11 דברים שלא ידעתן עליי

../images/Emo122.gif

מֶרְד. התכוונתי 'מִסְפָּר'. >< כמו מידה במשקפיים. בחיי. לכתוב מהר לא ממש עוזר...

Lex 1

New member
אההה../images/Emo9.gifחח נבר רייט פאסט אגיין!../images/Emo11.gif[תגובה למטה]

Lex 1

New member
חחחח XD אני 47, ולפי הגובה שלי זה אומר שחסר

לי 5 קילו... אולי אפילו 6.5 טחחחח
אבל למזלי אמא לא דוחפת לי אוכל וכאלה אז אני מאושרת מעצמי חחח

אני 1.67

לפי אחות ביצפר ומרפאת מכבי אני צריכה לעלות 6-7 קילו. לפי ברטה המורה שלי לבלט אני צריכה להוריד 2-3 קילו XDDDD

m i c k e y 15

New member
אני 1.62../images/Emo7.gif

ואח שלי 1.77 והוא פאקינג בן 13 וחצי!!!
לא פייר..אינדיד לא פייר..

ואני 1.58. אז?

וכולם עוברים אותי. או יעברו אותי, כן? [אחיות שלי, שקטנות ממני בכמה שנים טובות, מגיעות לי עד הצוואר. דאמ. ><] כן, ואחי בן 15.5 ומטר שבעים ומשו. בע.

m i c k e y 15

New member
אבל אבל אני אמורה להיות גבוהה..אבא שלי 2 מטרר

אני צריכה לגבוהה עודד אני מפחדתת שאנילא אגבה יותר חח

מאיושSP

New member
את בוכה על 1.62?!?!

אני 1.50! פאקינג 1.50!!!! והאנדרוקרינולוגית הקקה הזאת אמרה שהמקסימום שאני אוכל להגיע אליו זה 1.52! אני אשאר קטנה לנצחחח!! אפילו עקבים עצומים לא יעזרו לי.
בקיצור, הייתי מתה להגיע לגובה שלך! חוצמיזה, את לא נמוכה ולא גבוהה מדי.. שזה כ"כ מעולה! D:

m i c k e y 15

New member
אבל בשביל הגיל שלי זה כאילו..אררר

אני בת 17 אני חייבת להיות גבוהה יותרר חחח

מאיושSP

New member
אני כרגע רק בת 14, אבל גם כשאני

אהיה בת 17 אני אשאר בגובה 1.50/1.52 מקסימום.

DoLi it is Me

New member
אל תגזימייי

חח עכשיו אנחנו גדלות [גמני 14
] ותרגעו זה גם לא כ"כ כיף להיות גבוה אני לא גבוה אבל אני 1.69 [לא גבוה!] אבל אני לא יכולה ללכת על עקבים כי עם אני על עקבים אז זה מפחיד ומגעיייללל פלעכס לפעמים זה כ"כ מעצבן אל האמתי אני לא אוהבת כ"כ עקבים אבל ברור שבאיזשהו שלב אני יצטרך ללבוש עקבים אווף
חפרררררררתי

מאיושSP

New member
אני לא מגזימה אני יודעת שגודלים בגיל הזה,

אבל אני הייתי אצל אנדרוכרינולוגית וזה והיא אמרה שהמקסימום שאני אגיע אליו יהיה 1.52 אז אני דפוקה.

DoLi it is Me

New member
היא באמת דפוקה אבל מזה אנדרוכרינולוגית

אני אפילו מצליחה לבטא את זהXDDD מה היא אריכולוגית או משוXDD

Lex 1

New member
ברטה?? XD חח מצטערת השם מצחיק אותי.

היא נורמלית? זה כבר אנורקסיה.. וצריך להילחם בתופעה הזאת שהשתלטה על חיינו השטחיים. הכיצד ייתכן? אני 1.64 [בפעם האחרונה שבדקתי, עכשיו זה יכול להיות 1.65 פחחח] ואני שוקלת בין 47-48 [אני לא סגורה על זה כי כשנשקלתי לצו ראשון בקופ"ח זה היה 48, כשהייתי כבר בצו עצמו זה היה 48.9 וחודש אחרי זה כשהייתי חולה וחלשה בטירוף זה היה 47.6 ובתיק האישי שלי כשהוציאו לי אישור רפואי להוציא כרטיס עובד כתוב 47. אז אולי אני אפילו 49 אבל אני מתכחשת לכך אני לא רוצה להגיע ל-50
]. ואני צריכה לשקול 54 כלומר, חסרים לי 6-7 קילו [OMG עכשיו כשאני חושבת על זה!], ואם את שוקלת פחות ממני ויותר גבוהה ממני זה יותר מפחיד! את צריכה לשקול 55.3 משהו כזה.. שזה פאקינג 9 קילו! ג'יזס
תשמיני קצת... אני מתחילה להילחץ.. חחח בקיצור אני אוהבת את עצמי ככה וזה כייף לי לצפות בעצמות שלי בגב כשאני מתכופפת מול המראה [קראי לי מטורפת]. אבל כל עוד נגמרו כל העקיצות מסביב של 'מה מרעיבים אותך בבית?' או 'יאבה איזה אנורקסית' כי יש ילדות שלקחו את זה בקיצניות יתרה של להיות אנורקסית זה סטייל אז אני פחות האטרקציה. ולמרות שהיו זמנים שרציתי להרזות עוד אני מעדיפה להישאר דיי נורמלית. וואו חפרתיי...
לסיכום >> תעלי 2 קילו לפחות. בשבילי
.

