להעביר את הזמן...לא משו רציני... האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כמו אנימה מגניבה שמתאימה לגילי? מה דעתך על מחשבך? מחשבי הכונה למחשב שלי? הוא שולט!! יש לו את תמונת הרקע ההכי שולטת בעולללם!! אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? WTF!! טוב...לומשנה...עכשיו יש לי סיבה לא להגיש ת'עבודה המחורבנת שהייתי צריכה לעבוד עליה שעות וימים...ואז אני יתלונן לכל החברות ולמורה ולמחנכת ואולי גם מישומע לרכזת.. שיר אהוב: -- אין לי.. אני אוהבת יותר מדי שירים!! זמר אהוב: כנ"ל זמרת אהובה: יש הבדל? אתה אוהב מוזיקה קלאסית? אמממ אני לא אוהבת ולא לא אוהבת... אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ פירה ירקות וסלמון..ואז שתיתי קפוצ'ינו וניל... התאהבת פעם? לא...לא פעם..אולי 5 פעמים...סתם..*הגזמה* אולי 3 פעמים... התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לצערי...סתם..לא נראה לי (אינויאשה נקרא מבוגר? עם ההתנהגות שלו וכל זה?) יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? למה יש מוזיקה ישנה משנות ה-70 מתנגנת על המחשב שלי הרגע לעזאזל?? פעם הרבצת למישהו? לא..לא פעם...סתם..כן..אבל לא משו רציני...אבל בעצם...כן..לאחותי הקטנה..בלבולי מוח.. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא..אני אוהבת שאלונים (יש לך מזל!) ..או פשוט לירות בה וזהו? זה יהיה מצחיק! אבל לא.. תודה שנתת לי משו לעשות במשך הרבע שעה האחרונה..

למעלה