11 דברים שלא ידעתן עליי

m i c k e y 15

New member
אעאעא שחררר../images/Emo24.gif מתגעגעתתת אני חחח../images/Emo9.gif

נחמד לראות קצת אדום בפורום

simpsonit

New member
יו אני זוכרת שדיברתי עם חן..

פעם...(שנים שלא דיברתי איתה) וממש קינאתי בה שפגשתן את THE CLICK 5 דאמ הם כאלו מדהימים(L) איי שכחת לכתוב שניהלת את פורום באסטד וסוד
זה היה פורום איכותייי !!!!!!!

kelly7i

New member
ואו למה את אדומה?

את כאילו חצי מנהלת או משו כזה? חח לא מוכר לי אותך ואל כתוב בלמעלה של הפורום שאת מהמנהלים

DoLi it is Me

New member
ME ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

חחח איזה קרועה אתתXDDD אבל אני יותר O.O סתם
האמ. טוב אז הינה ה-11 שלי בתקווה שמישו קורא בכלל א תשלי =\: 1.ישלי חתולה פרסית לבנה [תמונה בצד] בת שנה וחצי אבל היא סוג מיוחד של פרסי [כסופה יוקרתית=\] וקוראים לה שלי ובמיקרה היא עכשיו יושבת לידיXD 2.אני דתיה למרות שאני הולכת עם מכנסיים וגופיות. 3.ישלי שיער חום וכולם חושבים שיש לי שיער שטני ואפילו בלונדיני =\ 4.כשאני יהיה גדולה אני רוצה להיות במאית או תסריטאית כמו האחים שלי. 5.לאחשלי הגדול יש חברה משלו [לא חברה אישה אלה חברה קומפניXD] והחברה שלהם זה חברה שעושה קליפים וסרטים לכל מיני חברות חשובות והם גם מנהלים את הסיבוב ההופעות של סבנימינאל והצל ואחשלי הקטן יותר [בן 22
] הוא המנכ"ל של החברה. 6.כל המשפחה שלי[המקורבת] נולדה באוקריאנה ורק אני נולדתי בארץ
7.אני מוכככררה למסטיקים ישלי חבילות בבית ואני כל הזמן לועסת מסטיק [אפילו עכשיו O.O] 8.אני לא שותה מיצים מוגזים ולא אוכלת מרגינה או בורקסים או סתם פיצות בקיצור אני כל הזמן בדיאטה ואני לא אוכלת פחמימות מ6 ואיזה שנתיים לא הייתי בבורגראנץ' 9.האמ.. אני מטר 1.69 [אינלי מהה לכתובבב] 10.לבת מצווה שלי כל שחקני שיר שלנו וטלנובלה בע"מ ואקזיט בירכו אותי ואגם רוטברג [הייתי חולה עליה בכיתה ו'] שלחה לי מכתב עם חתימה 11.אני מאוד אוהב תלעשות ציפורניים ני הולכ כל כמה זמן לאימא של חברה שלי שהיא מניקוריסטית והיא עושה לי ציפורנים

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאני פאקינ' קראתי את של כולן DDD:

עכשיו תקראו את שלי, ביצ'ז.
אני מתעמלת אקרובטיקה מכיתה ז' (שנה שישית) מה-1 בספטמבר עד אמצע אוגוסט של השנה שאחרי, 4 פעמים בשבוע, כל אימון בערך שעתיים וחצי עד שלוש. מתחרה פעמיים בשנה.
אני מכורת נסטי אפרסק (ברמות של לשתות בקבוק של ליטר וחצי ביום
) אבל אמא ואבא לא קונים כדי לגמול אותי D:
לא יכולה בלי מוזיקה...ממש לא....
אני כבר לא בתולה בערך שנה (כבר עברה שנה?!?!?!?
), החבר ואני כבר נפרדנו מלפני כמעט חודשיים, אהבה ראשונה, נשיקה ראשונה, קשר ממרחק, היה שווה הכל, לא מתחרטת על כלום והייתי עושה הכל שוב!!!!
היו לי משקפיים כשהייתי קטנה
היו לי גם בעיות ברכיים עד לפני שנה בערך...אפשר לומר שנפטרתי מהם, אבל מדי פעם הכאבים חוזרים
הייתי מעריצה גדולה של "היהודים" בגיל 13-16 בערך....
אני מאוהבת בג'יימס בורן, כבר יצא לי לחלום שאנחנו ביחד D:
אני חולת נעלי vans (יש לי 5 זוגות- 1 לא ממש בשימוש, בשאיפה ליותר D: ) וגם כל מה שקשור לחברה הזאת D: הזוג הראשון שקניתי היה בכיתה ז'.
כל החטיבת ביניים הסתובבתי רק עם חבורה של בנים סקייטרים...עם אחד מהם היה לי קטע אבל היינו טיפשים מדי D: ואני כלכך מתגעגעת לתקופה הזאת ;;<
אני נהיית עצבנית כשחם לי, אבל ממש... חחח כמעט והמשכתי עד שקלטתי שהגעתי ל-11 DD: עכשיו אתם יודעים מי אני.

kelly7i

New member
אני יוצאת מנקודת הנחה

שאני היחידה בעולם שעוד לא טעמה נסטי בחיים שלה.

M C F L Y 1

New member
גממאני לאא טעמתי אף פעם נסטיי D:

צררייך להקיים אגגוודדה .. " האגודה למי ששפתייו עדיין בתולותת נסטיי " LOL מפדחחתתת ת'צצממי

kelly7i

New member
בדיוק באתי להגיד, שעכשיו כבר צריך

להקים לנו איזה קבוצת תמיכהXDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנסטי אפרסק../images/Emo99.gif

זה בערך טעם החיים
אני גם אוהבת ואנס ^^;

m i c k e y 15

New member
אין אין חיים בלי מוזיקהההההה!!!../images/Emo47.gif