אפשר קיטורים חדש?

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif אפשר קיטורים חדש? ../images/Emo7.gif

הכרתי מישהו לפני 3 שבועות וכולי התלהבתי ממנו כמו לא יודעת מה. יחסית לבנים שסובבים אותי בבצפר ובצופים הוא נראה כל כך בוגר וחכם ומעניין ומגוון ועמוק. היינו מדברים כל יום שעות, נפגשנו כמה פעמים. והיה ממש כייף, מצחיק, זורם כזה כאילו אנחנו מכירים המון זמן. כולו לא הפסיק להחמיא לי ולפלרטט איתי. וחירטט עלי כל כך רבה חירטוטים של אנחנו כל כך דומים בלה בלה בלה. פאק וכל כך שמחתי שסוף סוף מצאתי מישהו נורמלי יחסית, גם לו יש את התסבוכים שלו. לא היה בינינו כלום כלום שום מגע פיזי שהוא עד יום שלישי שעבר וגם אז לא היה מי יודע מה, כולה התחרמנו ממש בקטנה. הוא ידע שאני שונאת סטוצים. הוא פאקינג ידע את זה. הייתי בטוחה שזה יזרום לכיוון קצת יותר רציני [רציתי לקחת את זה הכי לאט שלא ייהרס אבל כן ציפיתי שבסוף ייצא משהו]. אחרי שהייתי אצלו וקרה מה שקרה לא דיברנו איזה 4 ימים [ולפי זה הייתי מדברים כל יום] שלחתי לו 2 הודעות והוא לא הגיב אבל סבבה יכולים להיות אלף דברים שבגללם הוא לא ענה.. דיברנו בשבת שיחה רגילה כאת ואתמול היינו באותה מסיבה, הוא התקשר אלי בשביל לתת לי את הכרטיס שלי שהיה אצלו לא כדי לראות אותי חס וחלילה, מה פתאום. באתי עם אפס ציפיות ממנו למסיבה הזאת, באמת 0. ואני בנאדם שבדרך כלל מפתח טונות של ציפיות. אבל לא ציפיתי שהוא יהיה עם מישהי אחרת מול העיניים שלי, לזה לא ציפיתי. כל בנים חרא. ואני לא מפחדת להכליל. פאק, לא הייתי עצובה, לא הייתי עצבנית, פשוט מין ייאוש ריקני כזאת, חוסר כוח. רק רציתי לעוף משם הביתה, לא היה לי כוח לכלום. אבל אחרי שדיברתי עם חברות שלי לקחתי ת'צמי בידיים ונהננתי והוא יכול למצוץ לי הבן זונה. הזין שלהם תמיד הכי חשוב. לא יודעת מה להגיד לו עכשיו או להתעלם בכלל. אתמול התעלמתי ממנו כשראיתי אותו שוב במסיבה, די לא יכולתי לראות ת'פנים שלו בכלל. אני לא רוצה לצאת דרמה קווין אובססיבית כי בסך הכל קיוויתי, שאולי, בהמשך, בעתיד. [נשמע קצת טעון בשביל מישהו שמכירים שלושה שבועות אבל הוא מהאנשים שמתחברים אליהם כל כך מהר ומרגישים כבר שמכירים אותם שנים].

MaddyD

New member
לא להיט בכלל בפסיכומטרי

וגם לא עשיתי גבות חודשיים והקוסמטיקאית לא עונה לי וזה ממש מדאיג אותי כי אני לא יכולה ללכת למישהי אחרת..

EVE Lights

New member
למי יש כוח לעבוד היום בכלל?

ועוד יותר, לראות את המנהל החדש? יא אללה. לא מתאים. כוסעמק אין צדק בעולם

Magic Melody

New member
כל הפה שלי רדום ../images/Emo10.gif

ואני אומללה ואחרי טיפול שיניים ורוצה חיבוק

LimiMimi

New member
אני כלכך מכירה את ההרגשה שלך

זה בדיוק מה שהרגשתי לפני איזה חודש. מילה במילה להיות מאוכזב וריקני זה פי אלף יותר גרוע מכעס.. בכל מקרה אני אומרת שתעזבי אותו, תכלס, הוא סתם יצא חרא אבל מבחינתו הוא יכול להתנער מכל אחריות, הרי לא באמת דיברתם על זה וזה היה רשמי. יכול להיות שהתאים לו באותו הרגע, אנערף. שמרי את היחס שלך לאנשים שקצת יותר מכבדים אותך.

