חלק ראשון..

../images/Emo60.gifי'ג'ירפה../images/Emo12.gif1.78../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא רוצההההה
רוצה להיות יותר גבוהההההההההה

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo3.gifלמרות שלא יקראו

1.שם
רוני 2. תאריך לידה
5.8.87 3. כתובת
מזכרת בתיה 4. איפה עוד גרת?
ראשל"ץ 5. בית ספר
ע"ש רבין 6. מזל:
אריה 7. מידת נעליים
בסביבות 41 8. גובה
-+1.62 9. כיתה
י' 10. חיות מחמד
פולדי וג'נגו הכלבים שלי
11. אחים
אח דרור ואחות מיכל 13. צבע שיער
הכל, חום טבעי עם גוונים אדומים וצהובים ושורשים 14. אורך שיער
דיי ארוך 15. צבעת פעם את השיער?
כן, תמיד! 16. באיזה צבע?
ראה סעיף 13 17. אוהב את ביצפר
לא ממש 18. מצליח בבית ספר
כן 19. תחביבים
קניון
20. תחביבים [ לא אשמתי שיש פעמיים ]
סעיף אחד למעלה 21. איזה שפות אתה מדבר?
עברית, ספרדית ואנגלית 22. אוהב ספורט
לא ממש 23. איפה נולדת?
בבית חולים, מה זה השאלה הזאת
24. אתה בן אדם של לילה או של יום?
צהריים 25. רגיש לדיגדוגים
אני לא נותנת לאף אחד לגעת בי, לא יודעת... 26. מאמין באלוהים
ממ..אני לא יודעת אם קיים אלוהים אני חושבת שיש משהו למעלה ששומר עלינו [[לפעמים]], ואם יש אלוהים אז בשנים האחרונות אחרי התנ"ך הוא כבר לא שומר עלינו כמו פעם ויש לנו מצב בטחוני וכלכלי גרוע לצערי בארץ
27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט
לא יודעת 28. מה הם
לא יודעת
29. יש לך גשר
לא, חס וחסה
30. היה לך|גאווה
!|
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול
ארגנטינאית
ובארגנטינה מעצבת אופנה ידועה נשואה לשחקן הכי מושלם בעולם סנטיאגו סטיבן
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך
קה סה ז'ו
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך
שנקרע לי התיק ליד כריס מורנה וכל תכולת הטישויים נפלו על הרצפה...
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
שטסתי לספרד
35. מה הדבר הכי חשוב לך?
המשפחה, הכלבים, סנטיאגו 36. יש חבר\חברה\קראש?
לא
37. ממה אתה הכי פוחד?
מחושך, לא. להיות לבד, לא! להפך. מממ אולי מג'וקים...
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותםגאווה|במקום שלא יראו כי זה מפלצתי 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?
אני חושבת על ארגנטינה, ומקווה שיום אחד אוכל לבקר שם
40. למה אתה הכי מתנגד?
ללימודים
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית
הייתי חברה של סנטיאגו

../images/Emo60.gifחחחחח../images/Emo6.gifי'משועממים

יותר ממני כן, ובאמת נפלו לי הטישויים לידה לספר תסיפור המלא?

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif-קייי../images/Emo9.gif-../images/Emo36.gif

מתי שקמילה ופליצה באו לארץ ממש ממש התרגשתי ורדפתי אחריהם בכל הארץ אז בין המקומות היה המלון. אני ערן וחברים הגענו למלון מוקדם בבוקר, דווקא אז היה לנו יחסית קל להכנס!!! אבל כל הזמן הוציאו אותנו.. אבל היו דרכים להכנס!!! לא כמו הפעם
... הקיצה הגיע הערב, כמעט היינו צריכים ללכת ולא ראינו עדיין אף אחד
שומר אחד ראה אותנו בלובי ורצנו לעבר המעליות! פתאום אנחנו עוצרים באמצע הריצה המומים שכריס מורנה ממתינה לידנו למעלית!!!!!! כןןן כריסוווששש כזה אני עושה לה טה אמווו גרסייס פור צ'יקיטיטס אי לו קה סוססס ואז באתי להוציא תמצלמה ומרוב רגש וחיפזון ((חע מילה מצחיקה
)) התיק נקרע, ולרוע המזל הייתי חולה באותו יום והתפזרו כל הטישויים על הרצפה... זה היה ממש פאדיחה... כריס לא צחקה עלי נשמהההההההההההה שכמותהההההההה !!!!!!!! היא חייכה המוןןן !!!!! וגם בערב בסוף לפני שהמונית באה קמילה יצאה למרפסת ואני כזה המצאתי המנון לפי המנגינה של לו לוסיטה " קה קמילה" ושרנו לה מלמטה והיא יצאה עם חלוווקק שקסיתתתת! זהוווווווווו...יש לי הרבה זכרונות טובים איתם

