~The McWeekend~

dougie10

New member
אני לא מאמינה שזה קרה!!!..איך הוא הפסיד!!../images/Emo10.gif

אני ראיתי את המשחק...והייתי המומה....כאילו....מה קורה לך?.. הוואא הפסיד!!!!!!!!!
לאאא פייררר..... מי זה טומי? (אם אפשר לשאול)

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני פאקינג כמעט שברתי תטלויזיה!

*&^%$#@@#$%&*) מכות
אבל הוא שיחק ממש טוב... זה פשוט היה ממש מפתיע. טומי זה ידיד ממש ממש טוב שלי מאנגליה

dougie10

New member
חח...גם אני...זה ממש ממש הכעיס אותי

כ"כ התאכזבתי....
אבל הפדרר הזה
מילא שמארי ייקח!!... אבל פדרר?.. אני שונאת אותו את המכוער הזה עם החברה המכוערת שלו!!.. @^$&%^&%^&*)*&)^#%$@#$!#$&&*)^) ל א פייר!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני דווקא ממש מחבבת אותו../images/Emo6.gif

הוא לא מכוער... לדעתי הוא דווקא חמוד כזה
חוצמזה אדום נורא הולם אותו *___* אבל החברה שלו אכן נוראית בעעעעעעעעעעע
הייתי ממש שמחה שהוא ניצח אותוXD איכס מארי
סקוטי עם שיער מכבסה ><' go team Roger!
XDDD

dougie10

New member
האמת שאת צודקת!!..

מארי הוא באמת מכוער תחת עם שיער מכבסה.. ופדרר ממש חמוד עם אדום.. אבל אני עדיין חושבת שפדרר יש בו משהו מכוער!!. אני דווקא רציתי שלפחות מי שניצח את נדל ייקח...שבמקרה הזה זה מארי

o0oRoTeMo0o

New member
מיי מקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:Lies POV Obviously I'll be ok ועוד כל מיני אין לי כוח לכתוב.. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:Avril Lavigne - Nobdy's Home Avril Lavigne - Mobile Simple Plan - I Do Enything Simple Plan- Love Is A Lie Lee Biran - Anything U Want too קרן פלס - אם אלה החיים הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: סימפל פלאן אלבום שחרשתן עליו: Radio:ACTIVE קליפ שעשה לכן את זה: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים משהו שהכעיס אתכם השבוע: מישהי- חברה שלי.. משהו ששימח: קיבלתי את המשוכרת מהעבודה..!!! משהו שהעציב: ציון גרוע במבחן במתמטיקה.. ציטוטייה: מתנגן בראש / בפלייליסט: Busted - What I Go To School For המלצת השבוע: תעשו תמיד מה שאתם רוצים- אל תקשיבו לאנשים...! התמונה הכי חמה:

adiozery101

New member
עהעה מושלם../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

חחח את מהקומונה שלוו !! נכון ?

גרבע

New member
../images/Emo105.gif MY McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי
My Heart Will Go On I've Got You The ballad of Paul K Broccoli
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Five Minutes To Midnight -Boys Like Girls Me You and My Medication -Boys Like Girls Holiday -Boys Like Girls Learning To Fall -Boys Like Girl Can't Take It -The All-American Rejects Stab My Back -The All-American Rejects Change Your Mind -The All-American Rejects Time Stands Stil -The All-American Rejects Swing, Swing -The All-American Rejects וגם-Straightjacket Feeling
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
The All-American Rejects
אלבום שחרשתן עליו:
כלום.. [:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://uk.youtube.com/watch?v=u-f9Yqc6Fm8&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כלל ערוץ 37
[יס]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום..
משהו ששימח:
--------
משהו שהעציב:
--------
ציטוטייה:
-------
מתנגן בראש / בפלייליסט:
PS I Love You -The All American Rejects
המלצת השבוע:
---------
התמונה הכי חמה:

dougie10

New member
כי אייזה מעריצה במייספיס היתה שם וצילמה אותו

וכתבה מתחת לתמונה שזה מהפרימיירה של קאמפ רוק בלונדון! ואם תסתכלי טוב תוכלי לראות את הסמל של דיסני וקצת את הראש של ג'ו ג'ונאס!...בחלק מהתמונות (כי יש עוד מלא תמונות משם) אני אחפש אחת שרואים את הראש של ג'ו ויעלה אותה לפורום!..

למעלה