Lex 1

New member
**בקיצוניות [אני שונאת את המילה הזאת../images/Emo11.gif].

XDD

גמאני אוהתב לצפות בגב שלי! קראי לי מטורפת - אני מכורה לעצמות. אני אוהבת שהן בולטות, אני חושבת שזה יפה, זה בשבילי נחשב יפה. ואוהו הן בולטות, השחמות שלי בלוטות בטירוף והצלעות שלי בולטות כשאני סתם עומדת, ואני אוהבת את זהXD לא ממזמן שקלתי 42 והשמנתי בגלל תקופה של הפסקה מהבלט. ואסור לנו לעבור את ה-45.. יוציאו אותי מהעתודה, ינדו אותי >< גם ככה כשאנחנו יוצאות להפסקה וקונות מיץ תפוזים וחוזרות איתו לסטודיו ברטה ואולה מסתכלות עלינו במבט של "בהמות.
". אגב זה לא שאני לא אוכלת, אני אוכלת, פעם אכלתי המון, היום אני לא ממש אוכלת הרבה.. אבל זה מה יש, ככה אני רגילה. פעם שקלתי הכי הרבה בחיים שלי שזה היה 46 וברטה תפסה איתי שיחה.. והכניסה לי כמה דברים נורא נורא רעים לראש, אז הורדתי 3 קילו בשבוע, ואז עוד קילו יומיים אחרי, ואז היא שוב תפסה איתי שיחה ואמרה לי שאני מרזה מהר מידי, היא מנסה לשגע אותי
. XDD קיצור היו לי תקופות קצת פסיכופתיות >< כי עד כמה שאני מבינה ילדה במשקל שלי לא אמורה להיות אובססיבית לגבי זה ולנסות להרזות, וכשמכניסים לה את זה לראש זה מתלקח, אבל אלה היו זמנים. [אני וחברה שלי שהייתה מטומטמת כמוני קראנו לזה ימי הפרוסת לחם ליומיים XD, אבל רציני, פרוסת לחם ליומיים.
] ולסיכום - כיום אני אשמח להקטין את הטוסיק, וטיפה מהצדדים האלה שיוצאים מהג'ינס, אחרי זה אני יכולה להסתפק במה שיש..:) וכאן מגלים עוד עובדה עליי, אני מטומטמת, וגם אני חופרת ;)

Lex 1

New member
חחח מה?? איזה טוסיק איזה צדדים?? איך הם

יכולים להתקיים מהחוסר מזון שאת מספקת להם?? אז תשארי לפחות 45, שזה עוד קילו, אני זוכרת!
עצמות הצלעות זה יפה, פעם הם היו לי יותר בולטות אבל ירדתי מרעיון הלהרזות עוד כי אני לא רוצה להיות פאקצה אנורקסית. וכשאני רואה תמונות של עצמות בולטות של אנורקסיות זה קצת מטריד כי זה מעל ומעבר ואני ממש מרגישה רע לגביהם שהם חולות בזה. אז אני פשוט משתדלת לשמור על עצמי כמו שאני עכשיו וזהו, לא להיסחף עם זרם הרזון המטורף. אניווי, חפרתי גמני ולמה אנחנו עושות את זה פה?? את מוזמנת להמשיך לחפור לי במסן על 'חייך הרזים - סיפורה של אנורקסית מתחילה' במסן, וכמובן לשלוח לי עוד פרקים מפיקך המהולל!
ואם כבר דברנו - אני הולכת לאכול עכשיו.. חח שכחתי שהגוף שלי זקוק לזה לפעמים ומכאן זה מתחיל
..

חח נכון!

"עלילות ומעללות - סיפורה של רזונת" XDD כשתסיימי לאכול כתבי לי במסנ', אני אשלח לך את הפיק ונמשיך לדון בכמה עצמות זה יפה וכמה שזה חולני אצלי =]

למעלה