צפיה משותפת בשידור

../images/Emo109.gif צפיה משותפת בשידור ../images/Emo109.gif

טוב, אחרי שהבררנו שיש שידור, ואי"ה נוכל לראות את הפלויד בדו-מימד בזמן אמת, נשאר לארגן צפיה משותפת, למעוניינים. מכייון שאני מניחה שיהיו מעוניינים רבים, ומכיוון שאנחנו במקומות שונים בארץ (ואפילו בחו"ל), אני מציעה שנמצא מספר מקומות, באזורים שונים בארץ, בהם יוכלו אנשים לצפות במשותף. שרשרו לכאן את הצעותיכם, רעיונותיכם - כל מה שבא לכם.

avki

New member
לדעתי האפשרויות הם להלן:

צפיה בבית של אחד מחברי הפורום - היתרונות הם האווירה, השליטה על המקום, האפשרות לשים מוזיקה מתי שרוצים, לעשות תוכנית איך שבא לנו, וכו'. צפיה בבאר\מקום אחר שמשדר את האירוע (וסביר להניח שיהיו רבים כאלה) - היתרונות הם שמן הסתם יהיה שתיה כיבוד ונוחות כמו שצריך, מסך וסאונד נורמליים, ואווריה יותר פתוחה. כל זה בהנחה כמובן שלא באים לצפיה נטו, אלא למין מפגש פורום מיוחד. כמובן שצריך להתחשב במיקום של רוב חברי הפורום, למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה לעשות את זה בכל מקום סביר במרכז (שפתוח בשבת). רק חבל שאני אוכל לצאת רק במוצ"ש...

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב...שני הרעיונות..

אבל צריך לעשות בירורים.. יש לנו רק את השלד, עכשיו צריך להלביש בשר...

itaikuskus

New member
לתשומת ליבך

צפייה במקום כמו בר/פאב תותנה בגילם של משתתפי הפורום, שמספר לא מבוטל מהם עוד לא הגיעו ל18...זה יעשה את העסק קצת מסובך יותר.

One Echoe

New member
לא לא,

לדעתי צריך מקום אחד שכולם יפגשו בו. בבית של מישהו שמתנדב. משהו במרכז. שקרוב גם לצפוניים וגם לדרומיים...

אנחנו עדיין בישראל...

אתה צודק, מקום אחד לכולם... ואגב, מי נמצא בחו"ל? אני לא מצליח לעקוב

NIR Y

New member
אני בעד

אבל אין לי כוח לארגן או משהו אבל עם יהיה אני יבוא בכייף. וציף אני מקווה שגם את תבואי

thezanani

New member
אם היא לא תבוא

אני אביא רובי אוויר,ונארגן במקום מטווח חתולות.

אני אבוא

השאלה היא אם באמת אפשר לקיים מפגש פורום במקום אחד, בהנחה שיש לפורום הזה די הרבה קוראים (תאמינו לי), ועוד מכל קצוות הארץ.

One Echoe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

יו הרגת אותי.(זה היה בצחוק כן?! חס וחלילה!) ציף זה אפשרי, מניסיון שלי עם פורומים אחרים. אם קובעים מקום מפגש מסודר הרבה אנשים יבואו.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תומכת../images/Emo13.gif

הומ, במקרה ואנוכי דרומית מדי לרובכם לדעתי, אם אכן זה יהיה בבית ראנדומלי במרכז אבוא, אפשר לארגן כיבוד והרבה קפאין שישאיר אותנו ערים.

oribarak

New member
אהמ אהמ ראשון לציון אהמ אהמ

אוף בחוף זה היה הכי קלאסה...אם היה אפשר לארגן איזו טלוויזיה, היה אפשר להביא גיטרות ובזמן שפינק פלויד לא מופיעים, ננגן אותם קצת

NIR Y

New member
אני יכול לעזור עם המסך

אני משכיר מקרנים ומסכים אז אני יכול לדאוג לזה בלי כסף כמובן

brotos

New member
ניר, תעשה טובה.

תנסה לארגן את זה ברצינות. אם זה ילך, זה יהיה מצויין.

למעלה