11 דברים שלא ידעתן עליי

חח מיקי שקטט

יש לך גוף י-פ-ה, לי יש גוף לא פרופורציונלי, יש לי את איזור הצלעות ובית החזה שהוא פיצפון, ואז לפתע שני הרים באיזור השניצליאדה, ומשם תחת שלא נדע, ומשם שתי רגליים דקות שהן דרך אגב עקומות כי פעם שקלתי מעט מידי [חופש גדול בין ח' ל-ט', 29 ק''ג.] שהן התעקמו כי הן לא יכלו לסחוב אותי, ועכשיו אני שונאת אותן.
. אני נראית כמו גיטרה. >< אבל גיטרה עם שיער יפה ואחלה שיזוף D:

DoLi it is Me

New member
OMG

אם הבנתי נכון אוקי אז אני מקווה שמה שחסר לך זה רק עם הגיל כי כי כי כי אני 1.69 ו..ו.. אני שוקלת 45 זתומרת שחסר לי הרבה???????????? טחחחח
אין מצב XDDD [או שכן O.O] לא לא כנראה לא הבנתי נכון

Lex 1

New member
חסר לך המוןןן! חחחח לא באמת, תתחילי לטחון!../images/Emo11.gif

lia16

New member
יאא אני בדיוק כמוך!

1.67 ושוקלת 44 (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי...)

:OO או מיי גאד את קיצונית יותר ממני

ואני שק עצמות >< את עוד עומדת על הרגליים!?! בואי לבלט - ברטה תתחתן איתך!! ><

Lex 1

New member
OMG Woman! תאכלי משהו! ../images/Emo11.gif

אם אין לך סיבה מוצדקת לסיבה שאת מרעיבה את עצמך, כמו למשל מורה ביץ' לבלט *אהמאוראהמ* אז אני מבקשת ממך, להתחיל לאכול! חחח כאילו זה ממש מוגזם לדעתי, זה גובל באנורקסיה ועד כמה שיש בזה יתרונות, וזה יפה [ולדעתי גם כייף, אל תשאלי למה] אבל זה לא לא אמור להיעשות מרצון. אנשים מתים מזה. BTW, בת כמה את..?

lilosh1212

New member
זה לא שאני לא אוכלת אני אוכלת המון!!!!

אני נמצאת במטבח יותר מבחדר שלי...חחחח אני פשוט לא משמינה.... ואני בת 14

Lex 1

New member
חחחחח טוב זה עדיין קצת קריפי.. את באמת

חייבת להעלות קצת במשקל...

butbut

New member
אוו..גם אני מנתחת דברים יותר מידי..

אבל זה כייף=]

Lex 1

New member
חחח לרוב כן... אבל

בדר"כ זה פשוט מונע ממני להירדם כי אני מנתחת את כל מה שעשיתי ביום שעבר ומה שיהיה מחר! ואז אני סתם שוכבת במיטה בוהה בתקרה בעודי ממשיכה לנתח ועוברת לה שעה.. ועוד חצי שעה... ולפני ששמתי לב כבר 4 וחצי! ><

butbut

New member
כן גם אני חופרת לעצמי כול הלילה..

אני אוהבת במיוחד לנתח אנשים..זה ממש כייף. חח פעם אחת התחלתי לכעוס על זה שאני חופרת לעצמי וצעקתי כזה "לילה טוב עכשיו!!".. חח ואמא שלי התעוררה וחשבה שאחותי מציקה לי ><..

Lex 1

New member
חחחחחחח XD אז בנוסף לכל את גם מדברת עם עצמך?

לא זה יפה.... גם אני לפעמים כועסת על עצמי או על איברים בגופי ואני צועקת עליהם 'למה אתם חייבים להיות ככה?! ביצ'ס...' >< אני צריכה להפסיק עם הנתיחות זה גוזל מחיי זמן על דברים חשובים אחרים.. טחחח

butbut

New member
חחחח כעע!! אני מדברת אל האיברים שלי גם במיוחד

כשאני יוצאת לאינשהו,ואז אני לובשת חולצה ויש את ה"שניצלים" האלה שמדדים שיוצאים..שזה סתם עצמות בעצם. אז אני אומרת כזה "למה היית חיבב להופיע היום אה?....למה?למה?למה?". או שאני מסתכלת על המידות חזייה שלי [אני מתחילה לצצעוק עליה שתגדל חחח..למרות שנאי די מרוצה מזה].ועל איזה חצ'קון או לא יודעת..אני מתחילה להגיד לו "למה באת היום?..לא יכולת לבוא בעוד שבוע?".. קיצר אני מדברת לעצמי חח XD

m i c k e y 15

New member
XDD גמאני ככה..כשאני מול המראה או

משו אני מסתכלת על עצמי ומתחילה לדבר.. "אל תדאגי מיכל, את נראית נהדר! הכל יהיה מצויין..אנחנו נלך ונהנה היום!" השיחה שלי עם עצמי לפני יציאה למועדון XDDD

למעלה