השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

|נא לא לסקול באבנים|- אני יודעת שהפינה לא הייתה כבר במשך שבועיים וזה מכיוון שלא היה לי מצב רוח וחשק לגעת במחשב ככה שעימכם הסליחה ואני מקווה שאתם מבינים. בכל מקרה הפינה חוזרת ובגדול והשבוע: שאלון זיכרון והרי השאלות לפניכם-תענו ותהנו!: 1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? חבר'ה זה הזמן להגיד שזיכרונות הם דבר יפה אבל הרבה יותר יפה ליצור אותם! תנצרו את הדברים היפים שקורים לכם והכי חשוב תעריכו אותם ואל תיקחו אותם כמובן מאליו!!! אוהבת המון, הדרי סופ"ש מהנה!!!!מיאווווווו

•No¥a•

New member
../images/Emo27.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? כןכן
2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 30.10
3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? כן 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? חחח אממ.. לא'דעת
5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? לא זוכרת X: 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? אנחנו כבר לא כ"כ חברות, אבל מתי שהיא עברה לגור בישוב שלי
7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? כן.. 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? יחסים פתוחים - מוניקה סקס 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? מל"ג בעומר שנה שעברה 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? ל"ג בעומר שנה שעברה, היינו כל החברות, באותו זמן חשבנו שלא ניפרד ושנישאר ככה, אבל אז יצאנו לחופש הגדול וכל אחת פנתה לכיוון אחר, כשחזרנו לבי"ס היינו כמו זרות אבל את הל"ג בעומר הזה אני בחיים לא אשכח, כ"כ הרבה אהבה והנאה

mory89

New member
../images/Emo27.gif

(אני יודעת שהכותרת לא מקורית.. אבל חפיף אגב, אחלה שאלות=] 1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? כן!! אני אחת מאלה שתמיד זוכרות, עברי ולועזי.. 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 18.5 ט"ו אייר 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? חחח לרוב לא.. אני מתקשרת מהפלאפון, ואין לי סיבה לזכור את המספר.. כי זה בזיכרון. 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? אמממ.. כנראה שאין לי זיכרון טוב.. אני זוכרת אבל דברים מכיתה ג'.. היו הרבה דברים מצחיקים ושטוייתים שעשינו..
5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? תמיד שהביאו לי כסף הייתי חוסכת אותו לפורים ואז אני ואח שלי היינו קונים נפצים.. חח 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? שאלה מכשילה.. יש לי המון חברות הכי טובות. אז נפרט.. אור- בחנוכה לפני 4 שנים טל- בכיתה א' בערך.. אבל אז לא היינו חברות טובות.. רק בכיתה ז' בערך.. פוצי (רעות)- בכיתה ז' זוהר- בכיתה ז' חן- עוד בימי הגן.. כשהייתי פיצית פיצית! אביטל- בכיתה ז'. גל- בכיתה ז'. 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? או אווו.. ברור! המון דברים!! (עכשיו כשאת שואלת את זה אני אומרת יאלהה למה אני זוכרת את זה..
) 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? אממ.. נראלי קולדפליי הראשון. 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? יש המון.. הזכרון הכי יפה שלי זה בחוף הים בערב עם האקס שלי לפני שנה וחצי בערך.. 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? מה נכדים? תנו לי לחיות ת'חיים
סתם.. אפשר להגיד שכל השנים האחרונות בטח עוד כמה שנים יהיו זיכרון ממש טוב... חחחחחח אני יודעת מה אני אספר להם!!
שבת שלוםם!

mory89

New member
זה תומר!

אתה זוכר שתמיד היינו בביתכנסת ותומר היה מדליק מלא נפצים? זה היה מהכסף שלי, החצוף!

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

צמד פושעים... אני זוכר היתה לכם מגירה מלאה בנפצים... חחחחח גן עדן ממש

mory89

New member
חחחחחחח כן, מגירה בשולחן הכתום

שעכשיו הוא משתמש למחשב שלי..

Hadardur

New member
עונה...

1)).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת? בטח 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? עוד 21 יום 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? כן... 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? אז ככה זה דיי קשה לי לספר... אל תצחקו זה היה "בריכוז" כשכולנו ישבנו בח' עם הגננת המחליפה "גאולה" הבתבתזונה הזאתי... באמצע הסיפור היה לי פיפי ממש ממש... והצבעתי שנה והיא לא הסכימה לי ללכת להשתין, ואני ילדה קטנה כמה אפשר להתאפק? אז ברח לי ואני ממש שונאת את הגננת מחליפה הזו! 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה בכספכם האישי ומה זה היה? וואי בגיל... 6? מחזיק מפתחות לאחי 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? אני מעדיפה לא לענות על השאלה הזו 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? - 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? הדיסק של DIDO 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? פסח, עצמאות, שבועות, ל"ג בעומר 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? לאדעת הדרי אחלה שאלון ביי

אני אני!

