השאלון השבועי

must178

New member
טוב נו אני אענה גם

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? למעני/סיגפו 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי פחות מעודד אתכם? הציורים של יובל, נראה לי 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? אחת שהתחילה איתי לא מזמן 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס (בוקר עכשיו!) 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- צילומים לקטלוג של SI או VS
6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? את הסופשבוע, מסיבות מובנות 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? חרקים 8).כמה חברים יש לכם בערך? תפסיקו עם השאלה הזאת, זאת שאלה של הצבא! 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? כנ"ל 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? לא (טפו טפו טפו) 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? ים

hadarisan

New member
באמת פינה טובה...חחחחח

).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעיפרון 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם?אמן 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? אור בת דודה שלי 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם?דובשניות 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- אירוע האבקות עדיפות עליונה לראסלמניה או סאמרסלאם...אחחח התגשמות חלום 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה?יום שישי!!!! 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול?דברים ריריים 8).כמה חברים יש לכם בערך? הרבה... 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם?7 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כן אבל מי זוכר אני לא שומרת טינה 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? חלום טוב

SaRgE

New member
../images/Emo3.gifאחלה שאלון!

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעפרון 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? אממ.. שאלה טובה
3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? אממ דודו זר? 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? אורז
5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- ווימבלדון! 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שלישי! הוא קל! 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? לא יודע:S 8).כמה חברים יש לכם בערך? מספיק:) 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 6-7 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? אקסית סוררת! 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? יהלי

hadarisan

New member
דודו זר מלך רק אני מקווה

שפתאום הוא לא יהפוך לפדופיל או משהו כי בזמן האחרון כל גיבורי הילדות נהפכים לדמויות מופרעות במיוחד

eladi88

New member
אפשר לעשות מהשפם של דודו זר

הרבה מאד דברים מגוונים

eladi88

New member
או שאת יכולה

לחשוב על איזה דברים אפשר לעשות מהשפם שלו וליידע אותנו!

hadarisan

New member
זה יכול להיות מסוכן אתה יודע

אני לא צריכה שעוד פעם תשלח אותי לטיפול....כבר יש לי מנוי נראה לי... עזוב בוא נשאיר את דודו כמו שהוא -אדם נחמד שחושב שחיות כמו אווזים ואפרוחים יודעות לדבר...מי אני שאהרוס את קסם הילדות הזה?

דודו זר../images/Emo2.gif

OMG טבע"מ! בטי ושרית! החומוסושי נטע זר בחיי הלילה! הסצנה הבלתי נשכחת

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעיפרון 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? מדפים 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? הבנאדם שאני מדברת איתו ברגע זה 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? אגס 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- וואלה אין לי מושג. 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שישי! אין בית ספר
7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? חלבה. ופירות ים. 8).כמה חברים יש לכם בערך? מספיק:) 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? יש לי 3 שיודעות עלי הכל. ועוד חבר הכי טוב:) 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כן. לפני כשבועיים. לא מדברים על זה. 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך?עוד הופעה.

mory89

New member
אני=]

טוב אז קודמכל.. הרבה זמן לא הייתי פה.. פשוט לא הייתי בבית.. עסוקה שכמותי..(אני מקווה שזאת התנצלות מספקת..) ועכשיו.. איך קראתם לזה?! השאלון השבועי.. 1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעיפרון- נראלי שזה השיר הכי מעודד בכלל בעולם.. 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? לא חושבת שקיים.. 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? עמית, ידיד שלי שרבתי איתו.. 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? במבה:p 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- הופעה של בית הבובות, סינרגיה וsumple plan. 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? יום שלישי, מתחילים מאוחר, מסיימים מוקדם, וחוצמזה תמיד יש דברים מעניינים.. אה, וגם את יומשבת, כי הוא פשוט כייפי וקדוש.. (מצטערת על הפלצנות..) 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? כל דבר שהוא לא כשר.. ו.. אממ.. חצילים וטונה..|יאקקקקקק!!| 8).כמה חברים יש לכם בערך? הרבה... 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? חברות טובות בערך 10, ובערך 3 ידידים.. 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כן 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? כל דבר קטן כמעט, אני פשוט צוחקת מכל דבר.. (תשאלו את אלעד אפילו..) יומטוב ושבוע מעולה:):)

עונה../images/Emo122.gif

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שמעתי רק את סיגפו |: 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? כנ"ל 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? החברה
4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? ממ בגט עם טונה?
5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- אני צריך לישון על זה יומיים שלוש ולהגיע להחלטה
6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שבת freeedoooooom (או שלא=\..יש עבודה ) !
7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? חזיר,ולא יודע למה עם השנים זה הפך להרגל שזה מגעיל 8).כמה חברים יש לכם בערך? 50,51,52..רגע בואו נספור?! 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 2 הכי טובים 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? ממ כן
11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? שחברה שלי תכנס בדלת אני מתגעגע

eladi88

New member
זה מה שאתה רוצה?

שחברה שלך תיכנס בדלת...ותקבל מכה...זה מה שיגרום לך לחייך?!

למעלה