השאלון השבועי

mory89

New member
חחחחחחחחחחח

כן גם אני אמרתי לעצמי וואלה אז שווה להיות חברה של טל, אבל אז הוא אמר שרק פעם הוא היה חמוד, והוא כבר לא משקיע ככה בחברה. אז מה שווה?!

dani3p

New member
בא לי לענות.. ../images/Emo13.gif

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת?? גם כאלה של אנשים מהעבר הרחוק (חברה מהגן.. בתדודה רחוקה וכו') 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת?? 15 לחודש 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? גם בזה אני טובה
4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן? מוזר? שהגננת איבחנה אותי בתור מפגרת ושנתיים אח"כ התקבלתי לבצפר למחוננים.. חע. הראתי לה 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? כן כי אתזה אני ממש אזכור.!! 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם? בבצפר בכיתה ז'? 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח? אני לא חושבת שיש לי זיכרונות שאני ארצה לשכוח.. כי זיכרונות הם זיכרונות וזהו. אל תתווכחו 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם? אני חושבת.. האמ.. צלילי המוזיקה המחזמר נחשב? 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? ימי הולדת כמובן! 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? בטח על הצבא וזה.. מצטברים לי מלא זיכרונות שאמא שלי אוהבת לתעד כל פעם שהיא באה לבקר אותי.. (אם מזיזים ממש מהר את התמונות מההשבעה אפשר לראות אותי צועדת ונשבעת.!) שיהיה שבוע טוב ומצוין!!

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

דני מאוחבנת כמפגרת...חחחחחחחחחחח קורה...

[:

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת??מעט מאוד, החשובים ביותר 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??2.10 D: 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ? אממ גם החשובים P: 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן?אממ לא זכור לי משהו מיוחד 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה? בגיל 10 בערך P: בטח איזה בובה 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם?במבחני קבלה לכיתת מופ"ת 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח?בוודאי 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם?של כריסטינה אגילרה נראלי *מתביישת* 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים? אממ ליל הסדר אצל סבא וסבתא שזה חוויה בפני עצמה בכל שנה ושנה P: 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? אממ אני חושבת שהטיול בת מצווה שלי היה אחד הזיכרונות היותר יפים שלי.

RoCKeR121

New member
איי לייק דה שאלון השבועי!

1).האם אתם זוכרים תאריכי יום הולדת??יאפ(של רוב מי שאני מכיר...) 2).בחינת פתע: מתי יש לאבא יום הולדת??שישי ליולי 3).האם אתם זוכרים מספרי טלפון בדר"כ?יאפ...אני זוכר מספרי טלפון שלא בשימוש כבר שנים(כמו המספר הראשון של הבית שהוא כבר לא המספר איזה 10 שנים) 4).מה הדבר הכי מצחיק/מוזר/מרגש וכו' שקרה לכם בתקופת הגן?שישבנו בריכוז והגננת ממש עמדה לידי והצבעתי ואצבע שלי נכנסה לה לאף! 5).באיזה גיל קניתם משהו בפעם הראשונה מכספכם האישי ומה זה היה?אם נתייחס לזה ככסף אישי שגם עבדתי בשבילו אז את ג'וליה ורומיאו הגיטרה והמגבר שלי(למרות שמתוך 3800 שקל רק 700 היו מהעבודה והשאר מהחיסכון בר מצווה) 6).מתי בפעם הראשונה פגשתם את החבר/ה הכי טוב שלכם?הקודם-גן חובה(הוא הקודם רק כי אני בקושי רואה אותו אני עדיין מת עליו כמו פעם) הנוכחי-המעון של שימחה בגיל 3 7).מכל הזיכרונות שלכם,יש משהו שהייתם מעדיפים לשכוח?אוו יש הרבה...אבל הכי הכי הרבה זה הגירושים של ההורים שלי(שזה הרבה זכרונות מאוד מאוד מאוד רעים...) 8).מה היה הדיסק הראשון שקניתם?The Beatles - Let It Be באיזה גיל 8 9).מאיזה יום בשנה (חגים,מועדים,ימים בינלאומיים,חגים לאומיים) יש לכם זיכרונות יפים?אמממ לא יודע היה ממש כיף בסוכות האחרון שפעם ראשונה ישנתי אצל חברה שלי... 10).איזה זיכרון מיוחד מכל הזיכרונות שלכם הייתם רוצים לספר לנכדים שלכם? יש כל מיני אבל אני חושב שהכי הרבה זה הסיפור על ההופעות שעשיתי בלטרון בחגיגות 60 שנה לסיום מלחמת העולם השנייה מול קהל של 10000 איש פלוס אריק שרון(שזה עוד 500 בערך) וזה היה בטלויזיה(ערוץ אחד פריים טיים אבל למי אכפת...) אוי אני מרגיש חרא(חולה מת) שבוע טוף!

למעלה