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? בהחלט 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 3.11 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? לפעמים- תלוי של מי 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? המממ אני זוכרת שבטעות אכלתי תגרגירים הרעילים האדומים של העץ ולקחו אותי לבית חולים למרות שלא קרה לי כלום. 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? הממממ לפני סביבות השנתיים שלוש אבל אני לא זוכרת מה זה 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? שהיא נולדה :) 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? לא 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? המממ שאלה קשה. לא זוכרת. 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? מומולדת!!! 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? ווהווו הולד אפ מן. לאט לאט אני בטוחה שיהיו עוד זכרונות יותר יפים..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ^^

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? כה 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 10.10
נו זה יום אחרי, לא שאלה רצינית P: [זה גם ביומולדת של איתי שיף :X] 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? לא P: 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? נראה לכם אני זוכרת משהו מאז? P: 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? מאיפה לי :X 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? אין לי מישהו שאני מגדירה בתור החבר/ה הכי טוב/ה שלי :X 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? כמעט את כל הזכרונות שלי. 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? דיסק של להקת BLUE... וואי זה היה כל כך מזמן P: עוד בתקופה שהייתי שומעת רק מוזיקה לועזית
עכשיו אני שומעת ר[ו]ק ישראלי
9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? כל דבר שיש בו חופש :X 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? לא יהיו לי ילדים ונכדים אז אין לי מה לספר P:

Mosh28

New member
עונה

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? אכן 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? עוד 4 ימים
3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? יאס
4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? הייתי בקטע עם הגננת.. סתם מי זוכר 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? חח חופש גדול כיתה י', משכורת ראשונה הלכה לעגיל בגבה 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? כיתה ז' 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? חח יש הרבה 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? בית הבובות, הוא גם היחיד 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? חופשים גדולים, סוכות, פסח, כיפור חח, ראש השנה, כמעט כל חג עכשיו שחושבים על זה
10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? מממ שאלה קשה.. צריך לחשוב על זה שבוע טוב

שלי../images/Emo3.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? אמ. נראה לי שכע
2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??
אופסי
נו, מה. של הורים לא יודעת
3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? יאפ. 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? אמממ... אני זוכרת שהיינו בגן יוכבד התחפשתי לקאבוי והיה לי רובה ממש מאגניב ומשוכלל והכל... וילד אחד שבר לי אותו
5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? וואו. לא יודעת. 0_o 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? אמממ... תחילת כיתה י'?
7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? פחע. כמעט את כולם
8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? הדיסק הראשון....?... נראה לי אבריל לאבין- לט גו. 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? אמ. מכולם כמעט:) מקווה שגם בחנוכה יהיה לי כם כל המפגשי פורומים
10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? שום דבר מיוחד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

eladi88

New member
מיאו שאלון שבועי שולט!!!

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? תלוי של מי... 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? אממ עוד מעט....חחחחח 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? אם הספרות נוחות להקיש אז כן.. 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? תקופת הגן?? שלא שלא הלכנו רחוק...אני אספר משהו שאני זוכר....היה לנו שיח ענק של חמציצים ליד הכניסה לגן...וכל יום הייתי אוכל חמציצים...יווו זה היה כזה שולטטטט 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? בטח איזה סוכריה או משהו כזה 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? אממממ כיתה י' נראה לי... 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? בטח כבר שכחתי...אני מדחיק דברים במהירות 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? חחחחח את הדיסק של בית הבובות!! כבוד 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? פסח
10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? אם אני אזכור אותו עד אז זה יהיה טוב... הדר...שהחודש הבא יהיה לך חודש נפלאאאאאאאאאאאאאאאא!

eladi88

New member
תקופת הגן??טוב* שלא הלכנו רחוק [**]

ולא פעמיים "שלא" כפי שנכתב

hadarisan

New member
תודה אלעד אתה מותק!!!

גם אנחנו היינו טוחנים חמציצים בגן!.חחחחח

SaRgE

New member
הדרוש'!../images/Emo99.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת? משתדל 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??היום!
3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ?לחלוטין לא 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן?אחשלי נולד
5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה?כתה ג'.. כובע 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם?אי שם ב91-2 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? לא, מטעויות לומדים 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם?מלך האריות - פסקול - כתה ב' או ג' 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? כל יום שלא יהיה
10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם?לנכדים שלי יהיה מעניין מאוד לבקר אותי, אני לא מפסיק לדבר

למעלה