שאלונשאלון ^__^

YaAr0nEt

New member
אני?!!?!?!?

אני גוררת אותך?! את נגררת! (תעשי ת'שאלון בעיתון בצפר ואז תדעי!)

YaAr0nEt

New member
פעם הוא

אהב אותך עכשיו הוא תפוס XP אבל עכשיו הוא חתיך בניגוד לכיתה ה'

שלי..

שם:דנה תאריך לידה ומזל:הוספתי..25.9.90,מאזניים גיל:14 וחצי עוד מעט 15 בן/בת?בת כתובת המסנג'ר שלך:אין כתובת האייסיקיו:262692989 צבע אהוב:סגול!!!!!וגם שחור.. חיה אהובה [אם יש כזאת]:כלבים!!!,סוסים,דולפנים החיות הכי מאמיות תחביבים:לשיר,לבלות במחשב ועוד... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?צורחת בכל הבית!!!!!!!בעעעעע
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:אם זה זוג רומנטי קגומה ואינו וזוג אחר זה קוגה וקאגורה. הרע האהוב מהסדרה:קאגורה!
פעם רצית לירות במישהו מהסידרה?כןן!! בקיקיו,בכל פעם שהתנשקה עם אינו ושהתעללה בקגומה,אבל גם היו פעמים שרציתי לרצוח את קגומה,כי זה מעצבן שכל דקה שאינו נפגע היא צועקת אינויאשה!!ואומרת לו אוסוורי על שטויות.. הספר החביב ביותר עלייך:אורה הכפולה,שרה גיבורת נילי. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:לא זוכרת עכשיו.. הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:דובדבן sakuranbo הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:היו לי מלאאאאאאא פעם נשכת מישהו?לא שזכור לי יש לך בעלי חיים?הייתה לי כלבה חמודה.. נדרסה
פעם ציירת על עצמך?נסיתי.. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?כןן מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?לפני שנה בערך אתה צמחוני?כןן בשר זה מגעילל אתה אוהב לנגן?קצת על גיטרה האם רצית פעם משו מאוד מאוד, ויש לך אותו עכשיו?לא זוכרת עכשיו מה דעתך על מחשבך?חמוד אבל מעצבן שהוא כל דקה נתקעעע אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?צורחת בוכה בועטת במחשב ומתפגרת!! שיר אהוב:יש מלא זמר אהוב:אין ספיציפי זמרת אהובה:אין ספיציפית אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לא ממש אתה גר בבית קומות?לא מה הדבר האחרון שאכלת?שוקלד טעים התאהבת פעם?בטח התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?כן יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?אה אה פעם הרבצת למישהו?בטח מיליון פעמים האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?לא.. או פשוט לירות בה וזהו?..אם את מתעקשת..

נטי נאן

New member
אני...

שם: נטי נטאשה טאש נטאש טשי בש-טש ועוד הרבה.... גיל: 18 ו13 יום. בן/בת? בת. כתובת המסנג'ר שלך: במסר, יש לי טראומה מפרסום הכתובת במקום אחר. כתובת האייסיקיו:אין. צבע אהוב: אדום. חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים? תחביבים: יש יותר מידי. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?אטאטא אותו החוצה. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סאנגו ומירוקו. הרע האהוב מהסדרה: נראקו... פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בקיקיו, פעם אחת. הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: חדר משלי. הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: דובדבן. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: נתקעתי בדלת של האוטובוס. פעם נשכת מישהו? כן וזה בגלל שהיא קרעה לי את החולצה. יש לך בעלי חיים? היה לי חתול. פעם ציירת על עצמך? כן תמיד. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לפעמים. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה... אתה צמחוני? לא. אתה אוהב לנגן? פעם ניגנתי בחלילית... האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? משקפיים והייתי מעדיפה לא לקבל אותם. מה דעתך על מחשבך? חיי אבל בקושי. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אשב בהלם כמה דקות ואז אצא להורים שלי ואתלונן על המחשב אחזור לחדר לחבוט בו כמה פעמים. בסוף כשאגמור את העבודה ואחרי נסיונות נואשים לשחזר את הגאונות הרגעית שלי אמצא אותו כקובץ פגום באחת התיקיות. שיר אהוב: יש הרבה. זמר אהוב: אין. זמרת אהובה:אין. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לפעמים. אתה גר בבית קומות? לא. מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל לפני כמה דקות. התאהבת פעם? כן פעם אחת. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? חתונה. פעם הרבצת למישהו? כן. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? מה פתאום. ..או פשוט לירות בה וזהו? לעולם לא.

