XDD
גמאני אוהתב לצפות בגב שלי! קראי לי מטורפת - אני מכורה לעצמות. אני אוהבת שהן בולטות, אני חושבת שזה יפה,
זה בשבילי נחשב יפה. ואוהו הן בולטות, השחמות שלי בלוטות בטירוף והצלעות שלי בולטות כשאני סתם עומדת, ואני אוהבת את זהXD לא ממזמן שקלתי 42 והשמנתי בגלל תקופה של הפסקה מהבלט. ואסור לנו לעבור את ה-45.. יוציאו אותי מהעתודה, ינדו אותי >< גם ככה כשאנחנו יוצאות להפסקה וקונות מיץ תפוזים וחוזרות איתו לסטודיו ברטה ואולה מסתכלות עלינו במבט של "בהמות.
". אגב זה לא שאני לא אוכלת, אני אוכלת, פעם אכלתי המון, היום אני לא ממש אוכלת הרבה.. אבל זה מה יש, ככה אני רגילה. פעם שקלתי הכי הרבה בחיים שלי שזה היה 46 וברטה תפסה איתי שיחה.. והכניסה לי כמה דברים נורא נורא רעים לראש, אז הורדתי 3 קילו בשבוע, ואז עוד קילו יומיים אחרי, ואז היא שוב תפסה איתי שיחה ואמרה לי שאני מרזה מהר מידי, היא מנסה לשגע אותי
. XDD קיצור היו לי תקופות קצת פסיכופתיות >< כי עד כמה שאני מבינה ילדה במשקל שלי לא אמורה להיות אובססיבית לגבי זה ולנסות להרזות, וכשמכניסים לה את זה לראש זה מתלקח, אבל אלה היו זמנים. [אני וחברה שלי שהייתה מטומטמת כמוני קראנו לזה ימי הפרוסת לחם ליומיים XD, אבל רציני, פרוסת לחם ליומיים.
] ולסיכום - כיום אני אשמח להקטין את הטוסיק, וטיפה מהצדדים האלה שיוצאים מהג'ינס, אחרי זה אני יכולה להסתפק במה שיש..

וכאן מגלים עוד עובדה עליי, אני מטומטמת, וגם אני חופרת