../images/Emo79.gif../images/Emo100.gifסופשבוע וזה. <:
מצעד הלהיטים של מקפליי: I Kissed A Girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: I Kissed A Girl - Katy Perry Chasing Cars - Snow Patrol Viva La Diva - Coldplay The Gift - Angels & Airwaves
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול, בטי, אחים ואחיות$%@$#
, גריק וטופ מודל.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא.
משהו ששימח: תוכניות טלויזיה? X:
משהו שהעציב: מתמטיקה וחברה שלי עשתה ספטום וזה נוראי><"
ציטוטייה: ~האח הגדול~ "האח הגדול לא מכיר מישהי בשם כינרת." לאון: "למה שמישהו ירצה להדיח אותי? אני מהמם." שפרה ללאון: "יש לך נקודה אדומה על האף." לאון: "איפה, שם?" שפרה: "כן, תכסה את זה במייקאפ. כל הפרצוף כיסית במייקאפ חוץ משם?" ~נכנסת לחדר של ההורים שלי, ואמא שלי רואה ערוץ 10.~ אני: "מה?! את לא רואה האח הגדול?!" אמא: "אני מעבירה בפרסומות." ~~סיפור בהמשכים (האלו שלא יודעים מה האחר כותב) עם קמי. אני המודגש.~~ "
הוא ממש מכוער, לא כמו טום המושי מושלם, הארי ג'אד. ואז הם עשו סקס הזוי ומטורף." אני לקמי: "אנחנו 2 חולות בספל!" (התכוונתי לומר שכל.. חח) אח שלי: "אמא, אנחנו הולכים למות ביום רביעי!" אמא שלי: "לא נורא, זה בריא." ~שיעור תנ"ך. קובי זה המורה.~ ילדה: "קובי, אנחנו נמות בעוד שעתיים!" קובי: "מה?" ילדה: "סוף העולם!" קובי: "אהה, נכון. בסדר, כולנו נמות מתי שהוא." כיתה: "קר לנו, אי אפשר לכבות את המזגן?" קובי: "אתם יכולים להתחמם באורה של תורה." אני: "ישראל מתייבשת! גם באוסטרליה ישראל מתייבשת!!" ~טב"ע~ טליה: "אני גם ככה הרבה יותר גבר ממה שאתה אי פעם תהיה." שון: "טליה, זה שיש לך שפם לא אומר שאת גבר." ~שיחה עם אחי בן ה9 חח~ אני: "עמרי, אתה רוצה שאני אשים לך לק?" הוא: "לא.. ~מצחקק~ זה יהפוך אותי להומוסקסואל." אני: "זה לא פוף! יהפוך אותך." הוא: "אז זה יהפוך אותי לרק סקסואלי." ~בטי~ מארק לאמנדה: "חוץ מהקול שלך את זמרת נהדרת!" (23:07) Shir: נכנסתי לחדר של ההורים שלי ואני רואה את אמא שלי מסתכלת עלי בחיוך נבוך ומסמיקה. (23:07) Shir: למה? (23:07) Shir: כי הם רואים האח הגדולXDDDDDDDDDD ~אחים ואחיות~
Nora: Robert, what song did you lose your virginity to? Kevin: Mom! Kitty: Well we're just trying to figure out our wedding song. Robert: Interesting methodology. Tommy: Mine was the Dirty Dancing Theme. Kevin: Wow, be gayer! Kevin: Headed to the gym? Scotty: Have to. Working in a restaurant demands it. Or you end up with… Kevin: Love handles, I know. Like me. Scotty: I think we’ve already established I have no problems with your body. Kevin: Nor I yours.
אני: "יואו, אני מה זה מרחמת על דתיים." חברה: "למה?" אני: "כי יש להם זקן." חברה: "רק בגלל זה? גם לנטע יש זקן, אז מה?" אני: "נטע גם דתייה." (כזו חברות אמיצה לא נראתה כבר דורותXDDDD)
מתנגן בראש / בפלייליסט: גריק.
התמונה הכי חמה: קווין וסקוטי333>