אפשר קיטורים חדש?

THE ronch

New member
חצות

הבטחת שתחבק אותי בקטעים המפחידים, ובמקום פשוט ישבת שם, מצופה אלף ושתיים שכבות מגלידות שרציתי לקלף לך לאט וכואב מצאתי את עצמי מחפשת את המבט שלך בין כל המבטים בחדר, ולא מצליחה לתפוס אותו, אולי לא מנסה מספיק חזק. והבטחת שתחבק אותי בקטעים המפחידים, ולא חיבקת, ורציתי למות לכמה רגעים, וברגעים שאחר כך רק הרגשתי את הידיים שלך שחסרות לי על המותן כל כך הרבה עשן צורב לי את העיניים, ואתה צורב לי את הנשמה. בשקט, בצעדים בטוחים נמאס לי להשתדל לבכות אותך החוצה ולקוות שתחבק אותי.

זה דפוק

העברתי את הסילבסטר בגיי בר של בנים אחכ בים ראיתי מישהו שרציתי לראות וחבר שלו ציין שהוא רצה לראותי... ואז הוא הלך להתמזמז עם איזה שיכורה אני לא מבואסת בכלל זה פשוט.. מעפן שובשובושוב ואין לי על מה לדבר איתו מעכשיו אני לא טובה בזה גם ככה

Mardy Bum

New member
רק

בא לי להיכנס למיטה ולישון ולישון ולישון ולא לקום מחר ולא לקום מחרתיים ולא לקום בעוד שבועיים ולא לקום אף פעם עד שלמישהו יהיה אכפת (עם דגש על לא לקום מחר) אני מרגישה כל כך עלובה לידך

use your guns

New member
שונאת ס-ו-כ-ר-י-ם!!!!!111

אווף אני לא מבינה כלום ויום ראשון מבחן באנגלית...ועוד מעט בגרויות שאני רוצה לשפר ועוד לא התחלתי ללמוד אין לי כוח

©big smile©

New member
לפחות יש מישהו שמבין.

חבל שזה לא באמת מי שאני רוצה. באמת שזו ההרגשה הכי זוועתית שאי פעם הרגשתי. 2 פגישות ברצף, יום אחרי יום. המצב שלי עד כדי כך גרוע, שאפילו בת"א אני לא נהנת. בא לי למות.

שלחופה2

New member
אני חולה../images/Emo122.gif

כואב לי הראש והאף והגרון ושום תרופה לא עוזרת וזה ככה כבר מיום שישי וזה לא משתפר ואני חייבת ללכת מחר לעבודה

לטפל בשיכורים זה חרא.../images/Emo4.gif

אתמול פשוט היה נוראי שתיתי יחסית הרבה, איזה 5 שוטים ועוד 2 כוסות בירה, ובאיזשהו שלב הלכתי להשתין, ואז קלטתי שתי חברות שלי מקיאות, ועוד חברה שלי בדרך, גררתי אותה לדשא, ודחפתי לה איזה 20-30 כוסות מים, ואז היא התחילה להקיא את החיים שלה, ואני ישבתי איתה ודחפתי לה מים, ואז עם עוד שתי חברות שתוך כדי טיפלו בעוד מישהי שהקיאה לקחנו את ההיא שטיפלתי בה לצד, הושבנו אותה, ואז דחפתי לה עוד איזה שני ליטר מים לפחות, והיא הקיאה עוד טיפה, ואז יחד עם עוד חברה לקחנו אותה שתרדם.. והנהג של ההסעה איחר באיזה חצי שעה, אבל בסוף הוא יצא תותח, כי הוא העלה מישהו מהשכבה שכל הנסיעה בערך הקיא. וכשהגענו לקיבוץ חברה שלי באה לישון אצלי, והכנסתי אותה למקלחת, אבל בסוף היא נרדמה ולא הקיאה עוד. והיום בבי"ס למדנו רק 4 שעות(סוף סוף מועצת תלמידים עושה משהו.. התחלנו ללמוד ברבע לעשר במקום בחמישה לשמונה), ומתוכן לא למדתי שום דבר. שעה ראשונה היום היה ספורט, ויש לי פטור, שעה שניה ביולוגיה, ונרדמתי, ובאמצע השעה השלישית חטפתי בום של כאבי מחזור ששיתק אותי, אז דיברתי עם המחנכת והיא אמרה שזה בסדר שאני לא אכנס לשעה אחרונה, אנגלית.. קקה של פתיחת שנה.

אני שונאת לקוחות לפעמים

הייתי צריכה לצאת להפסקה אחרי 4 שעות בקופה, והלקוחה האחרונה לפני ההפסקה עשתה קנייה נורא גדולה. וכל הזמן הסתכלתי לראות שאין עוד אף אחד אחריה, כי אחרת אני צריכה לקבל גם את הלקוח השני. אבל מה שקרה מרוב הרצון לצאת להפסקה, זה שהגיע עוד מישהו וכבר התחיל לפרוק את הדברים שלו על הגלגלת. כששמתי לב ישר אמרתי לו שאני סוגרת קופה, ואז הוא עושה לי לי "אז למה לא שמת את החוצץ? פרקתי את הדברים שלי, עכשיו תשלמי על זה." חצוף כזה.
אז באתי ושמתי לו את השלט מול הפנים. כל כך התעצבנתי. "אני אתלונן עלייך, מה את שמה לי את השלט מול הפנים..." - אשכרה צ-ר-ח עליי כמו איזה מטומטם. אמר לי שהוא "מעליי", כאילו שאני איזה זבל עופות.. מזל שמישהי החליפה אותי בסוף איזה יהירות של אנשים, משהו מזעזע.

