מעולה אבל אם רק היה קצת שינוי בפנים זה היה עוד מדהים!!!
B Blue Aura New member 24/2/06 #49 תמונה ממש גרועה. ../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif
P purple rain2 New member 26/2/06 #133 ../images/Emo205.gif חוץ מהפנים- הכל יפה בתמונה../images/Emo3.gif
M moomita New member 24/2/06 #65 גם בהמה? גם כלבה ? לא ציפיתי! חח חצופים~!.. מה זה הקללות פה ..? לא מתאים!!.. טחטח... מישהו יודע מה אמרו על קיניה בשיפוט (שאר הבנות)?? שמתי לב שהן בכלל לא יצאו כלבות אחת לשניה למרות שציפיתי שיהיו
גם בהמה? גם כלבה ? לא ציפיתי! חח חצופים~!.. מה זה הקללות פה ..? לא מתאים!!.. טחטח... מישהו יודע מה אמרו על קיניה בשיפוט (שאר הבנות)?? שמתי לב שהן בכלל לא יצאו כלבות אחת לשניה למרות שציפיתי שיהיו
ה הטופ מודל הבא New member 25/2/06 #118 כזאת מכוערת..כל כך שמנה וכל כך לא הטופ מודל הבאה (אפילו דוגמנית של שוק לא היתי שם אותה)
K katie me New member 24/2/06 #35 פי, איזה פרווה../images/Emo3.gif איכסה פיכסה עליה מגעילה!!! גם בהמה וגם כלבה
J JULI4561 New member 24/2/06 #47 ואיי תום , בחיים שלי לא ראיתי אותך מקלל כל כךהרבה מישהי ..(למרות שגמאני לא סובלת אותה) והיא אפילו לא קיללה את אמנדה חחחחח
ואיי תום , בחיים שלי לא ראיתי אותך מקלל כל כךהרבה מישהי ..(למרות שגמאני לא סובלת אותה) והיא אפילו לא קיללה את אמנדה חחחחח
• •••SeXy BoY••• New member 24/2/06 #53 חחחחח..../images/Emo87.gif כפרעל אמנדה אני כל כךךךךךך אבללל כל כךךךךךך שונא את קיניה!! יוווווווווווו!! היא מעצבנת אותייייייייי!!!!!!!!!
חחחחח..../images/Emo87.gif כפרעל אמנדה אני כל כךךךךךך אבללל כל כךךךךךך שונא את קיניה!! יוווווווווווו!! היא מעצבנת אותייייייייי!!!!!!!!!
B Blue Aura New member 24/2/06 #54 אני איתך. ../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif גם משמינה וגם עוד חשה.
J JULI4561 New member 24/2/06 #43 חחחח מה נסגר אם העלים ברגל../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif זה קרע אותי .. פשוט לא קשור לכולם
B Blue Aura New member 24/2/06 #50 מה חשבת לעצמך../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif תמונה ממש גרועה.
ב בדויה02 New member 25/2/06 #67 קיניה נראית כמו.... היא נראית כמו מורה.... יש לי מורה למתמטיקה שיש לה את אותה תספורת כמו של קיניה...