~The McWeekend~

סאמוואן

New member
לגמרי!! פשוט מסכנה...

אם הייתי פוגשת את הסבא והאמא הייתי יורקת להם בפרצוף....אנשים נוראיים!!

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo100.gifסופשבוע וזה. <:

מצעד הלהיטים של מקפליי: I Kissed A Girl כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: I Kissed A Girl - Katy Perry Chasing Cars - Snow Patrol Viva La Diva - Coldplay The Gift - Angels & Airwaves תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול, בטי, אחים ואחיות$%@$#
, גריק וטופ מודל. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא. משהו ששימח: תוכניות טלויזיה? X: משהו שהעציב: מתמטיקה וחברה שלי עשתה ספטום וזה נוראי><" ציטוטייה: ~האח הגדול~ "האח הגדול לא מכיר מישהי בשם כינרת." לאון: "למה שמישהו ירצה להדיח אותי? אני מהמם." שפרה ללאון: "יש לך נקודה אדומה על האף." לאון: "איפה, שם?" שפרה: "כן, תכסה את זה במייקאפ. כל הפרצוף כיסית במייקאפ חוץ משם?" ~נכנסת לחדר של ההורים שלי, ואמא שלי רואה ערוץ 10.~ אני: "מה?! את לא רואה האח הגדול?!" אמא: "אני מעבירה בפרסומות." ~~סיפור בהמשכים (האלו שלא יודעים מה האחר כותב) עם קמי. אני המודגש.~~ "הוא ממש מכוער, לא כמו טום המושי מושלם, הארי ג'אד. ואז הם עשו סקס הזוי ומטורף." אני לקמי: "אנחנו 2 חולות בספל!" (התכוונתי לומר שכל.. חח) אח שלי: "אמא, אנחנו הולכים למות ביום רביעי!" אמא שלי: "לא נורא, זה בריא." ~שיעור תנ"ך. קובי זה המורה.~ ילדה: "קובי, אנחנו נמות בעוד שעתיים!" קובי: "מה?" ילדה: "סוף העולם!" קובי: "אהה, נכון. בסדר, כולנו נמות מתי שהוא." כיתה: "קר לנו, אי אפשר לכבות את המזגן?" קובי: "אתם יכולים להתחמם באורה של תורה." אני: "ישראל מתייבשת! גם באוסטרליה ישראל מתייבשת!!" ~טב"ע~ טליה: "אני גם ככה הרבה יותר גבר ממה שאתה אי פעם תהיה." שון: "טליה, זה שיש לך שפם לא אומר שאת גבר." ~שיחה עם אחי בן ה9 חח~ אני: "עמרי, אתה רוצה שאני אשים לך לק?" הוא: "לא.. ~מצחקק~ זה יהפוך אותי להומוסקסואל." אני: "זה לא פוף! יהפוך אותך." הוא: "אז זה יהפוך אותי לרק סקסואלי." ~בטי~ מארק לאמנדה: "חוץ מהקול שלך את זמרת נהדרת!" (23:07) ‎Shir: נכנסתי לחדר של ההורים שלי ואני רואה את אמא שלי מסתכלת עלי בחיוך נבוך ומסמיקה. (23:07) ‎Shir: למה? (23:07) ‎Shir: כי הם רואים האח הגדולXDDDDDDDDDD ~אחים ואחיות~
Nora: Robert, what song did you lose your virginity to? Kevin: Mom! Kitty: Well we're just trying to figure out our wedding song. Robert: Interesting methodology. Tommy: Mine was the Dirty Dancing Theme. Kevin: Wow, be gayer! Kevin: Headed to the gym? Scotty: Have to. Working in a restaurant demands it. Or you end up with… Kevin: Love handles, I know. Like me. Scotty: I think we’ve already established I have no problems with your body. Kevin: Nor I yours.
אני: "יואו, אני מה זה מרחמת על דתיים." חברה: "למה?" אני: "כי יש להם זקן." חברה: "רק בגלל זה? גם לנטע יש זקן, אז מה?" אני: "נטע גם דתייה." (כזו חברות אמיצה לא נראתה כבר דורותXDDDD) מתנגן בראש / בפלייליסט: גריק. התמונה הכי חמה: קווין וסקוטי333>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח יא חולה בספל XDDDDDD

