היום ב-
אנשים

יחסית להופעה חיה? האיכות מצוינת.

ואם אני לא טועה זה גם לא עבר עריכה מסוימת.

keep smiling

New member
אז אני אגלה לך סוד.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

היית יכולה להשתמש בשיר שהקליטו באולפן. >>;

keep smiling

New member
אני מצטערת.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לא היה לי ממש ראש לניסוחים בשעה הזאת. אם היא נפגעה מזה, אי מצטערת.

XD

לאלא, כניראה לא הבנת אותי נכון. בדרך כלל וכל מי שראיתי ששומע אפיקה אלו אנשים שואלריה סיפרה להם עליהם או שאנשים אחרים שואלריה מכירה. ובדרך כלל(ממה שאני הבנתי) כל מי שאוהב את אוונסנס- אוהב גם נייטוויש. זה הכל. אולי הגזמתי קצת כשניסחתי את הדברים האלו ככה XD

הו, עכשיו שתיים שברו לי את התאוריה.

את ועדי. אבל לפי הרוב שבדקתי זה עדיין נכון.

Envious

New member
האמת זה הגיוני! (חוץ מהקטע של ואלרי

ה)... את בטח מכירה את וויטין טמפטיישן

ניראה לי שראיתי את השם שלהם

בתיקייה של אחותי מתישהו...אבל ממזמן הפסקתי לסקור לה את התיקיה כי אחרת היא פשוט מחטיפה לי מכות>.< את מכירה את אפיקה? אם לא ואת אוהבת את ניייטוויש- את תאהבי גם אותם. זה בטוח. חברה שלי חשבה שאפיקה זה נייטוויש... רק מראה כמה אפיקה טובים P: אבל תכלס, לפני שהם הגיעו לארץ-לא הרבה (יחסית לכל אוהבי הנייטוויש) הכירו אותם, רק אחרי זה שאנשים בדקו מי הם אז התחילו לשמוע אותם יותר(ובצדק- הם מעולים).

Fay Wood

New member
אני לא אוהבת נייטוויש ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

כאילו, לא ניסיתי. עדיין. אבל נעזוב את הנושא הזה ^^ חרשתם. זה פורום בליץ', לא פורום להקות מטאל למיניהן.

Sakai Shana

New member
נו חאלאס. .___.

אפיקה, נייטוויש, אוונסאנס... אנחנו לא פורום להקות גות' |: ז"א, מלבד זאת, זה קצת מעצבן שכל הודעה 10 פה זה "אהההה נייטוויש/אפיקה/אוונסנס!!!" [אני לא אקטול לא פה ולא בשומקום אחר את נייטוויש, כבר יצאו לי מספיק סיבוכים מזה]. זה לא מגניב ולא קאשוח להתלהב בצורה כזאת מהלהקות האלה- וסלחו לי כשאני אומרת מהלהקות האלה ספציפית. נחרש. |:

ניו ><

דעה שלך, יופי. אבל לא עשיתי כל כך הרבה ספאמ. רק בתקופה הזאת כי יש לי התקף נייטוויש... אבל ההתקף הזה עוד מעט מגיע לקיצו. התחלתי לשמוע אוזי אוזבורן X_X. סתםסתם~ אני אפסיק עם הספאמ הזה~ אבל אני לא מבטיחה שאני לא אפרסם כאן קליפים עם שירים שלהם או של כל להקה/זמר אחר/ת שיש לי התקף שלו/שלה.

Sakai Shana

New member
זומבג.

יש מקומות לפרוק את ה...אה, התקף הזה. אם ככה את קוראת לזה. את מדברת כאילו כשאת נמצאת ב"התקף" כזה את לא שולטת בעצמך, זה לא איזה סיטואציה עם כ"כ הרבה חשיבות. ואני לא אמרתי שאת ספציפית עשית כ"כ הרבה ספאם. יש גם את פרתע וגל. למרות שאת הספאמת יותר מהן. 3:

keep smiling

New member
...../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בהתחשב בעובדה שאף אחת מהלהקות האלה לא משו, את צודקת. XD

../images/Emo15.gif נייטוויש טובים!

האהובים עליי זה "אוור דה הילס" ו"נימו", ואני שומעת אוונסנס, אבל אני לא מכירה שום ולריה ושום אפיקה.

למעלה