עונה 6-פרק 11-תמונות

Manga136

New member
שיניתי את דעתי. ../images/Emo142.gif

התמונות הכי טובות הפרק הן של דניאל וג'ואני... עכשיו כשאני רואה את של שרה שוב היא הרבה פחות טובה מהן.

Manga136

New member
ייאי^^ ../images/Emo142.gif

אבל באמת, כשאני מסתכל על של שרה זה העתק גרוע במיוחד של ג'ואני. ג'ואני עשתה את הצילומים באופן מושלם, ושרה נסתה לעשות בדיוק כמוה... רק שזה לא יצא לטובתה. איך לכל הרוחות שרה הזאת נקראה שנייה במקום דניאל?!
התמונה הטובה היהיחדה שהייתה לה בעונה עד כה זה עם הקרחת, וזהו זה.

NP16

New member
אני הייתי בהלם שהקריאו אותה שניה.וגם../images/Emo58.gif

הייתי בהלם..בעיקר שכתבת פעם שג'ייד הייתה 5 פעמים בבוטום. כשבפעם החמישית היא מודחת. אז, ונדי,מולי סו,ברוק,פורונדה. ובפרק הבא היא לא עפה, אז מי תהיה בבוטום עם שרה ג'ואני או דניאל? :| חשבתי ששרה תהיה עם פורונדה בבוטום,והפעם הלפני אחרונה של ג'ייד תהיה עם שרה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בפרק הבא דניאל תהיה בבוטום עם שרה.
לפרק האחרון... ובגמר היא תהיה בבוטום שוב עם ג'ייד (ג'ואני מעולם לא הייתה בבוטום 2 העונה), ותשרוד.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

אתה רציני???:) איך אני שמח..ממש לא רציתי לראות את ג'ואני בבוטום..מעצבן אותי אפילו שמקריאים אותה לא ראשונה :p אבל זה מעצבן, מה קרה פתאום שדניאל ניצחה אחרי ה2 בוטומים? זה ל=א הוגן.

Manga136

New member

אכן לא הוגן, אבל אין מה לעשות...
למרות ששתיהן מעולות בעולם האופנה כרגע (שמעתי שדניאל תהיה בשבוע האופנה, וגם היו לה כמה מסלולים, ואתה כבר יודע שגם ג'ואני מצליחה)

Manga136

New member

וכמובן, כשאני אומר "מסלולים" אצל דניאל, אני מתכוון לתצוגות אופנה.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

בסדר,דניאל מעולה,אני אוהב אותה. אבל עד ללנצח כשג'ואני בסביבה.. והעובדה הזאת שהייתה בבוטום פעמיים שניה לפני הניצחון,מעצבנת אותי פי כמה. כי גם אני מכיר איך הבנות הולכות. אין סיכוי שדניאל הייתה משחקת אותה בתצוגה של הפיינל,יותר מג'ואני. רק ג'ייד מסוגלת לקחת אותה בזה.

Manga136

New member

אני מקווה שאתה לא חושב שאני אומר שהגיע לדניאל לזכות... ואם לומר את האמת, ג'ואני ודניאל הלכו באותה הרמה בתצוגה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הוא צודק ../images/Emo58.gif

ג'ואני ודניאל היו באותה הרמה בתצוגה האחרונה.

Manga136

New member

הן הסתם ג'ואני קרעה את דניאל בתמונות של הקאברגירל.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ג'ואני לא ראתה את דניאל ממטר,כרגיל.

למעלה