השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

שבת שלום לכולם...אני יודעת שכבר "לא יכולתם" לחכות יותר לשאלון והוא התעכב.... אז הנה הוא לפניכם תענו ותהנו: 1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? 8).כמה חברים יש לכם בערך? 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? שתהייה לכם שבת נהדרת!!!!!!!!!! בשבוע הבא ככל הנראה הפתעה....

me me me

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם?'שיר בעיפרון'-כמה מפתיע
2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם?אין דבר כזה :) 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו?מתי, היום? אמיר
4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם?המ...שוקולד. 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)-המ...לחזור לוודסטוק ולנגן יחד עם הנדריקס !! 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה?יום שישי.בגלל שבת :) 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? משו שנוזלי רירי ודוחה 8).כמה חברים יש לכם בערך?3 אמיתיים, אינספור מזוייפים :) 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם?again- 3
10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי?כן..בתזוג מחורבנת 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך?המ..שמושא אהבתי יאמר שהוא נשאר בארץ ולא טס ללונדון /: רר שבת שלום וצהריים מקסימים לכולם :)

RoCKeR121

New member
מי עושה את הסולואים אני או את;)?

או שאת רוצה שאני יעשה לו קולות וזהו?

../images/Emo9.gif

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם
כרגע, עומד מול ראי. 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי פחות מעודד אתכם
אין שיר שלא מעודד אותי.. 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו
סי 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם
צ'יפס אתמול בנאפיס.. 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)
אה בעעע לא חשוב עכשיו 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה
שישי. כי זה יום של שקט. וגם היום שבא לפני יום שבת
7).מה בחיים לא תסכימו לאכול
נקניק/פסטרמה/חרקים כלשהם.. 8).כמה חברים יש לכם בערך
בוא נגיד שבכמות אלוהים בירך אותי :) אבל אסור לספור.. 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם
חברים טובים טובים יש לי אולי 6 או 5 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי
כן.. 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך
רועי. או יוני.

לא חחחח זה יוני אחר.

ה-ר-ב-ה יותר יפה. וחמוד. לירון מבינה אותי
וכשכתבתי את ההודעה באמת לא אכלתי כלום מאז יוםלפני בלילה, כי היינו בנאפיס בערך ב-2 וגם רק קמתי כשכתבתי את ההודעה אז זה בסדר :)

eladi88

New member
חחחחחח אז בסדר

כבר נבהלתי....חשבתי שאת ולירון מתחילות להיות אובססביות לגביו פחחחחח

../images/Emo24.gif

אין לך ממה מותק :) כבר אמרנו שאתה יפה
אבל מה זה אתה לא פעיל פה בכלל..

hey yo

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? - עומד מול ראי 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? - אמן 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? - רוני 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? - פיסטוק 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- אמממממ ללא ספק : להופיע עם בית הבובות 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? לא משנה לי, אני לא עושה כלום :) 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? - חלבה 8).כמה חברים יש לכם בערך? - אין חבורה קבועה.. רואים הרבה חברים מדי פעם 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? - 2 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? - בהחלט 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? הופעה של בית הבובות או *** (חסוי)

dani3p

New member
גמני רוצה!

1- שמש 2- הציורים של יובל (שיר מדהיםםם אבל דיי מדכא) 3-
הוא
4- עוגת גבינה של הדודה.. יאמממ 5- בא לי שיהיה אפשרי לקחת חלק בהופעה של קווין.. 6- אוהבת את.. יום שישי.. אני דיי מניחה שאין צורך להסביר 7- אבוקדו.. וכלמיני חרקים.. 8- בערך? לא יודעת.. שאני בקשר טוב איתם? בסביבות ה10, 15 9- חברים ממש טובים? כל פעם שאני חושבת לכתוב פה מתווספים לי לקטיגוריה הזאת עוד אנשים.. 4 חברות הכי טובות, חבר 1 הכי טוב והחבר. 10- כן. אני נמנעת מלספר 11-
לראות אותו, לחבק אותו
שתהיה שבת נפלאה!

