השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

שלום לכולם! לפני הכל אני חייבת לציין שהשבוע השאלון לא ממש מקורי כי לקחתי את הרעיון מחברתי שי אך כאמור שיפצתי אותו,קצת מלט קצת צבע והרי הוא לפניכם-תענו ותהנו!!! רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? 6.איפה גר/ה מספר 10? 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): 8.האם 6 הוא בן או בת? 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) טוב אני מקווה שתהנו מהשאלון השבוע ואני אנצל את הפינה כדי לציין שוב את ההופעה המדהימה ביום שלישי-אתכם חבר'ה שאתם פשוט הפורום הכי טוב שקיים והמפגש הוכיח את זה! וזהו להפעם-וכמו שאומרים אצלנו בקריית גת :זמן הדלקת הנרות וכניסת שבת המלכה בשעה ארבע שלושים ותשע ושתהייה לכולנו שבת שלום ומבורכתתתת! לאב יו אול,הדריסאן

t a h a t

New member
צחוקים

אני חברתה שי... שרצתה לעשות תגובה :"הדר יא גנבת" ואז ראיתי שהיא ציינה את הגנבה אז זה בסדר. הדר אחלה.

mory89

New member
עונה..../images/Emo3.gif

קודם כל, אני חייבת לציין שהיה לי פשוט שבוע כייפי כ"כ!!
ו.. עכשיו אני עונה.. חח רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. איתי שיף 2. אמיר אטיאס 3. כריס מרטין 4. רועי גפן 5. פייר (ההוא מסימפל פלאן, לא זוכרת ת'משפחה..) 6. ברי סחרוף 7. יובל בנאי 8. אביב גפן (כזמר, לא כבנאדם..) 9. מוש בן ארי 10. דניאל סלומון יש עוד כמה טובים.. אבל לא עולים לי עכשיו.. ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? לא, 2 יותר אהוב..
2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? אני אומרת.. למה לא
3.ספרו על 7 עובדה אקראית: וואי אהבתי ת'שאלה.. ננסה לענות בשנינות..
בית הבובות היא אחת הלהקות היותר טובות שקיימות בארץ
אני אוהבת לישון למרות שאין לי זמן לזה וגם קשה לי להרדם
לחבר הכי מצחיק שלי קוראים רון, והוא יודע לחקות גם את ריטה בין השאר.. חחחחחח..
אני מכירה עוד 24 מוריות חוץ ממני, ו4 מהם חברות ממש טובות שלי.
פעם קנו לי כלבה ליומולדת, ועד שבחרנו לה שם לקח חודשיים, וקראנו לה אפריל.
כל התמנים שמחים, וכל השאר שמחים שהם לא תמנים (חחחחחח פשוט אהבתי את זה.. אז הייתי חייבת לכתוב..)
החדר שלי צבוע בורוד משום מה..
4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? ברור.. בחזקת אלףףףףףףףף 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? בכיף, שאמיר יהיה גיסי..
6.איפה גר/ה מספר 10? תל אביב נראלי.. 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): שניהם מוכשרים בטירוף!! 8.האם 6 הוא בן או בת? בן 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? כריס 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) כריס ואמיר, כי אני יודעת שאיתי אוהב את קולדפליי. חוצמזה, שניהם מעולים וביחד הם יעשו ת'עולם יותר יפה. לאב יו אוללל

SaRgE

New member
חחחחחחח הרגת אותי!! הכוונה היא

לספר עובדה על האדם שרשמת במקום מספר 7!!

hadarisan

New member
נכון נופר צודק....חחחח

אבל לא נורא מוריה חמודה אז ניתן לה

mory89

New member
חחחחחח אופסססס

עזבו אני כולי לא שמתי לב מה כתבתי בכלל..

../images/Emo122.gif

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. איתי שיף 2. אמיר אטיאס <אני כזאת צפויה, הא?> 3. עברי לידר 4. פיטר רוט 5. שחר אבן צור 6. רובי וויליאמס 7. לירז צ'רכי 8. אורית שחף
9. דניאל סלומון 10. גלעד שגב חחחח מצאתי פה כמה אנשים שאני בקושי שומעת, אלוהים יודע למה דווקא הם עלו לי לראש.. ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? לא תמיד.. 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? כן. אבל הם לא זוג מוצלח ממש. 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: אללי הדריסאן, איזה שאלון הזוי
4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? כן, אחד המס' האהובים עליי
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? לההה.. כולם זכרים.. 6.איפה גר/ה מספר 10? בסוף העשיריה הראשונה (WTF?!) 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): שניהם מתחלקים ב-3? 8.האם 6 הוא בן או בת? זכר. 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? 5:) 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) וואו אמממ.. הייתי שמחה לשמוע את אמיר ואיתי עם לירז צ'רכי.. אני לא ממש מתה עליה, אבל הקולות של שלושתם ביחד
. משו משו. או. ואם מוקי ונינט היום עושים איזה שיתוף זה היה יכול להישמע טוב
היא תהיה כמו הסיון של סאבלימינל או משו כזה. אמממ.. כן.

hadarisan

New member
וואלה עם לירז צ'רכי יכול להיות יפה

נראה לי עלית כאן על משהו

אז עכשיו אחרי שהבנתי איך עונים..

אני עונה באמת :) חחחח תקראו את התשובות הקודמות ואת התשובות של עכשיו חחח בכלל לא הנבתי מה עושים
השאלון הזה מטעה חחח הדריסאן אני מבקשת הוראות מפורטות פעם הבאה
1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? הוא ממש ממש אהוב עליי. אחד האנשים שאני יותר מעריכה, ולא רק בגלל שהוא כאן. 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? המ. לאדעת. אורית ופיטר זה נשמע עכשיו כלכך יפה
אבל אם אני אשמע אותם שרים ביחד אני אתפחלץ LOL 3.ספרו על 7 עובדה אקראית:לירז צ'רכי? המממ.. טוב, היא פרסיה, והיא בת דודה של המפקדת שלי מהגדנ"ע, ואחיינית של ריטה, ויש לה מתחת לעיניי םפס שחור כזה מכו של האיפור, רק שהוא טבעי והיא תמיד נראית מאופרת. 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? עם שא"צ? לא תודה
הקרובים אליי ביותר מבינים למה אבל אני נמנעת מלספר
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? המ. את אמיר, לאחד האחים שלי?
אללי, לעולם לא. אולי לעצמי
6.איפה גר/ה מספר 10? מאיפה אני יודעת מה אני סבתא שלו חחח.. איפשהו בת"א.. 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): שניהם זכרים, שניהם הופיעו בכפר המוזיקה של קוקה קולה.. 8.האם 6 הוא בן או בת? בן. ויש לו עיניים מעלפות
<עזבו שחוץ מהעיניים האלו אין בו כלום אבל בסדר..> 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? כולם חוץ מ-5 ו-6 :) 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) כבר אמרתי שאמיר ואיתי עם לירז צ'רכי יכול להיות טוב:)

hodayoyo

New member
דניאל ועברי-קל למצוא משותף../images/Emo60.gif

אביב גפן
דניאל הקלידן שלו ועברי הופיע איתו, מה

eladi88

New member
אז ככה!

מזה איתי לא תמיד אהוב עליך?! ודי כבר עם האללי הזה...מספיק....אל תשכחי שאת סה"כ באר שבעית!!

למעלה