השאלון השבועי

dani3p

New member
גרמת לי לצחוק בקול רם

כמו איזה מפגרת!! יושבת מול המסך וצוחקת.. נורא בוגר!! לילה דוב

חחחחחחחח XD

ותאכלס כן זה מה שהיה גורם לי לצחוק אני צוחק מכל שטות תעמוד לי מול הפנים תגיד קישוא אני אתפוצץ מצחוק :]

eladi88

New member
ת'אמת

גמני הייתי צוחק מכזה דבר..חחחחחחחחחח זה מצחיק חושילינג

shan kinky

New member
קצת בדיליי אבל גם אני רוצה

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שיר בעיפרון 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם?אממ פחות? לא נראה לי שקיים כזה דבר 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? אמא שלי מה לעשות עצבנה אותי ככה זה אמהות.. 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? אוואהה אז ככה: פתיתים עם שניצלים ירקות קטשופ סלט כרוב אדום ולבן וזהו נראה לי..=) 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- וואו שאלה קשה תאמת צריך לחשוב על זה.. 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? שישי גם כי בד"כ כיף בערב.. וגם בגלל שאח"כ יש את שבת!! 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? את כל הדברים הנוזלים עם הריר שזזים בתוך הצלחת.. <חלזונות וכל הבעעע> 8).כמה חברים יש לכם בערך? אממ אני לא מעוניינת לספור תאמת 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 5-6 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? לא שאני יודעת.. 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? השאלה הזאתי כבר גורמת לחייך משום מה.. ולראות מישהו מסויים..

SponT

New member
מתחשק לי גם לענות

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? אישה כנענית. 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? שמש. 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? על חברה שלי. 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? סנדביץ עם גבינה צהובה. 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- חתונה עם חברה שלי
6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? רביעי, היום הכי קצר שלי בבצפר וגם קרוב לסופ"ש. 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? סלט. 8).כמה חברים יש לכם בערך? 15+ 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 5 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? לא. 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? שיחה עם חברה שלי

ny34

New member
פששש, השקעת../images/Emo13.gif

1).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? שמש או שיר בעיפרון נראלי 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? לא יודע 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? ידידה שלי 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? טילון 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- וואי וואי איזה שאלה..אממ...live8 או כל דבר שקשור לתרומה 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? אני אוהב את כל הימים, את יום חמישי במיוחד.. אבל כל יום ומה שיש בו.. 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? אני בנאדם שלא סוגר כלום, אולי יום יבוא ואני אנסה, מי יודע.. אולי זין של שור..חחח, מושפע מאפקט הפחד 8).כמה חברים יש לכם בערך? משהו כמו 15 שאני אספר להם הכל אני חושב ולא יודע עוד כמה חברים כאלה חברים 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? כמו בשאלה הקודמת 1 אבל הכי טוב.. סה"כ 10-15 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? כן 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? משהו שיגרום לי לחייך
יש למישהו רעיון?

Lp Fairy

New member
יאמי..[=

).מהו השיר של בית הבובות שהכי מעודד אתכם? סיגפו (עקב כך שרק אותו בינתיים אני מכירה...והוא גורם לי משום מה לקפוץ..[=) 2).מהו השיר של בית הבובות שהכי םחות מעודד אתכם? חחח לא מכירה שירים שלהם בינתיים.. 3).מי הבן אדם האחרון שחשבתם עליו? אורן פויה 4).מה היה הדבר האחרון שאכלתם? המממ בורקס עם גבינה בולגרית (יאמי!) 5).מהו האירוע שהכי הייתם רוצים לקחת בו חלק? (זה יכול להיות מה שרק בא לכם)- הממממ הייתי מתה להתקבל לחובלים אז אירוע של סיום הקורס..[= אבל כרגיל לא יקרה..אסטמה מטומטמת.. 6).איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים ולמה? רביעי...לא יודעת מאז ומתמיד אהבתי את יום רביעי..מוזר...נראה לי שנולדתי ביום רביעי אבל לא בגלל זה אני אוהבת אותו..[= 7).מה בחיים לא תסכימו לאכול? פלפל ממולא..חחח לא משנה תביאו לי עיניים של פרה מוח של ג'וק (יש לו מוח?!) אני בחיים לא יאכל פלפל ממולא 8).כמה חברים יש לכם בערך? המממ יש מספיק..חחח 9).כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3 אבל הכי הכי טובים.. 10).האם איי פעם מישהו בגד בכם בצורה כלשהי? הממ כן..=\ לפני שבוע עצוב עצוב 11).מה ברגע זה יכול לגרום לכם לחייך? שידיד שלי יגיד לי שהוא מוכן לעזור לי בהרצאה..[=

למעלה