חלק ראשון..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חלק ראשון..

טוב, מצאתי שאלון ענקקקקקקקקקק.. קיצר, אני מפצלת אותו.. תבחרו על מה בא לכם לענות
[ ואנשים, תכתבו שאלה - תשובה.. אתם אשכרה חושבים שאנחנו זוכרים תשאלה?! :--P ] 1.שם: 2. תאריך לידה: 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: 7. מידת נעליים: 8. גובה: 9. כיתה: 10. חיות מחמד: 11. אחים: 13. צבע שיער: 14. אורך שיער: 15. צבעת פעם את השיער?: 16. באיזה צבע?: 17. אוהב את ביצפר? 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים
] 21. איזה שפות אתה מדבר? 22. אוהב ספורט: 23. איפה נולדת?: 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: 25. רגיש לדיגדוגים? 26. מאמין באלוהים? 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. מה הם? 29. יש לך גשר? 30. היה לך? 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? 36. יש חבר\חברה\קראש? 37. ממה אתה הכי פוחד? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? 40. למה אתה הכי מתנגד? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? והתשובות שללללללללייייייי 1.שם: דסי 2. תאריך לידה: 7.10.89 3. כתובת: קדימה
4. איפה עוד גרת? הוד השרון 5. בית ספר: החטיבה החדשה 6. מזל: מאזניים 7. מידת נעליים: 38-9 8. גובה: 1.64 9. כיתה: ט 10. חיות מחמד: כלבה
ודגים
11. אחים: אחות ואח 13. צבע שיער: חום.. עכשיו שטני 14. אורך שיער: ארוך [
] 15. צבעת פעם את השיער? יאפ 16. באיזה צבע? אממממממ.. כמה פעמים סאן אין, פסים אדומים, הכל אדום 17. אוהב את ביצפר?
18. מצליח בבית ספר? תלוי במה 19. תחביבים: מחשב, טלוויזיה, טלפון, חברים, קניון ושות 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים
] ---------- 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית [
], ספרדית [
] וכמה מילים בערבית 22. אוהב ספורט: בטירוף 23. איפה נולדת? ביח מאיר 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: לילההההההההה
25. רגיש לדיגדוגים? בטירוף 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? במבי [ טרנד חדש.. עזבו ], דסה [ שהתחלתי לא לחבב כל כך ] וזהו נראה לי.. 28. מה הם? כתבתי 29. יש לך גשר? לא 30. היה לך? כן 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא ברור 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? *לא נפרט* 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ראה שאלה קודמת 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? *האמ
* 35. מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, משפחה.. 36. יש חבר\חברה\קראש? יאפ
37. ממה אתה הכי פוחד? בדיקות דם
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אחת בגב, אחת איפשהו ברגל
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? חברים שלי 40. למה אתה הכי מתנגד? לודעת
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אין לי מושג

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif BTW

את שאר החלקים אני אשים במוזות של שעמום

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif לי יש מוזות של שעמום עכשיו

