השאלון השבועי

ny34

New member
../images/Emo80.gifתורי../images/Emo80.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת??1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת??
כן... 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??
15/2 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ?
לא.. 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? אני חושב כשכמעט נדרסתי, או שאולי כשעליתי למטוס שהתרסק ליד הפעוטון לא יודע.. 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה?
אני מניח שאיזה ממתק במכולת, אבל משהו רציני.. מחשב, ארון, מיאה, תריס, גיטרה וכל זה.. מכספי הבר מצווה 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם?
גיל 3 אני חושב 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח?
לא. 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם?
לא יודע=\ 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים?
פסח, חנוכה וכו' וימי הולדת שלי.. אני כל כך אוהב 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם?
את כולם.. אני אהיה כמו סבא שלי, שתמיד מעלה עוד משהו שקרה לו בחיים

hadarisan

New member
מיאוווו../images/Emo108.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? תלוי של מי של הקרובים שלי בטח 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 17 באוגוסט 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? לא במיוחד אבל יש כמה שכן 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? הייתי אוהבת את חנוכה כי היו תולים לנו באמצע הגן מהתקרה סביבון ענקי עם מלא ממתקים בסוף ואז בסוף החגיגה היו נותנים לנו מנתקים!! 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה?בכיתה ג' אני חושבת קניתי בובה של שוש החיפוש 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? בכיתה ז' בפגישה הראשונה של מועצת תלמידים 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? כל דבר בחיים קורה בגלל סיבה מסויימת למה לשכוח? 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם?system of a down-toxicity 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים?כמובן כל דבר שיש בו חופש אבל גם את ימים של ימי הולדת של חברים ושלי,ויום האישה הבינלאומי כי הפתיעו אותי עם פרחים 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? מן הסתם על הנסיעה לקנדה ולפולין אבל יש עוד פול דברים ובטח עוד יהיו מלא

mory89

New member
יאאווו!! גם לנו היה סביבון גדול

כזה בגן זהבה, והיה בו המון הפתעות, ואז היו מחלקים לנו אותם.. זה היה שולט!

עורוס

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo97.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? לא במיוחד... 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 15.3 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? כן... של אנשים שאני מתקשר אליהם הרבה... 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? הממ.. שפעם הלכתי לאיבוד בסופרמרקט והתחלתי ללכת עם אישה אחרת ולהוציא לה דברים מהעגלה
["לא, אני רוצה את הקורנפלקס הזה!
"] 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? אממ.. נראה לי שבגיל 10... וזה היה דיסק [של אמינם
] 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? בכיתה ו'. 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? תקופה מסוימת בחיי שאני לא אפרט מה היה בה... 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? "The Marshel Mathers LP" של אמינם
9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? אממ.. ליל הסדר תמיד זכור לי כתאריך חביב
[כן, אני מוזר, אני יודע
] 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? עד שיהיו לי נכדים אלוהים גדול... הודגש באמצעות מדגישומטיק

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחיק אותי העיניין עם הסופרמרקט..

עורוס

New member
תצחקי תצחקי ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif

בכיתי אחר כך כל הדרך עד לקופה

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מתוק, נראלי גם לי פעם היה משו בסגנון הזה כשהייתי קטנה.. אבל זה לא היה בסופרמרקט.. זה סתם היה שהלכתי לי עם מישהי שחשבתי שהיא אימא.. ובסוף התברר שלא, ואז בכיתי.. חח זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים!

הדירסאן ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך! איך נעלמת לנו ככה,איך?
כשתתחברי לאייסיקיו שלחי לי הודעה.. הרבה זמן לא שמעתי ממך! 1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת
כן 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת
4.3 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ
בהתחשב בזה שלא היה לי פלאפון במשך שנתיים, אני זוכרת כמעט את של כל החברים שלי 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן
פוילא זוכרת
5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה
בכיתה ב' את כל הממתקי גומי האלו חחח.. 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם
כיתה ו' 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח
כן, אבל זה לא לכאן 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם
הפסקול של מלך האריות:) אני עד היום שומעת פעם ב.. חחח:) 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים
היומולדת שלי
.. הממ מהחגים.. בעיקר אלו עם החופשים הארוכים יותר כי אז אני יוצאת עם חברים או עם המשפחה וכשמנצלים את הזמן ככה יוצרים הרבה זיכרונות.. 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם
וואו לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה..

hadarisan

New member
גם אני התגעגעתי!!!

סליחה על ההעלמות היה לנו קצת בלאגן במשפחה...לאיסיי אני בכלל לא מצליחה להגיע אבל נארגן משהו!

talba3

New member
הדרי התגעגעתי, והנה התשובות שלי

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? אמממ חלק כן חלק לא 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??אמ לעזאזללללל לא יודע שברתם אותי דמט!! 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? זה אני זוכר אז להרגע! 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? אממ אני וחברים שלי לא רצינו ללכת לישון (בטרום חובה) חחח אז התחבאנו לגננת במחסן חחח וכל הזמן ברחנו לה (אני לא ישכח את זה) 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? אממ אני חושב שהייתה לי חברה בכתה ה' וקניתי לה פרח כזה מזכוכית שבעליי כותרת זה בושם ונר שכתוב עליו איי לאב יו ושרשרת חצי לב :] חמוד הייתי פעם, מאז לא קניתי לאף אחת כלום 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? בעיקרון בגן חובה אבל התחלנו לדבר בכתה ח' וניהיינו החברים הכי טובים בכתה ט' שהוא היה איתי בכתה 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? אמממ כן 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? אממ אני חושב שאייל גולן חח 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים?וואי יש לי מלא אבל יום כיפור שישבנו כול השכונה שלי בחוץ ושיחקנו משחק קלפים שנקרא הרוצח אייי איזה זיכרונות 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? על תקופת הקארטינג המדהימה שאגב עוד לא נגמרה

mory89

New member
שיחקנו את זה פעם אצלך..כשכולם היו..

זוכר? באמת משחק שווה!!

eladi88

New member
כן אני זוכר

וגם בטיול השנתי שנה שעברה שיחקנו את זה בלילה השני שלא הייתי בו שיכור... נראה לי... לא משנה...קיצר שיחקתי את זה גם עם חברים שלי

hadarisan

New member
טללללל- געגועים געגועים!!!

הרוצח זה אחלה משחק...איזה חמוד אתה משקיע בחברה מכיתה ה' הא?

למעלה