צפיה משותפת בשידור

NIR Y

New member
אין בעיה

אני עובד בזה באמת, ואני יכול לשריין את היום הזה עם צריך, כך שאין שום סיבה שאני לא יוכל לדאוג לציוד.

afon

New member
אני מניח

שאתה גם מבין איך לסדר ולחבר את המקרן לטלויזיה? כי כדאי שיהיה מישהו שידע לעשות את זה...

NIR Y

New member
כן ברור

אבל חשוב שיהיה ממיר במקום הזה כי אי אפשר לחבר את המקרן ישר לכבלים

טוב אז אנחנו עדיין צריכים בית עם

חצר/גינה. או קיבוץ/מושב עם איזה "בית עם" שבו יש טלוויזיה אליה ניתן להתחבר... למישהו יש הצעות?

THEDUDE911

New member
כמה שאלות לגבי המפגש והפורום

ראשית רציתי לדעת אם היה פעם מפגש פורום ואם כן איך הוא היה? מוקדם יותר ציף אמרה שיש הרבה חברי פורום מכל קצוות הארץ, למישהו יש מושג כמה חברי פורום באמת יש, זה נמדד בעשרות?והאם כולם מוזמנים? מה טווחי הגיליים של חברי הפורום? מצטער שאני שואל את כל השאלות האלו אבל כאמור אני די חדש כאן ואני מתלבט לגבי זה(אם אני בכלל מוזמן)....

לא היה עדיין מפגש פורום

המונח "חברי פורום" הוא מטעה. ישנם כמה עשרות אנשים שכותבים כאן, באופן קבוע או מדי פעם. אך מספר ה"סמויים", אלו שקוראים ולא כותבים, הוא גדול בהרבה. גיל הכותבים-בפועל הוא נמוך; טווח גיל הקוראים בכלל הוא מ-9 ועד 90. מי מוזמן? אני לא רואה מקום להגביל את ההזמנה - וזה גם בלתי אפשרי טכנית - ולכן פוטנציאלית יכולים להופיע במקום שיבחר מספר לא קטן של אנשים. אני רוצה להדגיש שמדובר בפגישה *פרטית* שאין לפורום או לי אחריות משפטית או ארגונית עליה. כמובן שאסייע ככל שאוכל. נראה לי שאם ייבחר מקום הולם, זה יכול להיות מפגש (או מפגשים, אם יהיו מספר מוקדים) נחמדים מאוד, באווירה נעימה.

One Echoe

New member
חח הרגת אותי ציףציף...

כולם פה יודעים מה זה מפגש פורום אל תדאגי.. תפוז גם מודעים לעניין כבר תאמיני לי. לא נתבע אותך

weird dust

New member
דווקא תפוז אפילו משאילים דגל

אם מודיעים להם מראש הם משאילים דגל וניתן להביא כרטיסי ביקור של הפורום שזה גם נחמד. יש להם קשר, לא ישיר וגדול אבל יש.

כמה שזה נשמע אולי לא הגיוני

אבל אתם יכולים לבקש מבית קולנוע מסוים ובתשלום סמלי בעד כל אחד,אולי יהיה ניתן להשכיר.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

נשמע רעיון גאוני, אני אברר את זה מחר!

אני לא חושבת שאולם סגור הוא התשובה

אנשים רוצים לשבת חופשי, להסתובב, לדבר עם אנשים. חשבתי יותר על מקום פתוח, עם בית קפה (שיש בו אוכל/שתיה), מספיק מקום להרבה אנשים, ומסך ענק. אולי אפשר למצוא מקום ולהביא לשם קייטרינג (או שכ"א יביא אוכל/שתיה?) ואז נדאג רק למסך וחיבור לטלויזיה ו... טוב, זה נשמע מסובך.

One Echoe

New member
לא, תקשיבי

לדעתי צריך למצוא איזה בית של מישהו(מישהו מתנדב?) ושכל אחד יביא 20 שקל ונזמין המון פיצה וקולה... הכי פשוט, הכי כיף. מקום במרכז... בבית של מישהו יהיה הכי כיף. אולי מישהו שגר לבד מתנדב?

נשמע לא רע

בית גדול, דהיינו, עם גינה, שם נוכל לשים מסך ולצפות בחוץ, ולא בסלון של המשפחה המסכנה. לגבי האוכל והשתיה, אפשר לחשוב אחר כך. אז למישהו כאן יש הורים עשירים?

One Echoe

New member
טלווזיה 34 אינץ' לא מספיקה? חח...

לא חייב מסך ענק... NIR Y אמר שהוא יכול לארגן משהו כזה.

thezanani

New member
ררררר

דאמת! כל אחד פה יביא פלסמות,יארגן שקיות תה נדירות או יאבטח את האירוע מפני ערסים שירצו לראות את היחוד של ה"עוד"! גם אני רוצה לעזור איכשהו! ררררר! |תפוז שדומה לתימני ממורמר|

אני אחראי על...

>>>השתייה החריפה<<< (איזה אפקטים, הא?)... שאף אחד לא יקח לי את התפקיד הזה ... תהיה גם הפתעה קטנה וחמודה... במחשבה שנייה, צנעני, האבטחה תהיה לא רק מפני ערסים אלא גם מפני אלכוהוליסטים...

למעלה