1. שם: ענבר 2.תאריך לידה: 8.3.90 3. כתובת:הרצליה 4. איפה עוד גרתי: רמת גן 5.ביצפר: יד גיורא 6.מזל: דגים 7. מידת נעליים 39-9 (אני מעתיקנית!) 8.גובה: יש דברים שהשתיקה יפה להם 9.כיתה: ח' 10. חיות מחמד: כלב. בוטש 11.אחים: שני אחים 12.אין 12! מזה הדילוג הזה? חוצפה! 13.צבע שיער: חום אדמדם 14.אורך שיער: קצר מדורג
עקב טעות מצערת שנובעת מטיפשות! 15.צבעת פעם ת'שיער: יאפ 16. באיזה צבע: הממ.. פסים אדומים, פסים בלונדיניים.. חינה 17.אוהב את ביצפר:מאוד 18.מצליח בביצפר: פרט למתמטיקה.. יחסית כן 19.תחביבים: חברות, לישון, מחשב, טלפון,טלוויזיה ושות' 20. התנקמות ב-12 21.שפות שאני מדברת: עברית, אנגלית, קצת ספרדית וקצת צרפתית. 22. אוהב ספורט: Like Hell 23.איפה נולדתי: בי"ח בילינסון בפתח תקווה. 24.בנאדם של לילה/יום?: דפנטלי לילה. 25.רגיש לדיגדוגים: אכן. בצורה מפחידה. 26.מאמינה באלוהים: כן. 27.יש לי כינויים נוספים באינטרנט: ברברונת, בר, שמלצי, ברבר. דלוקה על ברברונת. 28. מה הם: הנ"ל 29. יש לי גשר?: כן 30. היה לי?: יש לי. 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?: סופרמן.. סתם. לוידעת. 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלי: יום שבו מישו קרוב אליי נהרג 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לי?: יש דברים שהשתיקה יפה להם 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלי?: לא זוכרת! וזה מבאס. 35. מה הדבר הכי חשוב לי ?: משפחה, חברים, בריאות של כולם.. דברים בסיסיים. 36. יש חבר/חברה/קראש: משו בסגנון. 37. ממה אני הכי פוחדת: מהמוני דברים 38. אם היה לי עוד זוג עיניים איפה הייתי שמה אותם: בגב זה לא מקורי, אני הייתי שמה אותם על החלק החיצוני של היד שלי כך שכל פעם שאני אשייף ציפורניים בשיעור אני אראה ת'יפיוף שמאחוריי. 39. על מה אני חושבת לפני שאני הולכת לישון?: על היום שלי. 40. למה אני מתנגדת: ניסויים על חיות 41. אם הייתי יכולה להיות מישו אחר.. מי הייתי?: אין לי שמץ

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif בהתחשב בעובדה שגרתי

בשכונת הריץ' ביצ'ים ותיקים.. ששת השנים שלי שם עברו בנעימים..

../images/Emo9.gif אניייייי

1.שם: גל [לא ברור לפי מהניק
] 2. תאריך לידה: 12.11 3. כתובת: קיסריה 4. איפה עוד גרת? קיבוץ בארי [דרום], עמר, קיבוץ שובל, קיבוץ נירים. 5. בית ספר: הב"ס המשותף "חוף כרמל" במעגן מיכאל. 6. מזל: עקרב 7. מידת נעליים: 37 8. גובה: לא יודעת
9. כיתה: ז' 10. חיות מחמד: כלבה בשם ויקה, חתול שקיבלתי אתמול ואין לו עדיין שם..
11. אחים: אח ואחות. 13. צבע שיער: שטני, צבעתי לאדום... 14. אורך שיער: קצת יותר מהכתפיים... 15. צבעת פעם את השיער?: כן... [ראו שאלה 13] 16. באיזה צבע?: אדום
[ראו שאלה 13..
] 17. אוהב את ביצפר? תלוי.. ת'שיעורים לא, ת'הפסקות כן
18. מצליח בבית ספר? תשאלו את המורות שלי..
סתם אלן.. בערך... 19. תחביבים: מחשב, טלוויזיה, לשיר, שופינג ו... להיות עם חברים
20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ] ... חחחח
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, ספרדית-חלקית! אנגלית בערך וערבית טיפה 22. אוהב ספורט: אני וספורט לא מסתדרים
23. איפה נולדת?: בית-חולים סורוקה אבלללל כאילו גרתי בקיבוץ נירים באותו זמן
24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: יום
25. רגיש לדיגדוגים? ללללאאאאא
26. מאמין באלוהים? כן... אבל לא דוסית.. |אייקון של כיפה| 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לפעמים... 28. מה הם? כל פעם משהו אחר בצ'אטים וכאלו... 29. יש לך גשר? לא
30. היה לך? לא
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמרת\שחקנית\עורכת דין 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשאישתו של דוד שלי נפטרה ז"ל
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
צריכה לחשוב... 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
צריכה לחשוב... 35. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, שלום בארץ
36. יש חבר\חברה\קראש? חבר בקרוב...
37. ממה אתה הכי פוחד? נחשים
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על רועי..
חח לא סתם לא יודעת.................... 40. למה אתה הכי מתנגד?
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אמממ... מישהי מפורסמת
זהו
כבר נגמר
היה נחמד
|גזוז|

