'ני
שם:ג'ני גיל:4 וחצי... סתם, 13 וחצי בן/בת?הממ לא לגמרי ברור... סתם, אני מחורפנת
. כתובת המסנג'ר שלך:
[email protected] (זה 3 כאלה:_) כתובת האייסיקיו:268263122 צבע אהוב: כל מיני.... חיה אהובה [אם יש כזאת]:זאבים זה מגניב
תחביבים:לצייר, לשיר, לכתוב, לקרא, לנג'ס... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? תלוי מה הגודל שלו.... אם הוא קטן אמחוץ אותו, אם לא, אני אקרא להורים שלי או למי שיהיה בבית. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:קאגורה/סאשי (אני חיה בתקווה שזה אכן יהיה זוג) הרע האהוב מהסדרה:סאשייייייי פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? למה פעם? הרבה פעמים... נאראקו הספר החביב ביותר עלייך: יומני ערפדים
/ל.ג'. סמית משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:חרב.... נראה לי הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:לא יודעת... אני בכלל לא מעריצה גדולה של פירות... הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: הרבה... אבל אתם לא באמת חושבים שאני אספר לכם, נכון?
פעם נשכת מישהו? רק ת'צמי (ת'לשון שלי... אאוץ'
) יש לך בעלי חיים?לא, לא מרשים לי *בוכה* פעם ציירת על עצמך? כן האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? בהתחלה חברה שלי סיפרה לי עליהם וניג'סה לי שאנ אצטרף לפורום דוליז.... לא הצטרפתי אבל ככה בכל אופן גילית על נכוחותם באינטרנט. אתה צמחוני? לא... אבל כשאני אהיה גדולה אני אהיה צימחונית
עכשיו אם אני אנסה להיות, ההורים שלי ישלחו אותי לפסיכיאטר... אתה אוהב לנגן? כן (פסנתר... פעם ניגנתי, אני צריכה לחזור לזה) האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן, חברות מה דעתך על מחשבך? יקירי... אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אהההההההההההההההה שיר אהוב: אין אחד שהוא הכי אהוב... כל מיני זמר אהוב: מִילָדזֶה.... זה זמר אחד רוסי ששר מדהים... זמרת אהובה: איימי לי
אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לעיתים רחוקות מאוד.... אתה גר בבית קומות? 2 קומות... שכור מה הדבר האחרון שאכלת? אבטיח התאהבת פעם? לא התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? בעצם כן, באינויאשה
יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? אני מרגישה זוועה... פעם הרבצת למישהו? שוב, למה פעם? הרבה פעמים... האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא? למה? מלפפון רולז! ^_^ ..או פשוט לירות בה וזהו? רק אם היא תבקש ^^