פורים שמח!-שירשור תחפושות

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo149.gifפורים שמח!-שירשור תחפושות../images/Emo148.gif

השעה כמעט 8
אבל אני יכולה להגיע לבצפר עד 9 יהייי
בקיצור, שרשרו לכאן את התחפושות שלכן
גם אם אתן מתחפשות ביום חמישי/ראשון...
חג שמח!!!
(את התמונה מצאתי בגוגל, אל תחשבו שאני הכנתי את ה...דבר הזה XD)

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

רק לי אסור לשים תמונות שלי באינטרנט
אבל נראה, אולי אני אצנזר את הפרצוף
פורים שממממממממממממממממממח ( :

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif פווורים שמח :) ../images/Emo149.gif

לא ממש מרשים לי להשים תמונות באינטרנט
אבל לפחות אני חוסכת לכן את הכיעור שלי
אני מתחפשת ל .. חיפושית !!
ואנחנו מתחפשים ביום חמישי
פוווורים שמח לכולן

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאיזה פורים DDDD:../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif

האמממ אז היום התחפשנו ...כי מחר זה צום ואני התחשפתי לבוקרת
שמתי כובע ומגפיים וחולצה שכזאת..זה לא היה נראה בדיוק בוקרת אבל חפיף... והתאפרתי והייתי הכי גבוהה בכיתה עם המגפיים האלהXDDD אני בלאו הכי הכי גבוהה בכיתה...אז עם המגפיים עוד יותרXD והבאנו משלוחי מנות לגמדות כי שיחקנו גמד וענק...והמורה הזמינה לנו פיצה
וזהו! שיהיה לנו פורים שמייחחחחחחח:)

Fall Out Inbar

New member
מורה הזמינה לכם פיצה? כייף לכם <!>

גמאני הכי גבוהה בכיתה. לפחות הייתי עד לא מזמן, כי עכשיו הבנים ממש מתחילים לגבוה. :( בוקרת זה נשמע ממש.. אממ.. תירגום עלוב של אנגלית לעברית.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo6.gifאז אני אקרא לזה קאובוי><"

חח אין לנו בנים בכיתה..בבצפר בכלל [אני בבצפר דתי] וגם עם הבנים בשבט שלי אני גבוהה מהם חוץ מאיזה אחדXD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifאניייי D:!!!

ח התחפשתי לחתולה ^_^...
בונה איזה ילדות טיפשות ישלנו בביצפר..איזה שתי בנות התחפשו לפריקיות עם חולצות של הספייס גירלס , ואיזה אחת התחפשה ל"ערסית" עלאק ערסית XD.. שמה ג'קט שחור ועשתה שתי גולגולים פשוט ערסית XD... אז היא העלתה לבמה עם הכיתה שלה והמורה כזה עושה לה "למה התחפשת?" והיא עונה "לערסית" ואז חח המורה החמוודה הזאת אומרת לה "בואי לשיכון כנראה שעוד לא ראית מזה ערסים" [שיכון זאת שכונה בראשון שיש שם מלאא ערסים..]. וחוצמזה היה כייף:]... וכן, אני יודעת תמונה ממש לא משו פשוט אינלי כוח להעביר עוד תמונות מהפלא ><

גרבע

New member
../images/Emo6.gif

גם חברה שלי התחפשה לחתולה
אצלנו היו מלאמלא בנים,שהתחפשו לנערות הוואי ועשו שתי קוקיות ותלו על עצמם שלט שהיה כתוב עליו"נערת ערס"

Maddie

New member
איזה חמודה!אנחנו מתחפשים בשישי../images/Emo185.gif

כןכן היום למדנו כרגיל, כי אתמול הסתיים טיול כיתות י', אז זה יום חופש להם, ומחר אסור להתחפש כי זה תעני אסתר. אז אנחנו מתחפשים בשישי. תביאו לי רעיונות!

גרבע

New member
את יכולה סתם לצבוע את השיער

אצלנו הייתה מישהי שהתחפשה לקולה,ו-300 שהתחפשו לשטן,ומלא שהתחפשו לתות,והייתה מישהי שהתחפשה למתאגרפת,והייתה מישהי שהתחפשה לדשא,ולנערת הימורים ולסקייטרית יש מלא חמודים.חברה שלי התחפשה לכחול.כאיל "קח" "חול" היא לבשה כחול,ובאה עם מגש ועליו שקית חול
וחברה אחרת שלי התחפשה לפיית הגולגולות XD

גרבע

New member
היא לבשה הכול ירוק,

ושמה קישוטים כאלה בירוק,ותלתה על עצמה שלטים "נא לא לדרוך על הדשא"

butbut

New member
../images/Emo126.gifהיא הייתה צריכה לכתוב "זהירות יש לי

מחלת-ים" XD

DoLi it is Me

New member
ארג חזרתי עכשיו מהקניון ו...

כל הקיון היה מפוצץ בזונות!!! זה פשוט עיצבן אותי אני ואחשלי ואיזה מוכרת אחת כמעט יצאנו עליהן!!! מה ניראהה להןן שהן הולכות עם חצאית מיני שרואים את כל החוטיני וסרפלס עם כל השומנים בחוץ!!! זה ממש הגעיל אותי .. צריך להשמיד אותן -_-

גרבע

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו זה רגיל ככה.וגם בבצפר..היום אחת רבה איתי XD זה מצחיק לריב איתן XD הן כל כך סתומות.

DoLi it is Me

New member
זה דוחה בחיי שזה דוחה יש גבוללל

הן פשוט נראות כמו זונות!!!!!! מה ניסגר איתן?איך הן יכולות לצאת ככה מבית אני לא מבינה=\ [אם אני הייתי אימא שלהן הייתי תוקעת אותן בבוידם לשנה שלמה -_-].

למעלה