Magic Melody

New member
../images/Emo45.gifמסכימה..

ולפי דעתי את לא צריכה להתחרמן עם מישהו שאת סתם בקשר איתו ומכירה אותו שלושה שבועות... תיהיי יותר רצינית ויקחו אותך יותר ברצינות..

../images/Emo108.gifזאת אני מהיוזר של חברה

זה קל להגיד :/ גם ככה לא היה כלום לפני כן זה לא הכי קל להיות במיטה של מישהו שאת מתחברת אליו בטירוף ונמשכת אליו בטירוף ושהוא מסתכל לך שעה בעיניים בחושך ולא לעשות כלום [גם מי יישמע מה היה איי איי] במיוחד אחרי 7 חודשים שלא הייתי עם אפחד [בגלל הקטע שאני לא יכולה עם סטוצים!!!!!!!!!!!!!!]. והוא באמת דפק חירטוטים מפה ועד ההודעה החדשה שבאמת חשבתי שיהיה משהו. תודה שהוצאת אותי זולה אחותי |: זה נשמע כאילו אני מתרצת את עצמי חח..אבל "הכרתי" אותו גם לפני, לא משנה. והוא חבר טוב של חברה טובה שלי. לא שסתם מצאתי אותו ברחוב :/ טוב עכשיו זה ממש נשמע כאילו אני מתרצת את עצמי, לא נורא חח. בכל אופן עכשיו כל מה שבא לי זה רק סטוצים, באמת. גם ככה כולם יצורים אז לפחות שאני אהנה

LimiMimi

New member
לדעתי לגיטימי

רוב הפעמים אני מרימה גבה כשאני שומעת על בנות שישר נפגשו עם מישהו והיו שם דברים רצינים אבל לפעמים אפשר לסמוך על האינסטינקטים שלך, ובמיוחד אם ברגע שאת כביכול מהמרת את לוקחת בחשבון שיכול להיות שזה יפגע בך זה גם תלוי מה האופן של הקשר הזה והכל, אם זה בסבבה וזורם אז לא צריך למנוע מעצמך אני שונאת שחושבים מהאגו.. אח"כ הרבה יותר מתחרטים אני הייתי בסיטואציה כמו שלך, סמכתי לגמרי על אותו אחד, וזרמתי עם הכל ואז הופס נדפקתי כי כמה זמן אחרי זה הוא לא דיבר איתי אבל אני לא מתחרטת על כלום.. תכלס הוא זה שיצא אידיוט - והנה, זה בדיוק מה שקרה בסיטואציה שלך לא עשית שומדבר רע, אני בטוחה שגם אם היה שם קוצ'ימוצ'י לא יצאת "לא מכובדת" או משהו

Magic Melody

New member
חס וחלילה. ממש לא ניסיתי להוציא אותך זולה.

אני פשוט מדברת איתך מניסיון - בנים ב- 99% מהמקרים, לא לוקחים ברצינות בנות שזורמות איתם אחרי זמן קצר. בנים רוצים אתגר. תחשבי על כמה שאת מעריכה משהו שאת מצליחה להשיג לעצמך, אחרי שמלא זמן ניסית ועבדת קשה עבורו, לעומת משהו שהשגת בקלות. ככה אני רואה את זה. אני לא עושה שום דבר שהוא מעבר לנשיקה ואולי מעט פוצי מוצי עם מישהו שהוא לא חבר שלי.. ולא ראיתי שום מצב קיים עד היום, לא אצל חברות שלי למשל - שזרמו טיפה מעבר למה שהיו אמורות, [ומדובר פה על דברים ממש לא רציניים.. סתם התגופפויות על המיטה], ונהיה מזה קשר רציני. להפך - פשוט שם הקשר נגמר.. כי הוא נהיה מאוס.. הבנים לא נתנו להן אפילו צ'אנס להוכיח את עצמןן, כי בפגישה השלישית והרביעית הן כבר הלכו וזרמו. זו התפיסה שלי כי זה מה שיצא לי להכיר, וזה מה שאני חושבת לנכון. מי שרוצה אותך יחכה שהקשר בניכם יהיה רציני וישים בצד את החלק המיני עד לרגע שזה יהיה יותר מתאים. מישהו שרוצה אותך לקשר רציני, ממש לא ינסה לעשות איתך דברים שעוד מוקדם לעשות. זה כל מה שניסיתי להגיד ב"תיהיי רצינית ויקחו אותך ברצינות." לא להוציא אותך זולה חלילה, כי את עשית טעות שאני עשיתי כמה וכמה פעמים... בגיל 16 למשל.. עכשיו אני בת 18, ומנסה להעשיר אותך בניסיון החיים העלוב שצברתי
בקיצור, תשמרי על עצמך.. ואל תעלבי ממני לרגע.