אני ע-ו-נ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. שם: אור
2. תאריך לידה:
8.9.88
3. כתובת:מה זה יעזור
4. איפה עוד גרת? בבית
5. בית ספר: תיכון..
6. מזל:בתולה
7. מידת נעליים:39-40
8. גובה: 1.60 9. כיתה: י'
10. חיות מחמד:
11. אחים:אחות אחת
13. צבע שיער:שטני
14. אורך שיער: טיפה אחרי הכתפיים
15. צבעת פעם את השיער?:לא..
16. באיזה צבע?:לא צבעתי
17. אוהב את ביצפר? מי אוהב
שיקום
18. מצליח בבית ספר?בינתים לא היה משהו מיוחד בבית ספר שצריך להצליח בו..... 19. תחביבים: כמו כולם: טלויזיה,לישון
,חברים,שופינג
... 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ] מה זאת אומרת
21. איזה שפות אתה מדבר? עיברית,אנגלית,ספרדית,ערבית,גרמנית
22. אוהב ספורט: יאפ..
23. איפה נולדת?: ב-
24. אתה בן אדם של לילה או של יום?:גם וגם
25. רגיש לדיגדוגים? לא ממש
26. מאמין באלוהים? יאפ
27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?נופ
28. מה הם? אין לי..
29. יש לך גשר?לא.. 30. היה לך?כן לפני 3 שנים... עכשיו יש לי רק פלטה.. אבל לילה
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא חשבתי על זה עדיין
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא היה כזה |טפו||טפו||טפו| 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זכור כזה
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום יש בו משהו מיוחד
35. מה הדבר הכי חשוב לך?:משפחה וחברים
36. יש חבר\חברה\קראש?קראש
מה זה
ולא אין לי חבר
37. ממה אתה הכי פוחד? ממות|גולגולת 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?על היום שעבר... 40. למה אתה הכי מתנגד? לשיעורי בית
..
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לא הייתי רוצה להיות.. טוב לי מי שאני..
האהבתי את השאלון..
שאלות מגניבות

°°Rushi°°

New member
../images/Emo9.gifאני:

1. שם: אייר 2. תאריך לידה: 18.5.88 3. כתובת: מודיעין
4. איפה עוד גרת? נס ציונה.. ממש ממזמן 5. בית ספר: עירוני ב' (הידוע בשמו- כלא מודיעין
) 6. מזל: שור 7. מידת נעליים: 38- 39 8. גובה: 160 ומשהו 9. כיתה: י 10. חיות מחמד: כלב
11. אחים: 2 גדולים 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: עד הכתפיים 15. צבעת פעם את השיער?: עשיתי גוונים.. זה נחשב?
16. באיזה צבע?: בלונדיני חום כזה 17. אוהב את ביצפר? מאד *NOT*
18. מצליח בבית ספר? כן 19. תחביבים: אינטרנט ומחשבים, חיות, מוזיקה, טלוויזיה.. 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ] 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ספרדית 22. אוהב ספורט: בערך.. רק שחייה, קיקבוקסינג ואירובי (כשיוצא
) 23. איפה נולדת?: בבית חולים
24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: יום 25. רגיש לדיגדוגים? מן הסתם 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן 28. מה הם? Rushi, Sugar Girl 29. יש לך גשר? לא 30. היה לך? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עיתונאית
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת... 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שומרת לעצמי
35. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה 36. יש חבר\חברה\קראש? לא 37. ממה אתה הכי פוחד? חרקים 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? לא יודעת.. 40. למה אתה הכי מתנגד? שוביניסטיות, בית ספר (לא ממש בית ספר רק השיטת חינוך) 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לא יודעת...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif שלי שלי שלי ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אוי אני אוהבת שאלוניייייים
במיוחד עכשיו כשמשעמם לי
שם: רונה
תאריך לידה: 16.5.86
כתובת: איפשהו בכפר סבא
איפה עוד גרת? בעוד שני מקומות בכפר סבא ... ובקנדה
בית ספר: אורט שפירא
מזל: שוררררר
מידת נעליים: 41 ...
גובה: 1.64 פעם אחרונה שבדקתי ...
כיתה: י"ב 2
חיות מחמד: ספייסי החתולה שלי
אחים: יש ... שני בנים ...
צבע שיער: חום כהה
אורך שיער: כרגע עד קצת אחרי הכתפיים
צבעת פעם את השיער?: כן הרבה פעמים ...
באיזה צבע?:היה לי גוונים בבלונד ... שני פסים ורודים זוהרים ובזמן האחרון תמיד אדום
אוהב את ביצפר? תלוי מתי ... אבל בעיקרון לא ...
מצליח בבית ספר? תלוי במה ... אבל הולך לי סבבה ... תודה ששאלתם
תחביבים: אממממ .... מחשב ... טלויזיה ... מוזיקה ... לצאת לעיר לשבת איפשהו ... יו נואו ... הדברים הרגילים ...
תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ]
איזה שפות אתה מדבר? עברי, אנגלית וקצת ספרדית
אוהב ספורט: שונאת
איפה נולדת?: בת"א
אתה בן אדם של לילה או של יום?: של לילה
רגיש לדיגדוגים? מ-א-ו-ד-ד-ד-ד-ד-ד-
מאמין באלוהים? לא יודעת ...
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן ...
מה הם? RoNa עם קשקושים בצדדים ו-¨°÷ -Star_Dust- ÷°¨ ... אבל באייסיקיו זה נראה יותר טוב ...
יש לך גשר? לא
היה לך? כן
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור באופנה
ואם לא יצא אז לפחות משהו בעיצוב
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת ... היו כל מיני ... אם אני אזכר אני אכתוב אח"כ ...
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו הרבה אבל באמת שאני לא זוכרת כרגע כלום ... אבל אצלי כל דבר קטן זה פאדיחה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם לא זוכרת כרגע משהו טוב במיוחד ...
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי
יש חבר\חברה\קראש? אין חבר ... אבל יש "קראש" אם ככה אתם רוצים לקרוא לזה ... מילה מעצבנת
ממה אתה הכי פוחד? פוחדת מהכל ...
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב או בגב הראש כדי לראות את כל מה שאני מפסידה כשאני הולכת קדימה
על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על ה-כ-ל ... מה שעבר עליי במשך היום מי שראיתי האנשים שהייתי איתם חלומות שלי ... ה-כ-ל
למה אתה הכי מתנגד? יותר מידי דברים בשביל לכתוב
אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לא יודעת ... סורי ... איזה תשובות מעפנות יש לי היום
... נהנתי לענות ... למרות שבטח אף אחד לא קרא את זה ... כי היו לי תשובות מגעילות
אבל תודה לדסי ששמה
אני מחכה להמשך ... (ואני מקווה שעם כל השאלון והאייקונים הכל ילך בסדר...)

