תשובות
שם: רותם גיל: 13 בן/בת: בת כתובת המסנג'ר שלך:
[email protected] כתובת האייסיקיו: 327121612 צבע אהוב: כחול ושחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתול, כלב, סוס ופיל תחביבים: הממ... לשיר, לשיר, לראות אינויאשה (חוץ מאינויאשה אני כמעט לא רואה טלוויזיה), לקרוא, לשחק על המחשב, לצחוק, ללכת לצופים, התעמלות קרקע, לרכב על סוסים (למרות שהתחלתי חוג רק לא מזמן והלכתי רק 3 פעמים), אממ.. ואולי יש עוד אבל אני לא מצליחה לחשוב על משו.. את הולכת לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום את רואה... ג'וק. מה תעשה: הבית שלי זה הדבר שהכי פחות קרוב ללהיות סטרילי.. בכל מקרה, אני צורחת ובורחת בריצה.. הזוג שאת הכי אוהבת מהסדרה: נו באמת!! ברור שאינו וקגו.. הרע האהוב מהסדרה: סאשומרו... גרררר.... פעם רצית לירות במיהו מהסידרה: ג'אקן!! מה יותר תקוע ממנו?! הספר החביב ביותר עלייך: "מישהו לרוץ איתו" של דויד גרוסמן משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כלב!! הפרי שאת הכי אוהבת [בהנחה שיש כזה]: מממ... קשה להחליט.. אולי תותים.. הפדיחה\ות הגדולה\ות ביותר שלך: אתם לא רוצים לדעת.. פעם נשכת מישהו: לא.. יש לך בעלי חיים: הייתה לי חתולה שנורא אהבתי, אבל היא ברחה וכנראה שמתה..
מאז לא היו לי חיות.. פעם ציירת על עצמך: ברגע זה המקלדת התלכלכה מהצבע שמרוח על הידיים שלי.. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם: אני די מאופקת.. בוכה כשאני לבד.. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים: התחלתי לאהוב את "גרין דיי", וחברה שכנעה אותי להצטרף לפורום בתפוז.. אז הצטרפתי.. את צמחונית: לא צמחונית מלאה, אבל מעדיפה לא לאכול בשר.. את אוהבת לנגן: מאדד!! אם כל הכלים שיש לנו בבית.. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו: ביטחון עצמי...? מה דעתך על מחשבך: מהמחשבים היותר דפוקים שקיימים.. את עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, את מסתכלת בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואת עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך: פאק! פאק! פאק! טוב, נו, אני אדליק מחדש.. אולי הוא בכל זאת שמר.. לא שמר? פאק! טוב, אני אבקש מההורים שלי אישור ואני לא אגיש את העבודה.. שיר אהוב: "Wake me up when september ends" של גרין דיי.. זמר אהוב: בילי ג'ו.. זמרת אהובה: איימי לי את אוהבת מוזיקה קלאסית: אני מסוגלת לסבול אותה, אבל מעדיפה רוק.. את גרה בבית קומות: לא. גרה בקוטג' נחמד.. מה הדבר האחרון שאכלת: משמש התאהבת פעם: אני עדיין מאוהבת. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך: לא.. ממש לא.. יש משו מסויים שאת חושבת עליו עכשיו: מזמזמת לי להנאתי שיר שתקוע לי.. פעם הרבצת למישהו: פעם... פעמיים.. שלוש... שבע.. חמש עשרה... שלושים... מאה... האם אתה שוקלת להרביץ לכותבת שאלון זה: כה.. בהחלט.. ..או פשוט לירות בה וזהו? האפשרות השנייה נראית לי יותר..