היום ב-
אנשים

גם את לא הבנת אותי נכון ~.~

מי שכן אוהב את נייטוויש ומכיר את ואלריה בטוח יאהב את אפיקה. זה הכל, לזה התכוונתי. ואם אהבת את נימו- http://www.youtube.com/watch?v=PbzDMtzzGMU&search=bleach%20nightwish לא אני הכנתי אבל בהחלט אהבתי אותו ^^ אני הולכת להכין קליפ של בליץ' עם השיר נימו כשאני אקבל משימיצ'אן את הנושא שהוא רוצה.

Envious

New member
יש להם כבר סולנית חדשה ?!

וואו, אני בטוחה שסלב היה מספר לי .. בוגד !! >_<

XDDDDD

זה ממש לא חדש. בהתחלה הייתה להם סולנית חדשה בשם טריה שבכלל לא אהבה מטאל אבל היא הכירה אותם ובדיוק באותה תקופה שהם הקימו את הלהקה שלהם- היא למדה אופרה.היא אפילו לא אהבה גות'יק.אחר כך הם אאשימו אותה ב"חמדנות ותעבת בצע" והעיפו אותה. כמה זמן אחרי זה הם לקחו סולנית חדשה בשם סימון. אבל כל זה קרה ממש ממזמן 0.0 ואם תשאלו אותי- סימון לא מגיעה לבירכיים של טריה. "לא הייתה לא תהיה ואין כמו טריה" (אחות גדולה אמיתית ירדן~)

Envious

New member
אבלאבל .. סימון זאת לא הסולנית של

אפיקה ? :X עזבי ! הם פשוט חורשים לי במוח.. עכשיו יש להם להקה חדשה ! טריסטניה נראה לי שהם אוהבים~_~ אני לא ממש אוהבת את הסגנון אבל אני סבבה איתם אז שיהיה ~

Hinamori

New member
ואני מכירה את ואלריה,../images/Emo181.gif

והדבר היחיד שאני שומעת באנגלית זה אואזיס. ולפעמים קצת גאנס וביטלס.

ניו...

אני מדברת על אנשים שכבר שומעים נייטוויש >.< אם יוצא לה לדבר איתם על נייטוויש והם אוהבים את נייטוויש אני בספק אם היא לא תזכיר את אפיקה(או להקות אחרות אבל ממה שאני יודעת- היא מעדיפה את אפיקה ונייטוויש). אם לא יוצא לך לדבר איתה על גות'יק ופאוור מטאל(והיא שמה לב שאין בשיחה הזאת ממש עניין) היא לא תזכיר את זה '-'. (אני יודעת אני לא סתם מכירה אותה)

השמלאני

New member
אממממ לא נירא לי שישדרו

אתזה דרור לא ממש אוהב שיש כתוביות באיי אמ וי זה מראה שאפילו לא השקיעו מספיק בשביל לחפש ראו (זה מה שהוא חושב זה לא מה שאני אומר שקרה) ואפשר להבין אותו באיזהשהוא מקום זה לא מאוד נירא מקצועי.... וגם...השיר לא משו אני מכיר נייטוויש ויש להם שירים טובים אבל המסויים הזה לא כל כך טוב וגם...להבא לאיי אמ וי תשתמשי בהקלטה מהדיסק האמיתית ולא מהופעה חיה הקלטות מהופעה חיה מתאימות להופעות חיות

Sakai Shana

New member
../images/Emo45.gif

כמו שכבר אמרתי לך לפני איזה חודש, כתוביות גם מסיחות את דעתו של הצופה מAMV והוא ישר בא לקרוא אותן. זה בלתי נשלט.X: להוריד פרקים בלי כתוביות ישר ישדרגו את הקליפ וזה לא קשה מדי. אהבתי במיוחד את הקטע שבין 04:00 ל04:15 ^____^

אאאאאוווווווו

ניו >.< זה נחרש כבר ואמרתי לך שזה בטיפול >.< לא הכי קל למצוא RAWS של בליץ'. וגם כשאני מוצאת תמיד יש בעיה עם ההורדה. עכשיו לכי תימצאי מישהו שייצרוב לי את כל הפרקים ._."

השמלאני

New member
נכון... אבל זה שקשה להשיג

לא אומר שזה בלתי אפשרי וחוצמזה אל תגישי אתזה לא עד שתפתרי את הבעיה הזאת אפשר למצוא מספיק טורנטים בRAW אסור לי לפרסם כאן את האתרים אבל אם תפני אליי או (אפילו עדיף) לאולטאיצ'ו אז נשמח לעזור לך

keep smiling

New member
יא פרה גרוזינית,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מה אתה לא עונה במסנג'ר?];

Sakai Shana

New member
כולה פעם שניה שאני אומרת לך.XD

זה לא נחרש כי עוד לא משו הפנמת/עשית עם זה משו. עד כמה שידוע לי לפחות. לא קל למצוא RAWS של בליץ'? אני בעצמי לא פעם ולא חמש פעמים הורדתי בטעות RAWS במקום פרקים מתורגמים. לא כזה טרחה ולא כזה קשה. זה לא שבליץ' זאת איזו אנימה נידחת שרק התחילה לצאת אומשו... ההפך הגמור. יש כ"כ הרבה מקורות, ב'מת... X:

חיפשתי, שאלתי, ביקשתי.

אף אחד לא מביא לי. יש לי בעיה עם טורנטים מסוימים,ולכן אני לא יכולה להוריד. ניסיתי לבקש מרוני שתביא לי אבל זה מתעכב X:

למעלה