MC SammY

New member
הבסיס במה שאת אומרת הוא אולי נכון

אבל באמת שכאן כל מקרה לגופו. זה הכל פונקציה של "זמן המתנה" אינדיווידואלי, לעומת אופי היחסים עם הבחור. נכון, הבנים מעדיפים "אתגר", כמו שהגדרת את זה. אבל להגיד שב99% מהמקרים בנים לא לוקחים ברצינות בנות שזורמות איתן אחרי "טווח קצר" זה קצת מוגזם. למה? כי לא כל בחור חי בתפיסה מיושנת שכל בחורה שנותנת לעצמה ללכת לפי הרצונות שלה באותו הרגע, היא שרמוטה. חוץ מזה, שאם הוא היוזם של הדברים והוא מכיר את עצמו-הוא בלאו הכי לא רצה אותה לקשר רציני. וחוץ מזה#2-חוץ מזה שזו תפיסה קצת מיושנת, היא גם ילדותית. בחור נורמלי, [ולא חרמן טרי בן 16], יודע בידיוק שהיצר המיני של הבנות לא פחות מפותח מזה של הבנים ולכן הוא לא ישפוט אותה ע"פ זה. אלא אם כן, הכוונות שלו מלכתחילה לא היו משהו... קיצצצצצצצר, אני לא דוחפת אף אחת לשכב עם כל אחד בדייט הראשון, אבל אני גם חושבת שבחור שישפוט אותך ע"פ "רמת הזרימה" שלך ברגעים שנראו מתאימים לשניכם, הוא אידיוט.

Magic Melody

New member
בתכלס,

כולם יודעים שבנות חרמניות בדיוק כמו בנים, זה ממש לא העניין פה. מה שאני ניסיתי לומר זה שכשבת מראה כמה היא רוצה מישהו, וזורמת איתו והכל תוך זמן קצר, לאו דווקא הוא לא יעריך אותה מספיק, אלא פשוט יעבור לו ממנה מהר. הוא יסמן עליה וי וזהו. אני כן חושבת שבהתחלה של קשר, צריך יותר לשים דגש על להכיר אחד את השני, ולשים בצד את עניין ההתחרמנויות. אני חושבת שצריך לקחת הכל לאט [לא מידיי], כדי ליצור בסיס יציב לקשר... אני יכולה לחפור על זה שעות.. אבל תכלס זו דעתי שפיתחתי בעיקר בזכות ניסיון - בנים יעריכו אותך יותר אם תיהיי מעט קשה להשגה - לאו דווקא במיטה, אלא גם בתור חברה פוטנציאלית - לא להראות יותר מידי התלהבות וכו' וכו', להוות אתגר.. וגם יהיו מקרים, באופן הכי אנושי וטבעי בעולם, שאם תזרמו מהר מידי, זה פשוט יימאס מהר. יצא לי שישנתי אצל מישהו בפגישה השלישית איתו [אמנם הוא היה איתי בכיתה מט' עד יב'], וזה היה הכי תמים בעולם והכל, ופשוט שנינו מאסנו אחד מהשני. אני לא חיכיתי לטלפון והוא לא התקשר... כי זה רץ מהר מידיי. בהתחלה צריך להתמקד בלהכיר אחד את השני, ולא להגיע מהר מידי למצבים אינטימיים. זו דעתי. ברוב המקרים היא עובדת.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif זה בדיוק מה שדפוק.

