השאלון השבועי

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה) ו מהארץ וגם מחו"ל: 1. אלישיה קיז 2. הסולן של מארון 5 3. אפרת גוש 4. יוני בלוך 5. אספן לינד 6. פיטר רוט 7. איריס פרחי 8. נמרוד שיקלר 9. עברי לידר 10. דניאל סלומון ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? אני אוהבת אותה, אבל לא הכי ביותר. 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? כן למה לא 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: את השיר "לא היית רשום" היא הקדישה לחבר טוב שלה שנהרג. 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? ברור
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? ברור
6.איפה גר/ה מספר 10? אנערף 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): הם הופיעו שניהם בפסטיבל הבירה (היא הופיעה במסגרת מטרופולין). 8.האם 6 הוא בן או בת? בן. 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? אפרת גוש 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?): אפרת ועברי, יכול להיות מעניין.

hodayoyo

New member
נמ...../images/Emo60.gif

רואה? זה מקום שמצריך קישור לפורום
הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1202

must178

New member
אז ככה

1. אביב גפן 2. נמרוד שיקלר 3. דניאל סלומון 4. עברי לידר 5. שי נובלמן 6. רובי וויליאמס 7. קרייג דייויד 8. דניאל בדינגפילד 9. אמינם 10. 50 סנט תשובות: 1. בין היתר 2. יש מצב אבל זה ידרוש קצת מאמץ 3. הוא נולד בסאות'המפטון שבאנגליה 4. אין תגובה, אני בן 5. אין תגובה, יש לי אח 6. אנערף...בארה"ב 7. אממ...כלום? 8. בן 9. שי נובלמן, נראה לי יהיו דאחקות 10. אביב גפן ודניאל סלומון, אבל שילוב של שניהם

Mosh28

New member
חחח יאללה אני

1. אמיר אטיאס 2. אביב גפן 3. עברי לידר 4. דניאל סלומון 5. איתי שיף 6. איריס פרחי 7. מירי מסיקה 8. מוש בן ארי 9. שירי מיימון 10. אפרת גוש ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? חח יאס
2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? חחח דניאל סלומון ומוש בן ארי? נשמע שילוב נחמד דווקא 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: זכתה בהרבה תארים השנה, כולל פריצה השנה שלדעתי היה מגיע לב"ה
4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? עם איתי שיף? חחח שמעו הבנאדם חמוד אבל אני ממש לא בקטע
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? לעע הבנאדם לא מתאים לאחותי
6.איפה גר/ה מספר 10? אנאערף, איפה גרה אפרת גוש? 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): שניהם כוסיות
(כל מעריצי עיברי לא להפגע, יונית גם את, הכל פה בהומור
) 8.האם 6 הוא בן או בת? איריס, נראה לי שהיא בת 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? את אמיר ואיתי כי רק איתם יצא לי לדבר והם אנשים נחמדים אש
10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) עברי לידר ואביב גפן..שני זמרים שמדברים אליי הרבה או עברי לידר/אביב גפן שיוציאו איזה שיר עם בית הבובות..אפילו שאינלי מושג איך אפשר לערבב בין הסגנונות
שאלון נחמד שבוע טוב הדרי!!

talba3

New member
שלי :]

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. ברי סחרוף 2. רוני סופרסטאר 3. יהלי סובול 4. מירי מסיקה 5. קובי עוז 6. אייל גולן 7. עידן רייכל 8. דניאל סלומון 9. ציון ברוך 10. טל בן-ארי ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? כן 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? ברור 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: הפרוייקט שלו הגיע למקום גבוה במצעד השנתי 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? חחח חלום חיי! 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? לא לאחים שלי אלא לי 6.איפה גר/ה מספר 10? בחניאל סיטי 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): אממ שניהם זמרים 8.האם 6 הוא בן או בת? אפשר לקרוא לו בן זה בסדר 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? ברי סחרוף או אחד מהבנות 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) ברי סחרוף וציון ברוך ממה קשור (זה יכול להיות גדולל) אז אפשר לציין עכשיו שהיה שבוע מדהים איתכם החל מיום ראשון מהמפגש שהכרתי אותכם ועד להופעה בבארבי שהייתה ללא ספק אחד הטובות שהייתי בחיי! ונתראה בחגיגית

eladi88

New member
רוני סופרסטאר?!?!

חחחחחחחחחחחח שתלת אותה שם רק כדי שיהיה לך מה לענות בשאלה 5 נכון??? יא נוכל!!

rasmus girl1

New member
עונה גם [=

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1.בלינק182 2.דה ראסמוס 3.גוד שארלוט 4.סאם 41 5.בית הבובות 6.שייגעצ 7.לינקין פארק 8.מוניקה סקס 9.אביב גפן 10.מוקי ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? אהוב אבל לא הכי 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם?חחחח הלוואי 3.ספרו על 7 עובדה אקראית:אוונסנס לוקחים מהם קטעי מוזיקה 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5?לא 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם?איזה אחים שלי?! לעצמי.. 6.איפה גר/ה מספר 10?איפשהו בארץ 7.מה משתוף ל-3 ו-9?לשתיהם יש גיטרה 8.האם 6 הוא בן או בת?בן 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם?מס' 2 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד?6 ו-8 סתם לכייף

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי עד מוות קודם כל.. מה נראלך שאתה זמר??? מאיפה הבאת את קובי עוז??? ומה נראלך עם רוני???

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו שמתי לב! חחחחחחחחחחחחח הוא שם את עצמו.....חחחחחחחחחח איזה נוכל יא אללה פשוט נוכלות לשמה

mory89

New member
חח לא ראית שהוא כתב חניאל סיטי?

פחחח מי מכיר ת'חור הזה בכלל?! חח טל אל תעלב..

למעלה