הם חמים מהתנור, הם חדשים מהניילון

PerfectSP

New member
היה לי 9 בכושר יד!פאק!! ../images/Emo190.gif

והממוצע שלי היה שמונה וקצת.... הכי נמוך שלי היה שבע וחצי.... אבל שטויות,זה כבר לא כל כך קשה להתקבל לבויאר... ואני מכירה כאלה עם מבחני הדסה[ככה זה נקרא] נמוכים שהתקבלו... בדר"כ לרוב בתי הספר את צריכה לעשות את זה לשם הפורמליות...

SpongBobit

New member
את זבל!

איזה כיף לך;[ עשית את המבחן ב-2.8? כי נראה ללי שאני יודעת מי את..O:

never cry

New member
"אני רוכבת על סוסים ומאד אוהבת סוסים.."

איך? אני גם מאוד אוהבת סוסים אבל מאוד.. ופעם הייתי רוכבת עליהם.. עכשיו אני יודעת שזה נוראי וזה התעללות אז בגלל שאני אוהבת אותם אנלא רוכבת.. אם את באמת אוהבת סוסים את צכה להפסיק לרכב עליהם..

never cry

New member
ממליצה לך לקרוא קצת

על מה שהסוסים עוברים בכדאי שתוכלי לרכב עליהם.. את יכולה גם לשאול בפורום זכיות בעל"ח ויפנו אותך לפרטים המדויקים..

never cry

New member
הרבה חושבים..

גם לי כל הזמן אומרים שזה שטויות ולא נכון אבל אני יודעת שזה לא מוסרי לקחת חיית פרא כדאי שלך יהיה נחמד לרכב עליה..

*זו דניאל לאמהמחשב שלה*

אני יכולה להגיד לך משו? אני מאלפת סוסה לרכיבה כבר חודש.. את הסוסה שלי פרנסיס וזה לא נכון מה שאת אומרת. לסוס יש אופי סוס נולד עם אופי טוב.עם ילמדו אותו להיות רע וחוצפן הוא יהיה רע וחוצפן. נכון יש סוסים שנולדים עם אופי קצת יותר פרוע אבל זה כמו ילד מלמדים אותו איך להתנהג. אני רוכבת כבר שנתיים ועובדת בחווה כבר שנתיים ולא תגידי סתם מנקה חרא ומאכילה אני עושה הרבה עכשיו לנושא שלנו עם סוס לא ירצה!! ואני מדגישה ירצה! שירכבו עליו הוא לא יתן לשום דבר לעלות לא על הגב אבל בכללי זה כיף לו... זה לא כמו בסרטים ששורפים להם את התחת ומרביצים להם עם דורבנות כדי שיזוזו! זה תהליך של חודש ועם כבר אז פחות! מתחילים קודם עם שמיכה ורואים עם זה לא מפריע לו.. ואז האוכף וכאלה. בסופו של דבר הסוס נהנה מזה.. אז יש לו משו על הגב.. לכל סוס יש מגבלה.. של משקל אז בנאדם מבוגר ירכב על סוס גדול וכאלה.. הסוס נהנה שנותנים לו לרוץ ונגיד אני יודעת שקפיצות זה פחות טוב ורייניג ודרסאג' זה גם לא טוב כי זה דברים שסוס לא עושה בטבע.. כל הזמן צריך להיות גבול עד שזה מגיע למה שלא טוב לסוס ומה שטוב לסוס. בקיצור ואני מבטיחה לקצר! לכו לחוות רכיבה תעבדו תבקשו שיראו לכן איך מאלפים סוס... באמת זה ממש לא כמו שאתן חושבות!!!!!![ סוס זה חייה מדהימה! וזה עושה להם רק טובעד גבול מסויים של קפיצות ודרס'אג שזה הליכה אומנותית.. אני צריכה לצאת עכשיו אני הולכת לעשות פןXDXD יש לי יומולדת בערב אז ביי מקווה שקלטתן משו

never cry

New member
כשכתבתי חיית פרא לא התכוונתי לחיה מופרעת..

יש חיות שמוגדרות כחיות פרא.. ועוד מעט אני ישים יותר מידע בנושא..

GiTaN

New member
צודקת ב100%

אמרתי לה מההתחלה שזאת לא התעללות.. ותודה

3has3

New member
../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif תהני לך ../images/Emo140.gif

למעלה