YaAr0nEt

New member
שלי!

שם: יערה גיל:14 וחצי בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו:317908955 צבע אהוב: שחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: כלב >< תחביבים: לשמוע מוזיקה לבלות עם חברים(גל תעשה לי ילד!) אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אשתף את מייק(הפיצול שלי)בדעותי (סביר להניח שאני אגיד לו איכס) הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:קגומה+אינויאשה הרע האהוב מהסדרה:נאראקו! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?יאפ בקיקיו! הספר החביב ביותר עלייך:ארמדין-חרב אלף הראמות, צופן דה וינצ'י(התחלתי אותו רק עכשיו אבל הוא יפה!) משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: קורקינט אבל נגמלתי... הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:אמ....... מנגו אפרסק בננה (יש הרבה אני חולה על פירות) הפדיחה[חות] הגדולה[ות] ביותר שלך:אני לא זוכרת ולא רוצה לזכור... פעם נשכת מישהו?יאפ את מתן >< יש לך בעלי חיים?דג וכלב וש גם את אחותי אם זה נחשב... פעם ציירת על עצמך? ?!?!?! אם הכוונה שפעם ניסיתי לצייר את עצמי אז כן ויצא לא רע! האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?כן מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה או שנתיים אתה צמחוני?לא אתה אוהב לנגן?כן האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?בטוח שכן אבל אני לא זוכרת מה... מה דעתך על מחשבך?אחלה מתה עליו אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?אתם לא רוצים לדעת(אני מסוגלת לשבור את המחשב זה כבר כמעט קרה לי פעם) שיר אהוב:johnny-HIM סגידע! זמר אהוב:להקות- system of a down, HIM, linkin park זמרת אהובה:אני לא אוהבת ת'זמרת אוהבת ת'שירים שלה.. אבריל לווין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?אני שומעת את זה בלי רצון... אבל לא איכפת לי ממש... אתה גר בבית קומות?לא מה הדבר האחרון שאכלת?לפרט?! לא כדאי... התאהבת פעם?יאפ התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?יאפ יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?לסיים את השאלון הזה כבר... פעם הרבצת למישהו?הרבה פעמים (אני ילדה אלימה) האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?רק בגלל שזו ענבר אז לא. ..או פשוט לירות בה וזהו?נחשוב על זה...

