השאלון השבועי

גמאני7@@$@#% P:

1).מה המילה האהובה עלייך?פסיפלורה P: 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? לא P: 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך?נוו זה שיוצא מהדיסק של בית הבובות P: 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך?המוווו הזה שעושה הפרת צעצוע של אחותי 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)?פסיפלורה בהכחשה P: 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק?קוטפת פסיפלורות 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן?קוטפת מלונים P: 8).מה מדליק אותך?צמידיםP: 9).מה לא מדליק אותך? פיזיקה 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם?רוצה ברד פסיפלורה? O:

matanbru

New member
תנו בראש

).מה המילה האהובה עלייך? אללה איסטר 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך?חום תחשבו על זה איזה מילה מגעילה זאת 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך?זרימת נחל וואי דבר נפלא 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך?רעש של העיר בעעעע 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)?אחותך בגבס 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק?מה שיהיה אבא לימד שאסור להתפנק בחיים 7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן?יהיה טוב 8).מה מדליק אותך?מעיין חחחחחחח 9).מה לא מדליק אותך? שמנות 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם? לא צריך צבא לארץ ישראל, מעכשיו היא תיהיה בטוחה מכל האוייבים שלה! אמן אמן שזה מה שיהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי לאב יו באק

PuRple winter

New member
עכשיו תורי!(וזה תמיד מעניין אצלי..)

מילה אהובה:דיכאון(לא יודע למה יש משהו מושך במילה הזאת) מילה שנואה: שבלול(מילה מגעילה לחיה מגעילה ) צליל אהוב: שקט צליל שנוא: צופר של מכונית קללה אהובה:"הלוואי שלא תגמור/תגמרי לעולם!!!"(אחד מהמבאסים!!!) עבודה: משחק,תאטרון בחיים לא יעבוד: פוליטיקה,זנות(בערך אותו דבר) מדליק אותי:אוהב בנות שהן היפראקטיביות לא מדליק אותי: בנות שקטות,ביישניות הייתי רוצה שאלוהים יגיד: "בוקר טוב אדוני, הנה הקפה שלך!"

mory89

New member
עונה.. ../images/Emo3.gif

1).מה המילה האהובה עלייך
יאבהההלולוווווווו 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך
עזבי אותךךך! ותריייי!!! 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך
הצלילים שהמערכת שלי משמיעה.. (נו, מן הסתם..) וקול של המכונת שוקוחם אצלנו בביצפר.. יאמיי!!
4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך
הצליל שהפלאפון עושה כש**** מתקשר אליי.. ו... הצליל של האיסיקיו, הוא מעצבןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!! 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)
אינעל דינקקקקק!!! בנזונההה!! שיטטטטטטט!! פאקקקק!!! (יש הרבה..
)
6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק
וואלה, לאדעת, נראלי משו שקשור במחשבים או רפואה.. פטנטים רפואיים יהיה לי טוב
7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן
כל מה שקשור בדברים מסריחים (בהם נכללים גם פוליטיקה וזנות..
)
8).מה מדליק אותך
אנשים חמודיייםםם, מסוקסים, והכי חשוב שיהיו ג'לטלמנים..
(אווו איזה פלצנית אנייי!! יאבבההה!!)
9).מה לא מדליק אותך
אנשים שמשחקים אותה, אני שונאתתתת את זהה!!! (כמו מדרשיסטים [כאלה שלומדים במ.נ.פ.ח כאלה שמשחקים אותה, זה באמת לא עושה לי את זה!) 10).אם גן עדן קיים (ומיאוזי אומרת שהוא קיים),מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיע לשם
ברוכה הבאה!! נותרו לך עוד 2 משאלות!

עונה :]

1).מה המילה האהובה עלייך? כיחס. 2). מה המילה הכי פחות אהובה עלייך? על הכיפאק. 3).איזה צליל או קול הוא האהוב עלייך? של תינוק צוחק. 4).איזה צליל או קול הוא הכי פחות אהוב עלייך? של תינוק בוכה
. 5).מה הקללה האהובה עלייך (אנא השתדלו לצנזר את עצמכם קצת...)? תמות בייסורים. 6).באיזו עבודה היית רוצה לעסוק? עם תינוקות
7).באיזו עבודה לא היית מוכן לעסוק בשום פנים ואופן? במעדנייה בסופר!!! בעעע, עד מתי?? 8).מה מדליק אותך? אורי וראסטות. 9).מה לא מדליק אותך? קופים. 10).אם גן עדן קיים? לא. שאלון נחמד למדי, תודה :]

למעלה