השאלון השבועי

matanbru

New member
אל תשכח שיש פה מאפיה של פרסים!!

חבל שהם דתיים ועכישו המחשב שלהם לא דולק אבל מוצש הם כבר יטפלו בך מואהאהאהאהאה

פרסים?

חמודי על המאפייה המרוקאית של פליטי להקת שפתיים שמעת? והם לא שומרי שבת,אז תזהר

eladi88

New member
בואנה בואנה בואנה...

כולם פה להרגיע ומיד...!!
לפני שאני אטפל בכם!! ואומרים ראסמי...לא תאכלס!

mory89

New member
הגעתי!!

מאוחר מידיי.. אה? אבל בנידודח היקרים כנראה יכולים להסתדר גם בלעדיי..

Raz Bob Marley

New member
עונה

דבר ראשון זו אחלה פינה! 1).מה המילה האהובה עלייך?מטורף 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך?טוב 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך?ההתחלה של השיר KASHMIR של LED ZEPPELIN,אחת התחלות היפות ביותר....וגם השיר ממש מצוין,וכמובן שהלהקה ענקית! 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך?הקול של עוזי כהן(קול די מעצבן,בלי כוונה לפגוע) 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? כוס עמק(אבל שונא קללות!) 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? מוכר בחנות של מוזיקה 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? ג'גולו(חחחחחחח) 8).מה מדליק אותך?מוזיקה 9).מה לא מדליק אותך? מוזיקה שהיא לא רוק(שונא כל סוג מוזיקה שהיא לא רוק,כמו:פופ,ראפ,מזרחי או כל דבר אחר) 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? שאני לא באמת קיים נ.ב: אני יודע שאני לא כותב פה הרבה,אבל אני תמיד קורא את ההדעות,ויש פה ממש אחלה ח'ברה!

Raz Bob Marley

New member
נו,הדר מה נסגר איתך?

יאללה תצטרפי לפורום היאבקות,זה רק יואיל לך.... יש שם אחלה ח'ברה והם אשמחו לדעת שיש עוד בת שאוהבת היאבקות ובמיוחד את שון מייקלס.... הצעה שלי תכתבי בפורום היאבקות שאת חדשה ותספרי קצת על עצמך(כמו איזה מתאבקים את אוהבת וכאלה דברים)

meijin007

New member
נו, בסדר ../images/Emo13.gif

|הגדש|1).מה המילה האהובה עלייך? סטיגדיש |הגדש|2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך?אוהב את כל המילים
|הגדש|3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך?מוניטור של הנט"ן (ביפ, ביפ, ביפ) |הגדש|4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? צווחה של מישהי
|הגדש|5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? הכי שימושית? רבאק
אבל זה לא ממש קללה |הגדש|6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? רופא |הגדש|7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? אין עבודה שלא מכבדת את בעליה וכו'...סתם סתם..ממ..ג'יגולו?
|הגדש|8).מה מדליק אותך? חברה שלי?
|הגדש|9).מה לא מדליק אותך? לא יודע
|הגדש|10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם?

hodayoyo

New member
אהה העתקת את זה מסטודיו למשחק!

אני מתה על התוכנית הזאת, ערוץ 8 שליטה
1).מה המילה האהובה עלייך? נמ ושאר קולות כאלה שלא צריך להתאמץ להגיד
הו ואנא אערף
2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? לא יודעת
3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? של גשם
4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? של השעון המעורר
5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? בד"כ שיט ופאק וכאלה 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? בזמן האחרון אני חושבת על ללמוד צילום ו/או תכשיטנות 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? להיות רופאה, למי יש כוח לשבת על התחת7 שנים ללימודים ואחרכך עוד כמה שנים בשביל התמחות?
על השאר אין לי מושג מה לענות אז ויתרתי

../images/Emo9.gif

1).מה המילה האהובה עלייך
בעברית- כאילו, באנגלית קונסקווינסס <סורי, אין לי כח להתחיל לכתוב. מילה ארוכה
> 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך
שיואו 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך
צליל של גיטרה חשמלית, הקול של אמיר, וילדים קטנים צוחקים. 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך
חריקות, שריטות על כל מיני דברים.. קיצר כל מיני רעשים צורמים כאלו.. 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)
סמעמעמעמעמעק טוב!?
6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק
פירסום, או תקשורת, או הפקות.. 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן
המממ.. חדרי מתים וכאלו
8).מה מדליק אותך
עיניים ירוקות
9).מה לא מדליק אותך
ערסים
10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם
וואו. אמממ.. אף פעם לא חשבתי על זה..

SaRgE

New member
דווקא נראה לי נחמד נורא לעבוד בחדר

מתים. מקצוע שליו ורגוע.. מתאים לי בהחלט..

•No¥a•

New member
נאף.

1).מה המילה האהובה עלייך? נממ.. לא'דעת
2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? כנ"ל
3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? >< 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? דיי שאלות מעצבנות ]; 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? חח.. "כוסומו"
6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? - 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? >< 8).מה מדליק אותך? כל מיני..
9).מה לא מדליק אותך? >< 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? כלום

SaRgE

New member
שבת שלום הדרוש'../images/Emo140.gif

1).מה המילה האהובה עלייך? באמת שאלה טובה.. 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? שיעורים 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? הסאונד של הגיטרה שלי
4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? הצליל של האייסי 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? אני לא אוהב קללות 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? אממ.. משו עם הרבה כסף ומינימום עבודה 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? מנקה 8).מה מדליק אותך? שיער ארוך!! אני פשוט נמס
9).מה לא מדליק אותך? כשאנשים הולכים יחפים:| זה דוחה! 10).אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? "הקטשופ חופשי!!"

hadarisan

New member
נופר!!! ../images/Emo24.gif

תקרא לי כשאלוהים יגיד לך שהקטשופ חופשי טוב???

SaRgE

New member
מי שאוכל לבד, אוכל יותר../images/Emo3.gif

אבל איתך בטוח יהיה כיף יותר
|מזיליריר| אז אני אקרא לך

למעלה