היא באמת נראת קטועת רגל.
P purple rain2 New member 26/2/06 #134 ../images/Emo205.gif נראית כאילו היא אחרי קרב קשה ועכשיו היא מביטה לעבר האופק לקראת ימים טובים יותר...
../images/Emo205.gif נראית כאילו היא אחרי קרב קשה ועכשיו היא מביטה לעבר האופק לקראת ימים טובים יותר...
• •••SeXy BoY••• New member 24/2/06 #37 תמונה גרועה ברמות מטורפות../images/Emo87.gif ממש מאוכזב.. אבל לא נורא.. בטוח היא תשתפר..!
S Sheep on the moon New member 24/2/06 #52 אני כנראה ממש היחידה, אני חושבת שהתמונה מדהימה, התנוחה יפה ובאמת כמו שמישהי פה כתבה היא כאילו חלק מהאדמה, חלק מהטבע. וגם ממש אהבתי את הפנים!.
אני כנראה ממש היחידה, אני חושבת שהתמונה מדהימה, התנוחה יפה ובאמת כמו שמישהי פה כתבה היא כאילו חלק מהאדמה, חלק מהטבע. וגם ממש אהבתי את הפנים!.
ה הטופ מודל הבא New member 25/2/06 #119 גם לדעתי תמונה מדהימה!! התמונה נראית כמו פרסומת עילית כזו!! אבל מה שמיוחד בה זה שהיא יוצאת שונה בכל תמונה וזה טופ מודל אמיתית
גם לדעתי תמונה מדהימה!! התמונה נראית כמו פרסומת עילית כזו!! אבל מה שמיוחד בה זה שהיא יוצאת שונה בכל תמונה וזה טופ מודל אמיתית
R randu New member 24/2/06 #58 ביקורת רבה על הפנים וגוף!! טוב,גוף סבבה,אין לי ממש הרבה מה להגיד,הוא יפה ,לא כמו של קיילן,אבל... פנים-בתמונה הזאת,כשהפנים נמשכות אחורה,היא נראית זוועה,מבוגרת ב-20 שנה,הפה והאף ועניים,הצב העור,הכל יצא מעוות,כשהיא בפרופיל היא יוצאת שווה בטירוף!! קיצר,הכי טובה זו קיילן!!
ביקורת רבה על הפנים וגוף!! טוב,גוף סבבה,אין לי ממש הרבה מה להגיד,הוא יפה ,לא כמו של קיילן,אבל... פנים-בתמונה הזאת,כשהפנים נמשכות אחורה,היא נראית זוועה,מבוגרת ב-20 שנה,הפה והאף ועניים,הצב העור,הכל יצא מעוות,כשהיא בפרופיל היא יוצאת שווה בטירוף!! קיצר,הכי טובה זו קיילן!!
P purple rain2 New member 26/2/06 #135 ../images/Emo205.gif הפנים שלה מזעזעות. מה גם שהיא בכלל לא דומה לעצמה.
P Plaztyk New member 26/2/06 #145 דווקא אני אהבתי. היא נראית כמו מלכת הג'ונגל P: מראה הצ'יטה לא עוזב אותה XD
K katie me New member 24/2/06 #39 מושלמת בפוזה../images/Emo99.gif כאילו שהיא חלק מהאדמה או משהו כזה...אבל הפנים, האמת לא משהו, באמת היא יוצאת הרבה יותר טוב בפרופילים! אבל אני חולה עליה!!! מבחינתי היא הטופ מודל שלי (ולא אכפת לי מי יזכה). האמת שאני גם לא אתנגד שקיילן תזכה.
מושלמת בפוזה../images/Emo99.gif כאילו שהיא חלק מהאדמה או משהו כזה...אבל הפנים, האמת לא משהו, באמת היא יוצאת הרבה יותר טוב בפרופילים! אבל אני חולה עליה!!! מבחינתי היא הטופ מודל שלי (ולא אכפת לי מי יזכה). האמת שאני גם לא אתנגד שקיילן תזכה.
P purple rain2 New member 26/2/06 #136 ../images/Emo205.gif אז אני מבינה שאת מהבודדים פה שעוד לא יודעים מי זוכה יפה לך
J JULI4561 New member 24/2/06 #44 פוזה../images/Emo127.gif פנים כל כך ../images/Emo128.gif אכזבההה ברמות!!!
J JULI4561 New member 25/2/06 #71 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות מהפרק ../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות מהפרק ../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gif