השאלון השבועי

הלו!

אית אהוב עליי עד מאוד! אם לא היית כזה פתחתקוואי היית טורח וממשיך לקרוא ומגלה שלא הבנתי את פשר השאלות ועניתי עליהן שוב

eladi88

New member
הלו הלו!

אם לא היית כזאת בארשבעית היית עונה כמו שצריך מהתחלה וזהו!

hadarisan

New member
הדרי ומיאוזי עונות../images/Emo108.gif

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1.כריס קורנל 2.איתי שיף 3.אמיר אטיאס 4.קורט קוביין ז"ל 5.אלכס טופול (יציאת חירום) 6.שר (הא??) 7.יהודה פוליקר 8.איריס פרחי 9.אקסל רוז 10.נינט (חחח נו בשביל הכבוד בקריית גתי) ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? אפשר לומר שכן 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם?קורט ואיריס? המממ אם הוא היה חי זה היה יכול להיות...אבל לא...חחחח 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: ניגן בלהקת בנזין...וכשהו אל שר אלא מדבר הוא מגמגם ...בשירה הוא לא מגמגם...מופלא הא? 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? הממממהוא בן 50 אני לא בקטע של מבוגרים חחח 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? אלעדי סאן אח שלי אוהב את בית הבובות אבל לא במובן הזה ככה ש.... 6.איפה גר/ה מספר 10? קריית גת wooooooo 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר):לשניהם יש ר' בשם? 8.האם 6 הוא בן או בת? אני קצת בספק אבל לפי מה שידוע היא בת 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? כריס קורנל 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?)הייתי שמחה לדואט של אמיר ואלכס..יכול להיות מדהים! אוי זה כייף!

hadarisan

New member
חחחח אתה לא מתאר לעצמך עד כמה אתה

צודק----אלעדיסאן (האח שלי) הוא הבן אדם הכי מדהים שקיים בעולם!

eladi88

New member
חחחחחחחחח התכוונתי אלי...

אבל לא משנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

hodayoyo

New member
אני אוהבת את זה../images/Emo60.gif

אבל יותר כיף לעשות את זה על חברי הפורום
רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. דניאל סלומון 2. נימרוד שיקלר 3. גלעד שגב 4. אביב גפן 5. ירמי קפלן 6. רונה קינן 7. שרון הולצמן 8. עברי לידר 9. אפרת גוש 10. אביתר בנאי ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? הו חח כן 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? כבר הופיעו
3.ספרו על 7 עובדה אקראית: נממ הוא עובד על דיסק חדש ?! 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? לא, הוא זקן מידי
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? אחותי כבר נשואה, זה יהיה בעיה
6.איפה גר/ה מספר 10? הממ לא יודעת 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): נממ לא מצליחה לחשוב על משהו 8.האם 6 הוא בן או בת? בת 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? עברי נראה לי טיפוס של שוקו
10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) גלעד ועברי כי עברי הפיק לגלעד את האלבום ועשה קולות וגם גלעד עשה קולות בדיסק של עברי מתישהו ובמקום כל הזמן לעשות קולות שפעם אחת יוציאו שיר יחד

גם אם ירמי היה בן 60

הייתי מסכימה לצאת איתו
למי אכפת שהוא זקן,תראי איך הוא נראה

עורוס

New member
קרבורטור. ../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

רישמו שמות של 10 זמרים או זמרות (ניתן לרשום גם שם של מישהו שהוא חבר בלהקה)גם מהארץ וגם מחו"ל: 1. אפרת גוש 2. וילה מ-HIM *אהמ*
*אהמ* 3. אמיר אטיאס 4. אלאניס מוריסט 5. אקסל רוז 6. אהוד בנאי 7. יהודה פוליקר 8. בילי ג'ו ארמסטרונג 9. רובי וויליאמס 10. ג'ימי הנדריקס ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? לא. 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? הממ.. ת'אמת למה לא? יכול להיות נחמד ביותר
3.ספרו על 7 עובדה אקראית: הממ.. הוא שולט?
והוא שר את חלק מהשירים היותר טובים בעולם הזה... 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? אוי ווי זמיר
רק המחשבה
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? הממ.. לא נראה לי שהאחים שלי הומואים כמוהו
6.איפה גר/ה מספר 10? בבית קברות
7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): אה.. שניהם בנים?
8.האם 6 הוא בן או בת? בן
9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? אני חושב שפוליקר היה מתקבל יפה בבית שלי.
10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) ג'ימי הנדריקס ואקסל רוז, כי זה נשמע שווה ביותר- אבל זה כבר לא כל כך אפשרי [ע"ע תשובה לשאלה 6]

