11 דברים שלא ידעתן עליי

11 דברים...../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif

1.אני אוהבת מאוד כרישים ובכיתה א' ראיתי מלתעות 2.בחופש הגדול בין כיתה ה' לו' רזיתי 20 קילו 3.התאשפזתי פעמיים בב"ח-ניתוח להוצאת שקדים -הוציאו לי אותם בגיל 4 והיו לי מיים בברך כשהייתי בת 5-זה זיהום בברך מה שקורה זה שהברך מתנפחת ומלאה נוזלים.. 4.ניסיתי לעשן 2 בחיים שלי ובפעמיים האלה כמעט נחנקתי והקאתי אז נשבעתי שאני לא אנסה יותר בחיים 5.אני צימחונית כבר יותר חצי שנה 6.אני רגישה למוצרי חלב-הם גורמים לי בחילה וסחרחורות 7.הסרטים האהובים עלי הוא "הנסיכה הקסומה", "רקוואים לחלום",ו"ליטל מיס סאנשיין" 8.מגיל 5 ועד היום גידלתי 3 חתולים-וכולם היו שחורים(אני מגדלת גם עכשיו חתול שחור) 9.בגיל 6 אחותי קנתה לי את הסרט "בת הים הקטנה" ומאז זה הסרט האהוב עלי של דיסני 10.אני מאמינה ברוחות רפאים ובפיות-ומאמינה שחיי בבית שלנו רוח רפאים שקוראים לו מנחם 11.אני 1.74 ומכיתה ו' גבהתי רק 5 ס"מ (הייתי 1.69) אז תמיד חשבו שאני גדולה לגילי

simpsonit

New member
יוו!!

אני גם מאמינה ברוחות רפאים!! ואחותי אמרה לי שהיא חושבת שקוראים לו הרצל והוא התגלה לנו על הקיר.. יעני הרוח רפאים של הרצל XDD אבל היא קצת הגזימה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
!! גמאני מאמינה ברוחות! כ"כ אבללל

ובחייזרים..ומכשפות חחח אני כל הזמן חושבת שיש איתי מישו בחדר...וגם לפעמים אני רואה צל..כשאין אפחד.. אני לא מבינה מה זה אבל היא רוח ידידותית..חח

לי יש רוחות בבית!

לילה אחד אצלי בבתי ותאמיני.יש נעילת חלונות, פתיחת ארונות, הפלת כיסאות >< עם אחת כבר תקשרתי, זה זכר, קוראים לו אביהו.

Lex 1

New member
אמ, כן ראיתי את זה באיזושהי תוכנית בג'טיקס ><

חחח
אני לא זוכרת איך קוראים לה אבל זה גם על רוחות ובכל תוכנית מראים מישהו אחר שהולך למקום שהוא בטוח שיש בו רוחות ומנסה להוכיח את זה ע"י צילומים או סיאנס וכאלה. אני באופן קבוע מרגישה שנמצאים מאחורי או איתי מישהו כשאני לבד אבל אני לא סגורה על העובדה שאני מאמינה ברוחות. ולצורך הדגשה, זאת התכונית היחידה שאני רואה בג'טיקס
חחחח

kelly7i

New member
OMG

די נו זה מפחיד אבל זה כתמים כאלה של מצלמה.. ואיך זה הולך? כל הנקודות האלה זה רוח אחת או מה? די נו לא רוצה אמאלה זה נראה פשוט כתמים כאלה על העדשה או משו.. נו לא רוצה אני לבד בבית עכשיו=''[

m i c k e y 15

New member
אני לא חושבת שזה כתמים על המצלמה..זה ממש

מפוזר. וזה הרבה רוחות חח

ShellyJones

New member
!!!

גם אני מאמינה ברוחות! יש כאלו שחושבים שאני משוגעת, אבל ברצינות! אני רואה ערפל מוזר שכזה, ולפי חברה שלי שמתמצאת בזה, אלו רוחות! אני ממליצה לכן להיכנס ל"בית הרוחות"... אתר מצוין(=

kelly7i

New member
אתם מפחידות אותי

היתה תקופה שאיזה מישו סיפר לי על חיזרים וכל מיני כאלה ואז נכנסתי לאתרים וזה ואחר כך כל הזמן בלילה אני חושבת אם פתאום בא אלי משו, וזה גם מושפע מכל מיני סרטים, חח אם אני נכנסת לאתרים כאלה אני יכוהל ממש לפחד מזה

m o r 1 0 2

New member
20 קילו?...גאשש../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

האמת שאני התחלתי להאמין....תמיד שאני לבד וסוגרת תמיד אני שומעת רעשים וכל מיני ...... אולי הם באמת קיימים
גמאני עברתי ניתוח בגיל צעיר...

Charley XD

New member
11 דברים....

1. אני גם בוכה מהכל... כמו הרבה פה מסתבר ... סרטים, שירים אהה וגם שאני ממש עצבנית... 2. לא שברתי חלקים בגוף... 3. עד לפני חצי שנה לא ידעתי שאני דיסלקטית... ואף אחד לא האמין לי ...ועדין !!
אנשים מוזרים... והמחנכת שלי הייתה בטוחה שאני עובדת עלי וזה בכלל היה מבדר.... אז עם יש לי שגיאות כתיב תסלחו לי ? (ויש לי הרבה...) 4. הזיכרון שלי זה אחד הדברים היותר לא ברורים ... יש דברים שאני זוכרת ממש טוב ואף אחד אחר לא זוכר... ואני זוכרת דברים מגיל 3 ... ויש מצבים שאני כמו דג זהב ושוכחת אחרי 5 דקות..!! אהה ואין לי זיכרון צילומי... זה אומר שאני לא זוכרת פרצופים של אנשים, איך נראות מילים מסויימות במיוחד באנגילת!! טוב נו חלק מזה שאני דיסלקטית... אבל הזיכרון השמיעתי שלי זה אחד הדברים הטובים!! למשל זכרתי ששמעתי PP לפני שנה לפני שהיה שידעתי מי זה בכלל מקפלי ב - MTV .. 5. מוזיקה זה פשוט החיים שלי... אני לא שורדת בלי זה... וחברה שלי מתחרפנת מזה... שאני תמיד חייבת לזמזם משהו! 6. עד כיתה א' בערך הייתי חייה מאורז, מלפפון ומוקה, זה אחד הדברים היחידים שהייתי אוכלת, ואממ דיי הייתי בתת משקל גם... 7. טוב אני כל הזמן נופלת או יותר נכון כמעט נופלת ... ואממ מכות כאלה כבר ממש לא כואבות לי ... התרגלתי.. 8. לדעתי בצל הוא אחד הדברים המגעילים בעולם...!!! לא נוגעת בזה ... וזה לא נכנס הביתה !! 9. החלום שלי לאחרונה זה ללמוד לתופף !! אבל אמרו לי שזה ממש קשה ואני עצלנית... 10. אני ממש ממש אוהבת סרטים מצויירים... !! מכורה לזה ... 11. אי אפשר להוציא אותי מסרט/ כל דבר שיש בטלוויזיה, לא משנה מה זה וגם אם זה הסרט או המשהו הכי מפגר בעולם עד שזה לא נגמר אני לא אפסיק לראות את זה ... אבל אחר כך אני יכולה לבוא ולהגיד "וואי איזה סרט מפגר למה ראיתי אותו ..." טוב זאת אני... וזאת גם חפירה... לא נראה לי שמישהו קראה את זה ... אממ תהנו מי שכן ... XD

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifזאת רק אני או שכולן פה תת משקל

ורק אני לא?! DDDDDDD: הלוואי עליי DD:

למעלה