אפשר קיטורים חדש?

הציונים

של הפסיכומטרי התפרסמו. וכל השאר ממש לא לפה.. יהיה בסדר מתישהוא.

שלחופה2

New member
../images/Emo24.gif

אל תקחי את זה קשה זה רק ציון ... במקרה הכי גרוע עושים שוב

עוד שניה אני קורסת

בא לי לקחת את הרגליים ופשוט לברוח מפה להשתחרר מכל המחויבויות המעיקות האלה מצד אחד בי"ס-כל יום שעת אפס.. 3 ימים ברצף משעת אפס עד שעה 7 ועוד השלמות וחרא כאלה אחרי הצהריים מצד שני צופים-אין זמן לישיבות צוות,אין רצון להעביר פעולות בא לי לעצום את העיניים ופשוט להירדם לשקוע בתוך שינה עמוקה כזאת להשלים קצת שעות שניה אני שניה ואני מתמוטטת פה כבר אין לי כוחות- לכלום!

שמוליק

עולה לי על העצבים. יאללה כוסאמאמאמאמאמא שלך, לא מספיק שהגעתי למשרד ב7:45? ושאני מגדילה ראש ועובדת יותר שעות ממה שצריך? כן, על כל אלה לא שמעתי מילה טובה. אבל יצאתי 5 דק' מהמשרד בלי להודיע - OMG!!!!! בואי אליי לשיחה!!!!! זה לא יכול להמשך ככה!!!! זה באמת מתחיל להציק הקטנוניות שלו. במיוחד שכולם, אבל באמת כולם, אפילו מי שבהתחלה לא אהב אותי, כולם יודעים לפרגן ולהגיד כמה אני עוזרת ותורמת וכל הבולשיט. ורק הבנאדם שהכי אמור לדעת כמה אני עושה, לא מעריך את זה בשיט. לא אכפת לי שלא יעריך, אבל שלא ייתפס לקטנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אין דבר יותר מרגיז מזה.

אבל יצא מזה משהו טוב

כשסיפרתי לרינת, כולי פגועה מזה שהוא מחפש אותי, היא אומרת לי: "יש לי משהו להגיד לך, אבל את לא תאהבי לשמוע את זה נראה לי שאת מאוהבת בו" מיכל: "אה? על מי מדברים?" רין: "על שמוליק. נראה לי שאת מאוהבת בשמוליק." ואני כזה LOOOOOOOOOOOL
כאילו זה עשה לי את היום... סטלנית שלי

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

שבוע זוועתי, יותר מדי אנשים נפטרו. אנחנו לא מתקשרים ויש לי הרגשה רעה. אני במחזור. תעשו את החישוב לבד כוסאאאמק

למעלה