צפיה משותפת בשידור

מממ. . . .

רגע אז יש מפגש של הפורום??????????????????? דרך אגב יהיה נורא אם אני יביא מישהי לא מהפורום?? כי אנלא מכירה פה אפחד!!

oribarak

New member
אנחנו לא מעגל סגור, אתה יכול להביא

אנחנו מכירים אנשים...אנחנו גם לא מכירים אחד את השני טוב מדי חוץ מהפורום...אתה תבוא ותשתלב, בכל זאת כולנו פלוידרים

deePink

New member
...

דיברתי עם ההורים שלי "בשום פנים ואופן" זה כלום לעומת מה שקרה בבית שלי... =/ אני חושבת שאם אף אחדד לא התנדב עד כה להביא את ביתו הקט... לא נראה לי שזה הגיוני... אולי ננעשה לארגן משו ציבורי? על החוף של ראשון נשמע לא רע... השאלה אם זה באמת אפשרי... אני גם מקווה שאני אוכל לבוא... ההורים שלי לא מסיכימים לי... והמפגש הזה בין הדברים היותר נחמדים שרציתי לעשות בחופש הזה..

oribarak

New member
מישהו גדול עם סמכות

יכול ללכת לחוף, ולבקש מאחד הברים שהכי נראים לו אם הוא יכול לארח אותנו. יש שמה מקומות יפים ואפשר לשבת על החוף ולשמוע..עם חיבור לרמקולים גדולים אני מנסה לארגן ולא בטוח שאני בא בכלל..ההורים שלי לא מתלהבים מזה בגרוש..הם מפחדים מהדברים האלה בגלל הרצח שהיה אז הבנאדם שדיבר עם אחת בצ'אט ונפגש איתה

באר על החוף זה בדיוק מסוג המקומות

שעשויים להפחיד הורים, מה גם שמקום שמגיש אלכוהול אינו מתאים לקטינים. עדיין עדיף בית של מישהו, ועם ההורים החוששים אני יכולה לדבר אישית, אם נצליח לסגור על מקום וכד'.

deePink

New member
ציף, אולי אצלך בבית? =)

או אצל הגדולים יותר... כי אני מאמינה שלהם יש בית לבד... רשות מההורים להשיג אישור למפגש פורום זה בין האישורים היותר קשים אני חוששת... כיוון שמפגש מסוג זה כולל גם גדולים (מבחינת הילדים), באלגן וחוסר הכרות עם האנשים... בדיוק מה שהורים לא מחפשים...

oribarak

New member
מבחינת ההורים, כולכם רוצחים

שמחפשים ילדים קטנים כדי לאכול אותם כשהם יושנים make my day ותעשו משהו בטוח כדי שההורים יסכימו

אין לי תשתית לזה

אפילו טלוויזיה אין לי כרגע, לאחר ששבקה אתמול. זה צריך להיות בית פרטי גדול, עדיף עם גינה. או קיבוץ/מושב.

מה עם הקמיע של הפורום?

מאז שיש לנו את החמוד הזה ב"ה קורים לנו רק דברים טובים.... אז הוא חייב להגיע...

Shakty

New member
יהב בסדר גמור - אתם מאמינים שחלפו 7

חודשים ? אני לא... ככה הוא היה לפני 7 חודשים

מתאים לו לוק של ערס

ככה עם שרשראות זהב וטבעת גדולה וסיגריהג€ ג€בזרת... וחולצה של אבי ביטר...

צנעני...

חמוד רק כשאתה נותן לו סחוג, הוא מתחיל לקפוץ ולהשתולל... איזה חמוד :)

למעלה