השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

שלום לום!! ברכות לכל מבקרי הפינה שלי ושל מיאוזי ,גם השבוע כמו בכל שבוע תקבלו שאלון מגניב (מה לא?!) והפעם עליי להישמע לחוק ולתת זכויות יוצרים: כן אני מודה אני מאוד אוהבת את ערוץ 8 במיוחד בגלל תוכניות כמו איירון שף (|מחיאות כפיים סוערות,גלגול על הריצפה והצדעה|) וכמובן התכנית הדגולה "סטודיו למשחק"...מי שרואה סטודיו למשחק יודע שבאחד מחלקי התכנית שואל המראיין את הכוכב האורח שאלות מתוך שאלון מצויין של ברנאר פיבו...אז הנה השאלון לפניכם-תענו ותהנו!!! 1).מה המילה האהובה עלייך? 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? 8).מה מדליק אותך? 9).מה לא מדליק אותך? 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? וזהו להשבוע,מקווה שהשאלון עולה על צפיותכם ועם לא אז לפחות על שמיכתכם ,סליחה על דיבוק החתול של מיאוזי אבל היא פשוט לא רוצה לעזוב אותי ....שתהייה לכם שבת שלום ומבורכת!!!!! לאב יו אול,הדרי

eladi88

New member
שאלון שבועי ../images/Emo9.gif עוד פינה אהובה!

דבר ראשוןןןןן תודה להדר על הפינה הבאמת חביבה הזאת!! [וגם למיאוזי...חחחח מרוצה הדר??] דבר שני..לשאלות
1).מה המילה האהובה עלייך? אממממ לא יודע...אף פעם לא חשבתי על זה 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? גם על זה לא הכי חשבתי 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? צליל...אממ כשאני מדליק ת'רדיו ואני שומע את התתחלה של סיגפו
4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? צלילים צורמים כאלה...או..אתמול הייתי בטיול מטעם משרד הביטחון וזה...היה בן זונה....קיצר....עשו לנו שם תרגיל אש....איזה 8 טנקים הסתערו על מטרה...ובהתחלה כל שמונת הטנקים ירו ביחד...וואוווווו איזה קוללללללל ממש קפצתי...אחד הדברים המגניבים!!!! 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? "יא בזונה!" 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? לא יודע
7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? ג'גולו חחחחחח 8).מה מדליק אותך? מדליק אותי מאיזו בחינה? חחחחח. מעדיף לא לענות
9).מה לא מדליק אותך? שוב...מאיזו בחינה?? 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? "אלעד אחייייייייייייי" ושוב..תודה להדר

hadarisan

New member
אלעד אתה אחלה אתה../images/Emo24.gif

אחלה תשובות! ותודה על כל המחמאות אבל כבר אמרתי מקודם מה ששווה בפינה הזאת זה להכיר אתכם כי התשובות כאלה טובות!

Hadardur

New member
ווהווווווו!!! הדר! המיאוזי שלך...

מזכירה לי את ה"מיוזה" בביולוגיה... כל הזמן שהמורה מזכירה את המילה הזו אני חושבת עליך חחחח אחלה שאלון! 1).מה המילה האהובה עלייך? יש כמה... אבוללה,יהוה,בובה וכמובן חמרמיר 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? "לא" 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? הקול של אחי כשהוא מתקשר ואומר: "דרדור"? 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? כשהכלבה שלי מייללת כדי שאני יוציא אותה לעשות קקי או פיפי 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)?חמרמיר!6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? וואי... האממ... בחברה שממציאה מלא דברים פונקציונליים ועיצוביים כאלה 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? אני לא חושבת שיש עבודה מסויימת שאנלא אהיה מוכנה לעשות אותה... 'צטערת 8).מה מדליק אותך? חחחח אתם באמת רוצים לדעת? אז ככה! "פריקים" שווים עם שיער ארוך גולשים/כדורסלנים :) 9).מה לא מדליק אותך? האממ.. בהקשר לאותו הנושא? ערסים חיחיח והמוזיקה שהם שומעים... 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "ברוכה הבאה בובה" אהבתי את השאלון!&*^$(@ "בבית יש אחד ששששששששש... תמיד אוהב תמיד נפגע" איגי וקסמן אאעאע

