עונה 6-פרק 11-תמונות

הפיל נראה יותר טוב ממנה.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

כשהוא את כל התמונות שלה מתחילת העונה, רציתי להקיא. הכל היה פשוט דוחה ברמות. ><"

אני מגזימה? O::../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

עם יד על הלב, עלתה בי חלחלה כשהראו את התמונות שלה. יש לה גוף של קיסמים דבוקים ברוק, ראש של נורה,
. הראש נראה כאילו עוד שניה הוא עומד לפול. השיער הארוך בכלל לא מתאים לה, הוא פשוט עוד יותר מדגיש את הראש המוזר שלה. היא ד ו ח ה פשוט. ואין לי שום בעיה מבחינת האופי שלה, היא נחמדה סה"כ ממה שראו.

אם כבר עם השיער הקצר בצהבהב

היא נראתה פשוט זוועה ולא הבנתי איך ראו בה איזשהו פוטנציאל אבל אז עשו לה את המייקאובר ובתמונה מהאגדות היא כבר נראתה לגמרי מדהימה... זכותך אבל..

יחסית לכיעור שלה התמונה ממש טובה

ותכלס הפוזה סוג של גאונית! רק היא הייתה יכולה להצטלם ככה ומרחוק זה נראה מדהים. אבל עדיין כל קשר בינה ובין טופ מודל מקרי בהחלט הייתי מעיף אותה כבר לפני איזה 3-4 פרקים.

NP16

New member
מצחיק,אני חושב שיחסית ליופי שלה זה מכוער.

רציני.

היופי הנסתר אולי ...

זה הקלוז אפ היחיד העונה שלה שאני יכול להגיד הפנים נראות טוב בכל שאר התמונות יוצא לה אף משופץ לחיים של דראקווין ומצח רצח. קיצר היא ממש גסה ולא יפה בפנים. פה זה עוד איכשהו התאזן.. איכשהו..

Manga136

New member
הכי פחות אהבתי. ../images/Emo142.gif

היא באמת נראית כמו גיבורת על שהדביקו אותה על הפיל.

תמונה סבירה לא הבנתי מה השופטים התלהבו

כי הפוזה גרועה מאוד מאוד ומרחוק זה נראה רע כי הרגל שלה תקועה הפנים מצד אחד יפות מצד שני מרחוק יצאו קצת רעות ומצד שלישי יותר מדי ארוכות. קיצר לא הכי אהבתי למרות שבפרק עצמו היא נראתה ממש יפה בקטע של הצילומים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif וואי וואי

אני חושב שכל קשר שלך ולענין של הבנה בפוזה ודוגמנות הוא מקרי בהחלט. אל תקח את זה בענין רע,הכל בצחוק.כי הדעות שלנו כ"כ מנוגדות שזה משהו.

למעלה