הציטוטים הרגו אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "ישראל מתייבשת! גם באוסטרליה ישראל מתייבשת!!"
ספטום זה באף? כמו שור..? >< טוב טוב אני הולכת להתעצב לי או משהו. 333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כן. -__- למה להתעצב שיש לנו את קאמפ רוק וג'ו ג'ונאס בעל התחת גדל המימדים!!

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח צודקת ../images/Emo6.gif

החיים הרבה יותר משעשעים שג'ו והמציקה קיימים D:

Charley XD

New member
XD איזה מפגרת

"אני מרחמת על הדתיים כי יש להם זקן" וואי שירק יש לך הברקות יותר גדולות מי של נוזל רצפות כמובן שהכל לפי הספל הישר .. ככה הכל מסתדר
אוו יו סאצ' אה ביצ' אנד אי לייק דאטטטטטטטטטטטטטטטטטט

sweet shir

New member
כי היה לי ממש חם, ופתאום ראיתי דתי עם זקן

וריחמתי עליו!
3>

sweet shir

New member
"אוו יו סאצ' אה ביצ' אנד אי לייק דאטטטטטטטטט"

על זה אני תוהה.

N e r d y

New member
שירקו איי מיס יו

יש טופ מודל
והציטוטים קורעים אז אולוויז XD

sweet shir

New member
מה מתגעגעת כלבה, טסת לחו"ל בלי להודיע אפילוO:

איי מיס יו טו. ממש.

N e r d y

New member
אבל לא טסתי בכלל עדיין ../images/Emo12.gif

טסתי בחזרה לבצפר פשוט ><

sweet shir

New member
מה, אז למה היו לך תמונות מחו"ל בפייסבוק? XD

סתיו אמרה לי שהיא הסיקה שטסת בגלל זה חחח. וכן, בית ספר. X: אז רגע, למה סיננת אותי בפלא אם את בארץ?! בית ספר בלי להסתמס איתך ועם סתיו בו זמנית זה לא אותו דבר. >:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה ציטוטים קורעים! XDDDDDDDDDDD לאב אנד קיסס ביאצ'

just orr

New member
ooh baby, baby it's a wild world

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Katy Perry- I Kissed A Girl The Killers- Somebody Told Me והשיר הזה עם ooh baby, baby it's a wild world מהפרק האחרון של סקינס
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי D:
אלבום שחרשתן עליו: --
קליפ שעשה לכן את זה:--
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקינס!!!!!1111
, על טבעי, 2 גברים וחצי חחח
נרניה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצפר. בעיקר המנות.
אני מצוננת בעח
משהו ששימח: הייתי היום בגן!!!!!111
אבל זה לא אותו דבר בלי כל הילדים שעלו ל-א' חחח וזהו נראלי חח מה יכול להיות משמח בשבוע הזה? ><
משהו שהעציב: נתקפתי געגועים לשרון פתאום
ציטוטייה: מהר מהר לפני שאורטל תגנוב לי XD מורה: "ולמה היא נקראת עקומת אופטימום?" ילדה: "כי היא אופטימית" --- על רחב הזונה~ מורה: "מוכרת ירקות!!! טוב שלא אמרו רקדנית סטפס!!!!" --- "מישהו רוצה פופקורן עם שמן תינוקות?" --- "This is NOT-E-BOOK" --- סקינס~ אנוואר: "Thank you Jesus!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: נדבקתי למנגינת פתיחה של סקינס XDDDD
המלצת השבוע: בי קול, דונט גו טו סקול.
התמונה הכי חמה: סקינס או דני? סקינס או דני? מממממ סופשבוע נעים :)

למעלה