Mrs Puff

New member
תשובות

שם: רותם גיל: 13 בן/בת: בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: 327121612 צבע אהוב: כחול ושחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתול, כלב, סוס ופיל תחביבים: הממ... לשיר, לשיר, לראות אינויאשה (חוץ מאינויאשה אני כמעט לא רואה טלוויזיה), לקרוא, לשחק על המחשב, לצחוק, ללכת לצופים, התעמלות קרקע, לרכב על סוסים (למרות שהתחלתי חוג רק לא מזמן והלכתי רק 3 פעמים), אממ.. ואולי יש עוד אבל אני לא מצליחה לחשוב על משו.. את הולכת לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום את רואה... ג'וק. מה תעשה: הבית שלי זה הדבר שהכי פחות קרוב ללהיות סטרילי.. בכל מקרה, אני צורחת ובורחת בריצה.. הזוג שאת הכי אוהבת מהסדרה: נו באמת!! ברור שאינו וקגו.. הרע האהוב מהסדרה: סאשומרו... גרררר.... פעם רצית לירות במיהו מהסידרה: ג'אקן!! מה יותר תקוע ממנו?! הספר החביב ביותר עלייך: "מישהו לרוץ איתו" של דויד גרוסמן משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כלב!! הפרי שאת הכי אוהבת [בהנחה שיש כזה]: מממ... קשה להחליט.. אולי תותים.. הפדיחה\ות הגדולה\ות ביותר שלך: אתם לא רוצים לדעת.. פעם נשכת מישהו: לא.. יש לך בעלי חיים: הייתה לי חתולה שנורא אהבתי, אבל היא ברחה וכנראה שמתה..
מאז לא היו לי חיות.. פעם ציירת על עצמך: ברגע זה המקלדת התלכלכה מהצבע שמרוח על הידיים שלי.. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם: אני די מאופקת.. בוכה כשאני לבד.. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים: התחלתי לאהוב את "גרין דיי", וחברה שכנעה אותי להצטרף לפורום בתפוז.. אז הצטרפתי.. את צמחונית: לא צמחונית מלאה, אבל מעדיפה לא לאכול בשר.. את אוהבת לנגן: מאדד!! אם כל הכלים שיש לנו בבית.. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו: ביטחון עצמי...? מה דעתך על מחשבך: מהמחשבים היותר דפוקים שקיימים.. את עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, את מסתכלת בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואת עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך: פאק! פאק! פאק! טוב, נו, אני אדליק מחדש.. אולי הוא בכל זאת שמר.. לא שמר? פאק! טוב, אני אבקש מההורים שלי אישור ואני לא אגיש את העבודה.. שיר אהוב: "Wake me up when september ends" של גרין דיי.. זמר אהוב: בילי ג'ו.. זמרת אהובה: איימי לי את אוהבת מוזיקה קלאסית: אני מסוגלת לסבול אותה, אבל מעדיפה רוק.. את גרה בבית קומות: לא. גרה בקוטג' נחמד.. מה הדבר האחרון שאכלת: משמש התאהבת פעם: אני עדיין מאוהבת. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך: לא.. ממש לא.. יש משו מסויים שאת חושבת עליו עכשיו: מזמזמת לי להנאתי שיר שתקוע לי.. פעם הרבצת למישהו: פעם... פעמיים.. שלוש... שבע.. חמש עשרה... שלושים... מאה... האם אתה שוקלת להרביץ לכותבת שאלון זה: כה.. בהחלט.. ..או פשוט לירות בה וזהו? האפשרות השנייה נראית לי יותר..

Buyo H

New member
ייאי^^

שם: ענבר גיל: 14 וחצי בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו:159756566 צבע אהוב: שחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: לא, אין.. תחביבים: דברים
אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? "הוו... כפרה עליך^_^" הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה קיקיו הרע האהוב מהסדרה: יש 4 דמויות שהן האהובות עליי (וכולן רעות^^") אבל אני חושבת שאני אוהבת את קיקיו יותר.. מאגניבה שכמותה
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? הפקצה הספר החביב ביותר עלייך: נמפ.. לא יודעת;; משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אמממ;; הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: מנגו!^_^ הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: -_- די.. אני לא זוכרת פדיחות שלי (אני מעדיפה לשכוח><).. נממ, אבל יש םדיחה אחת שאני זוכרת טוב, וזה היה לפני כמעט שנה.. הלכתי לטיול של הנוע"ל (טיול מים למעוניינים^_^) ועשינו בננות בכינרת, אז אחרי הבננות הלכתי למקום שבו ישנתי וראיתי מישהו הולך וחשבתי שזה ידיד שלי, אז רצתי אליו כדי לשאול אותו איך היה בבננות, וגיליתי שזה לא הוא
ייאי
פעם נשכת מישהו? XD אמ.. אני חושבת שכשהייתי קטנה יותר יש לך בעלי חיים? יש לי ג'ונייר ולופדי-צ'אן פעם ציירת על עצמך? הרבה פעמים^_^ האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כיתה ו' אתה צמחוני? בשר זה רצח!! (וזה אומר שאני צמחונית^^) אתה אוהב לנגן? לפעמים האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אולי..
מה דעתך על מחשבך? אני שונאת אותו מאוד מאוד מאוד מאוד>< מחשב טיפש!! אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? "קסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" *צרחה נשמעת מהממ"ד* "מחשב טיפש! טיפש! טיפש!!!!!!!!! באקההההההההה><" ווהווה גכרלוגדעאראןךולמטרקןוא כן.. זה בערך ככה^_^ שיר אהוב: נמ.. אין שיר שאהוב עליי כרגע זמר אהוב: כנ"ל זמרת אהובה: כנ"לללל אתה אוהב מוזיקה קלאסית? XD לא אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל כזה טעים..oO התאהבת פעם? ממ.. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? אמ.. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? המ... פעם הרבצת למישהו? ממ... האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא^^ בזכות השאלון הזה אני לא לומדת מתמטיקה+לשון^_^ ..או פשוט לירות בה וזהו? לאאא