RoCKeR121

New member
איך אני מת על הפינה שלךך הדרי:)

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם?כבר הרבה זמן שזה עומד מול ראי 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם?אין כזה 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו?קארין ידידה הכיטובה שלי שעוברת עכשיו תקופה קשה 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם?בננה יאמ 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- להופיע עם מטאליקה בהייד פארק מול 150 אלף איש 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שישי כי הוא קצר וכיפי לפני השבת 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול?אין דבר כזה...אולי חצילים למרות שבווריאציות מסויימות שלהם אני אוכל גם אותם 8).כמה חברים יש לכם בערך?מי יודע לא מעט...כל יום פוגש אנשים אחרים 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם?יש חבורה של איזה 10 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי?היה עניין עם כמה חברים אבל עבר ונגמר לפני שנים 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך?לראות את גבי המדהימה חברה שלי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שמש
2).מהו השיר של בית הבובות שהכי פחות מעודד אתכם? מדפים. אבל זה השיר האהוב עליי P: 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? חומוס ולחם P: 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- ניצנים P: 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שבת. חופש! 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? חרקים למינהם P: 8).כמה חברים יש לכם בערך? יש המון, אבל הרוב לא מתנהגים כמו חברים. 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? לא בטוחה שיש. 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כה 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? להיות בהופעת השקת דיסק של זבל היום בערב שאני לא הולכת אליה

Mosh28

New member
גמאני רוצה../images/Emo13.gif

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעפרון, צפוי
2).מהו השיר של בית הבובות שהכי פחות מעודד אתכם? ממ מדפים 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? שכנה שלי
4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? חחח אוכל מנה חמה ברגעים אלו ממש 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- לא עולה לי כלום לראש:/ 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שבת! 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? כל דבר שזז 8).כמה חברים יש לכם בערך? מספיק:) 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? בין 5 ל-6 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? לצערי כן 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? טלפון מידידה שלי/שיגיע הערב:)

•No¥a•

New member
[:

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שמש 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? - 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? ידיד שלי$: 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה
5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- לא'דעתX: 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? אממ.. בנתיים חמישי ^^, יש יום קצר וישר מתחיל הסופשבוע ^^ 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? ג'וקים
8).כמה חברים יש לכם בערך? כמה שצריךP: 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 2 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? לא בדיוק 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? אני כבר מחייכתP:

eladi88

New member
אללה שאלון שבועי!!

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? אמממ שיר בעיפרון 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי פחות מעודד אתכם? אממ שמש 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? וואלה לא זוכר...נראה לי אחשלי הקטן...קמתי משינה והייתי כולי הפוך 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? אממממ עוף ברוטב כזה עם דבש ובלגנים! 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- אממממ הופעה של בית הבובות? 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שישי...לא לומדים...בערך 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? אמממ כבר אמרתי פעם...היה את זה באפקט הפחד...עיניים של פרה עם כל המיץ שלהם בפנים או שבלולים 8).כמה חברים יש לכם בערך? בערך אמממממ לא יודע...אבל לא מליינטה [חחחחח מליינטה..חחחח מילה של ילדים קטנים] 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3...4... 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? בגד....אממממ לא שזכור לי 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? אממממ צחוק של מישהו....אבל צחוק מהלב!

matanbru

New member
כמה שאלות טוב נו

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? סיגפו 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? שיר בעיפרון 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? בן דוד שלי 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? מיט בורגר 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- שאלה קשה ואין לי תשובה 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שישי כי רואים את כל החברים שחוזרים שבת וכ'ו 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? אווו יש הרבה 8).כמה חברים יש לכם בערך? 30 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם?5-6 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כמובן אני לא חושב שיש מישהו שאפאחד לא בגד בו 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? שאני איהיה מאוהב :)

למעלה