מה "אתגר"? אני לא רוצה להיות אתגר של אף אחד. כוסעמק איתם. זה בדיוק מה שדפוק, שהם חושבים מהזין. בנאדם נורמלי לא יסיים קשר עם מישהי רק כי הוא "השיג" אותה. הוא מין הסתם ירצה להמשיך בקשר. אלא אם כן מההתחלה הוא לא רצה כלום. ואם זה ככה, הוא בזבז עלי יותר מדי זמן ומאמץ. וזה לא שחסרות לו בנות לפי מה שאני יודעת. ובאמת שאני לא כזו מאתגרת, אז מה הקטע. אידיוט חח. אני ממורמרת
קיצר הבעיה היא לא בי, הבעיה היא בו. מישהו שרוצה להיות עם מישהי מעבר לסתם זיון, יישאר איתה גם אם היא תשכב איתו מקדימה מאחורה ומהצד אחרי 5 דקות.

Magic Melody

New member
לא מסכימה.

נניח ומישהו רוצה מישהי, דלוק עליה, רוצה להכיר אותה והכל, ויוצא שתוך כמה שבועות היא כבר נכנסת איתו למיטה, הסיכוי שיימאס לו ממנה גדול פי אלף מהסיכוי שיימאס לו ממנה אם היא תיקח את העניין הזה של היחסים האינטימים יותר לאט. ולהבדיל, מישהו שבהתחלה רוצה מישהי רק בתור זיון, אין לו שום כוונות רציניות לגביה ולא כלום, ויוצא איתה לכמה פגישות, רואה שהיא בקטע רציני ולא בקטע של לתת לו, יכולות להיות שתי אופציות: א. הוא יעיף אותה. ב. הוא ישאר לראות אם יכול להתפתח שם משהו. מה שבטוח, הוא לא יסמן עליה וי ויתגאה בעצמו על שהצליח להשיג איתה משהו, ובטח שלא יזלזל בה על שהייתה לו קלה מידי להשגה. אבל כן, זה תלוי בבנאדם, ובסה"כ כל מה שכתבתי בשרשור הזה הוא די הכללה.. אי אפשר להגיד את כל זה לגביי כולם.. כי הרי היו קשרים רציניים שהתפתחו מסקס נטו, ותמיד יש מקרים חריגים, אבל ככה אני חושבת וככה לי עובד לפחות.

P i x i e s

New member
אני כזאת אידיוטית שציפיתי למשהו

אתמול היינו בסבב פאבים באלנבי והכרנו שם כמה בנים וזה. ישבתי איתם בחוץ ואחד מהם החמיא לי ממש ממש ממש ובקול צלול ולא שיכור והשני לקח את המספר שלי ולקחתי את שלו והוא היה ממש חמוד וסתם היו כמה נשיקות בפה בקטנה. בכל אופן היום שלחתי לו SMS כזה מצחיק וחמוד והוא לא ענה!!! קודם כל לא יודעת אם זה המספר שלו או לא ובשני המקרים הוא יצא כזה מניאקקקק ואז סתם הייתי במקושרים וראיתי תגובה שלו איפשהו אז נכנסתי לו לפרופיל והוא נכנס גם. חיכיתי שהוא ישלח הודעה, משהו. כשראיתי שאין סיכוי שלחתי "ממ, חשבתי שזה טריק של בנות לתת את המספר הלא נכון =)". כוס אמאאאאאאא שלווווווווו ואז מההההה אם לא רציתי משהו רציני בכל מקרה, אחרי המחמאות האלה אתמול הייתי כ"כ בטוחה שייצא משהו נחמד. איך יכולתי לחשוב ככה אני לא יודעת. אוף

Roselisa

New member
למה

אני כל הזמן רעבה?!?! + ולמה אני מבזבזת את כל הכסף שלי על אוכל מיף >:

Liraz 6q

New member
הטירונות נגמרה../images/Emo7.gif

והחדר התפרק.. וזה סופר עצוב למרות שכולנו נשארות בבה"ד לקורס..

mkarin

New member
לחץ, לחץ, לחץ.

טיפשה, טיפשה, טיפשה. שמנה, שמנה, שמנה.

למעלה