גמאני רוצה!

1.איתי שיף 2. עברי לידר 3.תום פטרובר 4.נינט 5.ירמי קפלן 6.שירי מימון 7.אביב גפן 8.דנה ברגר 9.מוש בן ארי 10.עידן רייכל ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם?אחד מהם, כה
2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם?לא חושבת, אבל יכול להיות ניסיון נחמד 3.ספרו על 7 עובדה אקראית:הוא פיסניק 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5?
ברור
5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם?אם היה לי אח הומו למה לא 6.איפה גר/ה מספר 10?ת"א או משו, מאיפה לי 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר):את שניהם אני אוהבת 8.האם 6 הוא בן או בת?אתם לא יכולים להבין לבד? אבל למתקשים, בת 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם?את מי שאוהב שוקו 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?)איתי וירמי, 2 אנשים יפים על במה אחת!

•No¥a•

New member
[=

1. אביב גפן 2. נמרוד שיקלר 3. דנה ברגר 4. סטיבן טיילור 5. ג'ו קוקר 6. ג'ניס ג'ופלין 7. יהלי סובול 8. גלעד כהנא 9. וילה ואלו 10. יזהר אשדות ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? ע
2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? חח לאנראלי
3.ספרו על 7 עובדה אקראית: סולן להקת מוניקה סקס 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? לא 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? אממ.. חח אולי לאחותי
6.איפה גר/ה מספר 10? ת"א(?) 7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): אממ.. שניהם עושים מוזיקה (?)
8.האם 6 הוא בן או בת? בת 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? גלעד כהנא 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) נממ..לא'דעת

עורוס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

אני יודע מה משותף לדנה וברגר ווילה ואלו. שתיהם נשים

eladi88

New member
אני ../images/Emo122.gif

1. בית הבובות 2. בית הבובות 3. בית הבובות 4. משינה 5. משינה 6. רד הוט צ'ילי פפרס 7. היהודים 8. רוק ישראלי למינהו 9. רוק ישראלי למינהו 10.רוק ישראלי למינהו ענו בכייף: 1. האם מספר 1 הוא האהוב עליכם? כן כן כןןןןןן 2. האם מספר 4 ו-8 יכולים להופיע ביחד לדעתכם? 8 מכיל בתוכו גם את 4 3.ספרו על 7 עובדה אקראית: עובדה אקראית...אמממממ לא יודע... 4.האם הייתם יוצאים עם מספר 5? חחחחחח אמממ לא... 5.האם הייתם משדכים את מספר 2 לאחד האחים שלכם? בטח 6.איפה גר/ה מספר 10? בישראל
7.מה משתוף ל-3 ו-9? (אם יש כזה דבר): לא רוצה להגיד לכם 8.האם 6 הוא בן או בת? בן 9.את מי מכולם הייתם מזמינים לשתות שוקו איתכם? 1, 2 , 3! 10.מי השניים שהייתם רוצים שיוציאו שיר ביחד? (ספרו גם למה?) 5, 6. שתי להקות שאני מאוד אוהב...וזה יהיה יפה אם יהיה להם שיר ביחד

mory89

New member
איזה אלעדייי

איך אתה יכול לא להסכים לצאת עם משינה? חח חוצמזה, מה נראלך? שרינת תסכים שתשדך לה את כל בית הבובות??

למעלה