חלק ראשון..

Ofir Y Benji

New member
תשובותתתתתתתתתתת

1.שם:אופירר 2. תאריך לידה:17.4.89 יום אחרי בנחיייייייייייייייייי המושלםםםםםםםםם 3. כתובת:......... 4. איפה עוד גרת? אמ...... עכשיו אני גרה במודיעין וגרתי בעוד שני בתים במודיעין ועוד שניים במגדל העמק..... 5. בית ספר:עירוני ב' "עש יצחק רבין" 6. מזל:טלהה 7. מידת נעליים:40 חחחחחחחחחח... סוססס 8. גובה:1.65 9. כיתה:ט' 10. חיות מחמד:אין לי אבל הייתה לי כלבהההההההה מותקקקקקק לפני שנההה 11. אחים: יש לי אח בן 11 קוראים לו יותם, ועוד אחד שנולד אתמולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל וקראנו לו יובל 13. צבע שיער:בלונדיני שטני 14. אורך שיער: קצת ארוךך 15. צבעת פעם את השיער?: לא 16. באיזה צבע?: אומרים לך לאאאאאאא 17. אוהב את ביצפר? מי אוהב בית ספר????? 18. מצליח בבית ספר? כן בערךךך 19. תחביבים: מ........... לחשוב על בנחיייייייי אני עושה הכי הרבההה 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ] 21. איזה שפות אתה מדבר?מ..... עברית ספרדית קצת ערבית ואנגלית לא נקלטת לי לראששששש לא סובלת אנגליתתתת 22. אוהב ספורט: לא מתה על זה... 23. איפה נולדת?: בישראללללל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?: לילהה בעיקרררר 25. רגיש לדיגדוגים? לא ממש........ חחח מזה השאלות האלוווו 26. מאמין באלוהים? כן אבל אני לא מאמינה בבריאת העולם וגם לא ממש בתנך. אבל אני מאמינה שיש אלוהים חחחחח..... 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יודעת אבל כל הכינויים שלי יש בהם איפה שהוא את בנחיייי 28. מה הם? !!!!!!!!!! 29. יש לך גשר? לאא חס וחלילה לא סובלת גשררר על אנשים אחרים זה לא מפריע לי אבל על עצמי לא סובלתתת 30. היה לך?לאאאאאאאא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אשתו של בנחיייייי (זה חלום אני יודעת) 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מאיפה אני זוכרת? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרתתתתת 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש לי 4 ימים בשלוש מהם זה היה שריתי ת המושלםםםםםםםם בארץץץץ ועוד אחד אתמול כשנולד לי אחח 35. מה הדבר הכי חשוב לך? בנחמיןןןןןןןןןןןן 36. יש חבר\חברה\קראש? כן 37. ממה אתה הכי פוחד?מהמוותתתת 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגבב 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?בנחמיןןןןןןןןןןן 40. למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת....... 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אשתו לעתיד של בנחיייייי

../images/Emo24.gifואאייי אוווופפפפיייירר../images/Emo77.gif

נשמה
לא ידעתי שנולד לך אח!~! מזלללל--טטטוווובבב

DevilishAngel

New member
עונה תוך כדי ריצה

1. שם: דניאל 2. תאריך לידה: 28.12 3. כתובת: רמה"ש 4. איפה עוד גרת?: רמא"ג 5. בי"ס: עלומים 6. מזל: גדי 7. מידת נעליים?: 39-40 8. גובה: 1.60
9. כיתה: ח' 10. חיות מחמד: תוכית-חתולה-כלב 11. אחים: אח קטן ואחות גדולה 12. למה אין 12?
13. צבע שיער: חום כהה 14. אורך שיער: לא קצר אבל גם לא ארוך כמו פעם 15. צבעת פעם את השיער?: כן, יותר מדי פעמים. 16. לאיזה צבע?: פעם צבעתי לאדום-בורדו, אחרי שנה חימצנתי חלק קדמי לבלונד והיה באיזשהו שלב גם כחול. 17. אוהבת את ביצפר?: חה.
לא.
18. מצליחה בבית הספר?: בערך 19. תחביבים: D&D, רכיבה על סוסים, טלוויזיה 20.
? 21. שפות: אנגלית, עברית, צרפתית {יה רייט} וספרדית 22. ספורט: כמובן
23. איפה נולדת?: בבית חולים בת"א
24. לילה או יום? לילה! 25. רגישה לדיגדוגים? לא ממש 26. מאמין בה'? כן 27. כינויים נוספים? - 28. מה הם? - 29. גשר? לא 30. היה? לא 31. כשתהיי גדולה?: יש עוד זמן לחשוב 32. לא זוכרת 33. הכי מביך?: לא זוכרת 34. הכי טוב?: לא זוכרת 35. הדבר הכי חשוב לך?: החברים המשפחה והסוסים 36. חבר/קראש?: לא 37. הכי פוחדת?: מחטים 38. זוג עיניים?: לא יודעת 39. על מה את חושבת לפני שאת הולכת לישון?: על זה שמחר יהיה טוב יותר מהיום 40. למה את הכי מתנגדת? לכפייה הדתית, האמת. 41. אם היית יכולה להיות מישהו/מישהי אחר/ת מי היית?: לא יודעת.

rinani

New member
אני עונה

1.שם:רנה 2. תאריך לידה:29.9 3. כתובת:אביחיל 4. איפה עוד גרת?רמת גן 5. בית ספר:רופין 6. מזל:מאזניים 7. מידת נעליים:36 8. גובה: 1.53 9. כיתה:יא' 10. חיות מחמד:כלב 11. אחים:1 13. צבע שיער:שחור 14. אורך שיער: ארוך מאוד 15. צבעת פעם את השיער?:לא 16. באיזה צבע?: 17. אוהב את ביצפר?לא 18. מצליח בבית ספר?לפעמים 19. תחביבים: לרקוד לבלות 20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ] 21. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית ואני יודעת כל מיני מילים בכמה שפות:ספרדית רוסית אידיש צרפתית ערבית 22. אוהב ספורט: לא 23. איפה נולדת?:בקריה ברמת גן 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?:לילה 25. רגיש לדיגדוגים?מאוד 26. מאמין באלוהים?קצת 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא 28. מה הם? 29. יש לך גשר?לא 30. היה לך?כן 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?פסיכולוגית 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נפלתי מאופניים מול כל החברים של אח שלי 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?כמעט כל יום 35. מה הדבר הכי חשוב לך?כנות 36. יש חבר\חברה\קראש?אין 37. ממה אתה הכי פוחד?מוות 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?על דברים טובים 40. למה אתה הכי מתנגד? לאנשים נגררים 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית?אני

למעלה