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אני מתה על שאלונים
1.שם: עדן
2. תאריך לידה: 10 לנובמבר..עוד שבועיים
3. כתובת: מרכז
4. איפה עוד גרת? רמת השרון
5. בית ספר: תיכון כלשהו חח
6. מזל: עקרב <שולט>
7. מידת נעליים: 38
8. גובה: 1.66
9. כיתה: י'
10. חיות מחמד: כלב מדהים
11. אחים: 2 אחיות
13. צבע שיער: בלונדיני
14. אורך שיער: ממממ כמו של לואיסנה
15. צבעת פעם את השיער?: כן..לפני שנה לאדום ואז זה ממש ירד ומהשמש השיער נהיה לי גוונים בלונדינים ואחרי הקיץ שהיה נהייתי בלונדינית
16. באיזה צבע?: לאדום כמו שאמרתי חח
17. אוהב את ביצפר? חחחחחחחחחחחחחחחחח ממש
18. מצליח בבית ספר? יאפ
19. תחביבים: לרקוד, לראות טלויזיה,לשמוע מוזיקה
20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ]- אה
21. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,ספרדית,קצת צרפתית
22. אוהב ספורט: תלוי מה..ריקוד וארובי כן
23. איפה נולדת?: בית חולים יענו
אז במאיר
24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: של שניהם
25. רגיש לדיגדוגים? מאוד חח
26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מממ לא
28. מה הם? אמרתי שלא
29. יש לך גשר? לא
30. היה לך? היה לפני שנה ותודה לאל שסיימתי עם זה
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא חושבת על העתיד
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לפני שבועיים בערך..לילה עם מישהו שאני הכי אוהבת בעולם
וזה נגמר לפני כמה ימים
35. מה הדבר הכי חשוב לך? חברות שלי ומשפחה שלי
36. יש חבר\חברה\קראש? היה חבר לפני כמה ימים
37. ממה אתה הכי פוחד? מוות של אנשים שאני אוהבת 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על האהבה שלי
40. למה אתה הכי מתנגד? אה
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? הייתי רוצה להיות עצמי וזהו

The pox girl

New member
עונה ...