LimiMimi

New member
איכס, אני שונאת לקוחות מתלהבים.

היום בא אלי אחד בבלוקבסטר ובא לקחת איזה סרט, אז הוא אמר לי להעלות את המנוי שלו והעליתי, ופתאום הוא הביא לי כסף ולא הבנתי למה, כי ראיתי שיש לו 35 סרטים.. קיצר שעה ניסיתי להבין מה קורה ואז הבנתי שהוא בכלל רוצה לשלם על הסוללות, קיצר יצאתי קצת עמה ואז הסברתי לו מה קרה והוא אומר לי, איך קוראים לך? "לימור".. "לימור, פשוט אל תחשבי." ואני כזה "אוי תודה." ואז אמרתי לו "עכשיו אחרי שאמרת לי משפט כזה נחמד אני יכולה לסגור משמרת בשמחה." והחצוף עונה לי "זה לא היה אמור להיות נחמד." אהההההה. פאק דם אול.

Fragile rose

New member
לא רוצה לא רוצה לא רוצה

לא רוצה שוב סתם משהו רנדומלי שמתבסס על סקס. דיי נמאס אני רוצה משהו אחר, משהו יציב משהו מעבר לסתם סקס

LimiMimi

New member
מה מחזור עכשיו

בונא, בפעמיים האחרונות זה פשוט מוטט אותי.. אני לא מבינה מה יש למחזור המזדיין הזה
אוף ויש לי כלכך הרבה דברים בשבוע הזה.. ולעבוד וללכת ולנסוע ובלעעעעעעכס, אני פשוט שונאת את זה

SNoopY 26

New member
אוי לא.. זה מתחיל? :-\

אוף. ב-28 לחודש יש לי בגרות במתמטיקה 003 שאני חייבת אבל חייבת לקבל ציון טוב. זה כבר לא קטע של רצון, זה יותר חייבת כי אם לא אז אני באמת לא יודעת מה יהיה... אבל אין ת'אם לא' הזה, כי אין מצב שאני מקבלת ציון לאטוב. ואני חייבת להתחיל ללמוד ואני מרגישה שאין לי איך כי אני צריכה לפחות בשביל ההתחלה איזה מישהו שיעזור לי ואז המשך אני אוכל לתרגל לבד. אבל אני לא מוצאת מורה פרטי וזה משגע אותי!!! ובטח לחברות שלי אין זמן לזה :\ וזה מתסכל אותי כל העניין כי פשוט אין לי זמן זה ממש עוד מעט. וביום שישי מבחן באנגלית וגם בו אני צריכה לקבל מינימום 90 והמורה לאנגלית דיברה איתנו על הפרזנטציה, והמגן בע"פ, וכולם מביאים מלא תאריכים של בגרויות ומבחנים והכל כל כך קרוב לעכשיו ואחד לשני שזה פשוט מייאש.

mayhaktana

New member
נמאס לי..

נמאס לי שאנשים מתים סביבי... אני מפחדת מזקנה,אני מפחדת ממחלות והכי מפחיד שכשכולם אופטימים או לפחות מתכחשים לפסימיות אני כבר יודעת מה יהיה הסוף... שלושה דברים שאני ממש מפחדת מהם זה זקנה,לאבד אנשים ולהתבגר וכל זה כל כך קורה לי וימשיך לקרות,מה אפשר לעשות:(

די כבר

אין לי כוח לכלום. קרסתי כבר - עוד מעט לא יהיה מקום בבדידות(?) אבל מה כבר אני מפסיד בחיים? בטלוויזיה כל הזמן יורים אם היה לי ת'כוח רק לקום ולברוח האמת שדי נוח, כשצוללים כבר ניסיתי לגמור עם זה לתמיד אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי מסגרות, חברים ושטויות אם היה לי ת'כוח רק לקום ולברוח האמת שדי נוח, כשצוללים ויותר אני לא חוזר לעצמי ויותר אני לא יוצא מחדרי ...... אם היה לי ת'כוח, רק לקום ולברוח האמת שדי נוח, כשצוללים אם היה לי ת'כוח. רק לקום ולברוח האמת שדי נוח, כשצוללים - רק לבכות, קצת. לבד. בלי שתשאלו מה קרה ולמה, ויהיה טוב כי יהיה טוב, אבל זה לא עוזר לי ופתאום יש לי חשק נורא גדול להכיר את סבא. או לעזוב כבר את הבית ספר, לעבור לתיכון (וסתם לא קשור, סופסוף ניתקתי כמעט קשר עם החברות הכי טובות לשעבר, כנראה שהגיע הזמן)

Miss Tika

New member
אמאאאאאאאאא

אני כל היום בלחץ אימים אני פאקינג חוזרת לבסיס לסיים טופס טיולים יוצא ועכשיו החליטו שאני חייבת לעשות מטווח לפני ההכנה ויש לי בחילה ואני בוכה בטירוף ועכשיו אמא שלי נזכרת לריב איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסוף שבוע האחרון שלי בחיים היא כנראה לא קולטת שמעכשיו היא הולכת לראות אותי פעמיים בחודש לחצי שנה הקרובה וגם זה בלחץ אימים

למעלה