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאפשר גם../images/Emo35.gif../images/Emo98.gif

ואתה יכול לכתוב- "בראיון חושפני עם פליפה שערך איתו המגזין GENTE הוא מספר על אהבתו מישראל בשם עדן נחמן, על היחסים ביניהם, איך הם הכירו וכמובן על העתיד שלהם ביחד. כן חברים, פליפה מאוהב בישראלית. " חח אפשר?? תודה מראש!!

rebelde2003

New member
../images/Emo108.gifהשתעממתי! (או שלא)

אבל לא נורא... סתם תירוץ כדי לענות
1. שם: נופר. 2. תאריך לידה:13.10.88 3. כתובת: טוב שלא הגזמנו...
נסתפק באזור המרכז... 4. איפה עוד גרת: בשום מקום! משנולדתי אני גרה באותו מקום אהוב!
5. בי"ס: *אהמ* מתחיל ב-ג'... 6. מזל: מאזניים! 7. מידת נעליים: 39 8. גובה: 1.66 9. כיתה: י'2 שולטים! (יותר נכון שולטות)
10. חיות מחמד: אין לי לצערי
אבל המועדפת עליי זה
11. אחים: אין. 12. צבע שיער: חום בהיר עם נטייה לג'ינג'י... וקצת בלונד... (נשמע מוזר אבל הכל טבעי!)
13. אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. 14. צבעת פעם את השיער: לא
15. באיזה צבע: לא צבעתי! 16. אוהב את בצפר: נוט... מה נראה לכם
17. מצליח בבצפר: אכן
18. תחביבים: לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לרקוד וכל מה שקשור בספרדית
19. איזה שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ספרדית וערבית
נגיד ש...
20. אוהב ספורט: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! יש לי סיוטים משיעורי ספורט!!!!
21. איפה נולדת:
22. אתה בן אדם של יום או של לילה: ת'אמת שניהם... אבל בעצם נראה לי שיותר של לילה...
23. רגיש לדיגדוגיםף כן
24. מאמין באלוהים: כן 25. יש לך כינויים נוספים באינטרנט: כן 26. מהם: נונו 27. יש לך גשר: כן... יותר נכון פלטה
28. היה לך: לצערי, עדיין יש... 29. מה תרצה להיות כשתהיה גדול: לא יודעת... אולי מעצבת פנים או אולי שחקנית... (איך כל מי שמכיר אותי בחיים לא היה מאמין!)
30: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: כמעט כל יום אני אומרת עליו שהוא קקה כשכלול בתוכו בי"ס...
אז אני לא זוכרת משהו מיוחד כרגע... 31. מה הדבר הכי מביך שקרה לך: אני אשמור את זה לעצמי |
32. איזה יום היה כי טוב בחיים שלך: היומולדת האחרון שלי היה כיפי! 33. מה הדבר הכי חשוב לך: המשפחה שלי
34. חבר/חברה/קראש: קראש-יאפ
פליפה!!!
(או זה יותר מקראש בעצם...) 35. ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משהו למישהו שיקר לי 36. אם היה לך עוד זוג עיניים, איפה היית שמה אותם: שאלה מגניבה!
נראה לי שבחלק האחורי של הרגליים. ככה הייתי יכולה להסתכל על האנשים שמאחוריי מלמטה!
37. על מה אתה חוש בד"כ לפני שאתה הולך לישון: על מיליון דברים... על מה "מצפה" לי מחר, על מה קרה היום ועוד ועוד...
38. למה אתה הכי מתנגד: לשקרים, לאנוכיות, לסנוביות. 39. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:
איזו מיליונרית (?), קמילה/לואיסנה (רק בגלל פליפה) או שבעצם אין לי מושג...
39.

למעלה