‏תשובות אחרנות לפני סוף החופש :( טוב אז ככה: 1)שמי: ד.י (סודי ביותר
) 2)תאריך לידתי 24 ל-3 3) כתוב.:חסויה.... 4) גרתי גם בת"א 5)אני לא אומרת שם בית ספר כי אין כמוני... 6) טלה... 7) נו באמת... 8) אין לי מושג... 9) לא אומרת!!! 10) הכלב המושלם שלי 11) אח ואחות 13) חום ככה 14) ארוך.. 15) בספרי בפורים... חד פעמי.. 16) כל מיני... 17)מי אוהב/ת?! 18) התעודות שלי בסדר... 19) לרקוד לשיר לקרוא מ-ח-ש-ב וכו' 20)אמרתי כבר... 21)עברית,אנגלית,ספרדית,צרפתית 22) כדורגל שונאת השאר אוהבת 23) ישראל,ת"א 24) לפעמים ככה ולפעמים ככה 25) מאוד... 26)אמממ... יאפ 27) כן... 28) לא זוכרת יש מליון.. 29) לא... 30)לא 31) לא יודעת עוד... 32)היו הרבה... 33)לא זוכרת 34) גם היו הרבה 35) משפחה חברים 36)יש לי חבר שולט! 37) פיגועים... 38) גב 39) כל מיני 40)לא יודעת,מלחמות?! 41) אין רעיון טוב סיימת אם קראת את כאן זאת אומר שאתה ‏משועמם!!

Flash Button

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. שם-רז 2. תאריך לידה - 19.5.88 3. כתובת - סוף העולם ימינה 4. איפה עוד גרת? אף מקום, נולדתי בסוף העולם
5. ביצפר-טכני 6. מזל - שור 7. מידת נעליים - 45 8. גובה - 1.78 9. כיתה - י' 10. חיות - אין 11. אחים - אח ואחות קטנים 13. צבע שיער - שחור 14. אורך - קצר 15. צבעת? כן, חימצנתי פעם ויצא זוועה 16. צהוב
17. אוהב את ביצפר? שאלה רטורית. לא!! 18. מצליח שם? בערך 19. תחביבים - מחשב, בילויים 20. תחביבים - ראה 19 21. שפות? עברית, אנגלית, ספרדית 22. אוהב ספורט? בערך 23. איפה נולדת? אסף הרופא 24. לילה או יום? לילה! 25. רגיש לדגדוגים? בטירוף, אבל בטירוף 26. מאמין ב-ה'? כן 27. כינויים באינטרנט? משתנה במסנג'ר כול הזמן..לא קבוע 28. לא זוכר 29. גשר? לא 30. היה? לא 31. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע עדיין, יש כמה כיוונים 32. היום הכי גרוע - כשאני רב עם חברים שלי (לא הרבה אבל עדיין) 33. ההכי מביך - לא זוכר ממש , אני כותב את זה במהירות של בוקר
34. היום הכי טוב בחיים - כשאני אסיים את הביצפר + רישיון ביד 35. מה הדבר הכי חשוב? החברים שלי (אם יש חברה..אז היא
) 36. יש חברה\קראש? אכן 37. ממה אתה הכי פוחד? מחטים 38. איפה היית שם עוד זוג עיניים - אצל הבן אדם הכי חשוב לי בעולם 39. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על החיים 40. למה אתה הכי מתנגד? לקום מוקדם 41. אם היית יכול להיות מישו אחר, מי היית? הייתי מנסח את זה אחרת - אם היית יכול לגור במקום אחר..ואז הייתי עונה

Flash Button

New member
תיקון../images/Emo41.gif

הדבר הכי חשוב - כתבתי דבר חשוב..אבל לא הכי
את הדבר הכי חשוב לי אני בעצמי לא יודע

T z L i L u S h

New member
אהההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifרזז...

מידת נעליים 45
הלללללללללללפ מי
מה קרהההההה

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חחח גמני חשבתי על זה../images/Emo12.gif

אבל דוגרי הוא גבוה.. ובנאדם כגבוה עם נעליים מתחת ל42-44 זה ספווווווווווקקיי בטירוףףףףףף

למעלה