../images/Emo108.gifהשתעממתי! (או שלא)
אבל לא נורא... סתם תירוץ כדי לענות
1. שם: נופר. 2. תאריך לידה:13.10.88 3. כתובת: טוב שלא הגזמנו...
נסתפק באזור המרכז... 4. איפה עוד גרת: בשום מקום! משנולדתי אני גרה באותו מקום אהוב!
5. בי"ס: *אהמ* מתחיל ב-ג'... 6. מזל: מאזניים! 7. מידת נעליים: 39 8. גובה: 1.66 9. כיתה: י'2 שולטים! (יותר נכון שולטות)
10. חיות מחמד: אין לי לצערי
אבל המועדפת עליי זה
11. אחים: אין. 12. צבע שיער: חום בהיר עם נטייה לג'ינג'י... וקצת בלונד... (נשמע מוזר אבל הכל טבעי!)
13. אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. 14. צבעת פעם את השיער: לא
15. באיזה צבע: לא צבעתי! 16. אוהב את בצפר: נוט... מה נראה לכם
17. מצליח בבצפר: אכן
18. תחביבים: לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לרקוד וכל מה שקשור בספרדית
19. איזה שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ספרדית וערבית
נגיד ש...
20. אוהב ספורט: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! יש לי סיוטים משיעורי ספורט!!!!
21. איפה נולדת:
22. אתה בן אדם של יום או של לילה: ת'אמת שניהם... אבל בעצם נראה לי שיותר של לילה...
23. רגיש לדיגדוגיםף כן
24. מאמין באלוהים: כן 25. יש לך כינויים נוספים באינטרנט: כן 26. מהם: נונו 27. יש לך גשר: כן... יותר נכון פלטה
28. היה לך: לצערי, עדיין יש... 29. מה תרצה להיות כשתהיה גדול: לא יודעת... אולי מעצבת פנים או אולי שחקנית... (איך כל מי שמכיר אותי בחיים לא היה מאמין!)
30: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: כמעט כל יום אני אומרת עליו שהוא קקה כשכלול בתוכו בי"ס...
אז אני לא זוכרת משהו מיוחד כרגע... 31. מה הדבר הכי מביך שקרה לך: אני אשמור את זה לעצמי |
32. איזה יום היה כי טוב בחיים שלך: היומולדת האחרון שלי היה כיפי! 33. מה הדבר הכי חשוב לך: המשפחה שלי
34. חבר/חברה/קראש: קראש-יאפ
פליפה!!!
(או זה יותר מקראש בעצם...) 35. ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משהו למישהו שיקר לי 36. אם היה לך עוד זוג עיניים, איפה היית שמה אותם: שאלה מגניבה!
נראה לי שבחלק האחורי של הרגליים. ככה הייתי יכולה להסתכל על האנשים שמאחוריי מלמטה!
37. על מה אתה חוש בד"כ לפני שאתה הולך לישון: על מיליון דברים... על מה "מצפה" לי מחר, על מה קרה היום ועוד ועוד...
38. למה אתה הכי מתנגד: לשקרים, לאנוכיות, לסנוביות. 39. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:
איזו מיליונרית (?), קמילה/לואיסנה (רק בגלל פליפה) או שבעצם אין לי מושג...
39.