אני

מה המילה האהובה עלייך? " לא יודע" 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? נראה 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? של בית הבובות 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? צפצוף של טלויזיה מקוקלת 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? *** *** **** ****** 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? שחקן 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? זנות..חח 8).מה מדליק אותך? גופיות.חחח 9).מה לא מדליק אותך? אם אין חשמל אז אי אפשר להדליק אותי 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? אתה הייתה אחלה

hadarisan

New member
מיוזה-חחחחחח

גם אני אוהבת שיער ארוך אמרתי לך שאנחנו כפילות...אין אין

dani3p

New member
יאמ!

1).מה המילה האהובה עלייך? סניוריטההההה 2).מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? נו!!! 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? צילצול מסוים בפלאפון שלי :) 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? קול של גרעפס 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? בנזונה! (זה מלווה בצורת אמירה מיוחדת כזאת.. חח) 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? אוליי מדריכת טיולים בארץ.. או משו שקשור לים.. גם משו שקשור לסיבוב הופעות עולמי יכוליות מגניב 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? משו שקשור לטיסות.. 8).מה מדליק אותך? חיוך, גוף יפה.. שמצחיקים אותי גם.. (אבל לא מדליק במובן הזה) 9).מה לא מדליק אותך? גרעפסים.. ועשן של סיגריות או נרגילה. 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? "תגידי לכל הסקפטים שגנעדן כן קיים.."

dani3p

New member
אה תוספת..

3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? גם מוזיקה לטינית, בעיקר סלסה

rasmus girl1

New member
ממ

=לפני שאני עונה אני חייבת לציין שפאקצות נדבקו לשיר סיגפו..כן עצוב= 1).מה המילה האהובה עלייך?יאפ 2).מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? נו כבר,זוזי 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? של גיטרה 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? קול של גרעפס(מסכימה עם מי שענה) 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)?דפוק 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק?קודם תנו לי לסיים י"ב.. 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן?ממ..מנקה,קופאית,מורה,קבע בצבא.. 8).מה מדליק אותך?הרבה דברים.. 9).מה לא מדליק אותך?כנ"ל.. 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם?"חיכנו לך כאן.."

FRD

New member
נאמ!

1).מה המילה האהובה עלייך? "מדושן"
..פשוט מילה אדירה 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך?"עכשיו" 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך?הצליל שיש לפני פיצוץ
4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך?כל דבר שעושה לי צמרמורת.. 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)?זונה/בנזונה/ בן של זונה..בעע לא דע.. 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק?משו שקשור למוזיקה 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן?אמממ..תלוי במצב
8).מה מדליק אותך? בעע לא דע... 9).מה לא מדליק אותך? אגרסיביות 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? "עכשיו יהיה טוב
"

mory89

New member
חח מדושן..

כזאתי מילה של ידיד שלי.. בעעע דווקא גמני אהבתי..

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifמיאווווו

1).מה המילה האהובה עלייך? תודה,תכלס 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך?שעועית 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? כשפותחים שקית של דוריטוס או במבה או כל חטיף אחר 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? הצלצול בבית צ'פר וצפצופים של מכונות בבית חולים 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? לך קיבינימט 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? מגישת חדשות או שגרירה 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? עובדת בנק 8).מה מדליק אותך? טוב לב,חכומה,הומור ואנשים גבוהים (שיער ארוך גם!) 9).מה לא מדליק אותך? סיגריות בעעעע,אלכוהול,ושנואי חתולים אהה וגזענות 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? סוף סוף הגעת שון מייקלס כבר מחכה לך הרבה זמן.. שבת שלום!

Raz Bob Marley

New member
חחחחחחחחח ענק!!

"סוף סוף הגעת שון מייקלס כבר מחכה לך הרבה זמן" מצחיק,אחלבה דבר אלוהים אמר לך חחחחח ומה רע באלכוהול?

matanbru

New member
הלו הלו לא לרדת על בן דוד שלי!

עוד טעות כזאת ואת יודעת איפה תמצאי את עצמך!!!

למעלה