keshush

New member
עונה...

שם: קשת גיל: 15 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: כתבתי כבר... (מי שעדיין רוצה שיפנה אלי בפרטי) כתובת האייסיקיו: אין ולעולם לא יהיה צבע אהוב: סגול חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים וסוסים תחביבים: לקרוא, אינו, לציר, לכתוב, לנגן אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? דבר ראשון הבית שלי לא סטרילי... מה אני עושה עם הג'וק... תופסת אותו ומעיפה אותו לכל הרוחות הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: זוג הגיוני- אינו+ קגו לא הגיוני אינו+ מירוקו הרע האהוב מהסדרה: סאשו (למרות שהוא לא ממש רע) פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? ברור!!!!!!!! שלא... הספר החביב ביותר עלייך: יש המון.. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: סוס פוני הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: נראה לי שענבים או תותים הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: קראתי לאיזו מורה בטעות "אמא" פעם נשכת מישהו? ברור!!!! כאילו אני ואחים שלי רבים בכמויות!!!! יש לך בעלי חיים? כלב ושני חתולים פעם ציירת על עצמך? מלא אבל כשהייתי קטנה האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? יש כאלה שלא עושים את זה?!?!?! מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? מאחות שלי בערך לפני שנה או משהו כזה אתה צמחוני? איך אפשר בלי בשר?!?!?! אתה אוהב לנגן? כן זה אחד מהתחביבים שלי האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? היו הרבה אני פשוט כבר לא מודעת לזה... מה דעתך על מחשבך? הוא מעולה אבל לפעמים הוא נתקע ומשגע אותי... אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אני שומרת עבודות אז לא יכול לקרות לי מצב כזה... שיר אהוב: ברגע זה... White flag של Dido זמר אהוב: אני אוהבת את כולם זמרת אהובה: ברגע זה Dido אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? גבינת קממבר התאהבת פעם? כן יש לי רשימה די ארוכה... בנוכחי אני מאוהבת כבר שנתיים התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כן פעם הרבצת למישהו? מלא השעו אותי פעם מביה"ס בגלל שהלכתי מכות האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא השאלון מאוד נחמד... ..או פשוט לירות בה וזהו? אני לא עד כדי כך אלימה
...

keshush

New member
ראיתי ששמים תמונות של החיות

אז גם אני אשים- זה הכלב שלי כשניסינו לשים לו משקפי שמש עליו יושב אח שלי ומחזיק את המשקפי שמש...

keshush

New member
ואלה החתולים שלי-

הלבנה זאת בת והשחור/אפור זה בן הם נמצאים על המיטה של אח שלי הם הכי אוהבים את החדר שלו....

למעלה